А като заминаваш евентуално след 1 година за някъде си, за какво ти е да даваш 10 бона за кола?!?Оправи си Бравото и карай една година, пък после - ще си купиш един бразилски или китайски ФИАТ и си готова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Collapse
X
-
Явор Митев
Immortal написа:....... пък после - ще си купиш един бразилски или китайски ФИАТ и си готова
Коментар
-
Още нямам никава потвърдена информация за точните щети.След като ми се потвърди тази информация ще проверя какви са цените в Хитко в Ямбол и ако е във възможностите и желанията ми ще се отремонтира.Според цената ще е и ремонта на колата...ако е много скъпо ще се закърпи за продажба и който я взема да му мисли после.Ако пък е сносна цената ще си я отремонтирам като за мен и ще си я карам во веки веков ... щото тя вече е позлатена Просто явно майката му е в търпението.......иначе този човек дето ми я закара до Дмитровград ми предложи 5 000 лева за нея в това и състояние и да му доплатя някой лев за някоя от неговите коли ... ама мен варианта ОПЕЛ ме кара да получавам сърбежи,колики и дори разни му ти там тикове....направо права умирам ако ще и подарък да е,ама ОПЕЛ да не е ...VW пък е супер дървена и грозна кола....возя се постоянно в един пасат и по-скапана кола като возия е само САЕТ от новичките дето са излъскани,а иначе возят като каруци.При първа потвърдена информация ще пиша тук и ще разчитам на знанията ви,защото виждам че ги имате......БЛАГОДАРЯ ви още веднъж за отговорите и за това,че ме изтърпихте...защото днес съм ужасна
Коментар
-
Bella написа:Още нямам никава потвърдена информация за точните щети.След като ми се потвърди тази информация ще проверя какви са цените в Хитко в Ямбол и ако е във възможностите и желанията ми ще се отремонтира.Според цената ще е и ремонта на колата...ако е много скъпо ще се закърпи за продажба и който я взема да му мисли после.Ако пък е сносна цената ще си я отремонтирам като за мен и ще си я карам во веки веков ... щото тя вече е позлатена Просто явно майката му е в търпението.......иначе този човек дето ми я закара до Дмитровград ми предложи 5 000 лева за нея в това и състояние и да му доплатя някой лев за някоя от неговите коли ... ама мен варианта ОПЕЛ ме кара да получавам сърбежи,колики и дори разни му ти там тикове....направо права умирам ако ще и подарък да е,ама ОПЕЛ да не е ...VW пък е супер дървена и грозна кола....возя се постоянно в един пасат и по-скапана кола като возия е само САЕТ от новичките дето са излъскани,а иначе возят като каруци.При първа потвърдена информация ще пиша тук и ще разчитам на знанията ви,защото виждам че ги имате......БЛАГОДАРЯ ви още веднъж за отговорите и за това,че ме изтърпихте...защото днес съм ужасна
Коментар
-
Не си единствената, която се е оженила (в твоя случай омъжила) за колата си.На мен Темпрата също ми излезе златна. Дотук ми е седнала 3 пъти отгоре на парите, които платих за нея. Ама кво да се прави, тръгне ли по надолнището, връщане назад няма. Нито има продаване, нито мога да я хвърля на боклука...(щото ми се свиди).
Коментар
-
Immortal написа:А като заминаваш евентуално след 1 година за някъде си, за какво ти е да даваш 10 бона за кола?!?Оправи си Бравото и карай една година, пък после - ще си купиш един бразилски или китайски ФИАТ и си готова
Коментар
-
wwweb написа:Bella написа:Още нямам никава потвърдена информация за точните щети.След като ми се потвърди тази информация ще проверя какви са цените в Хитко в Ямбол и ако е във възможностите и желанията ми ще се отремонтира.Според цената ще е и ремонта на колата...ако е много скъпо ще се закърпи за продажба и който я взема да му мисли после.Ако пък е сносна цената ще си я отремонтирам като за мен и ще си я карам во веки веков ... щото тя вече е позлатена Просто явно майката му е в търпението.......иначе този човек дето ми я закара до Дмитровград ми предложи 5 000 лева за нея в това и състояние и да му доплатя някой лев за някоя от неговите коли ... ама мен варианта ОПЕЛ ме кара да получавам сърбежи,колики и дори разни му ти там тикове....направо права умирам ако ще и подарък да е,ама ОПЕЛ да не е ...VW пък е супер дървена и грозна кола....возя се постоянно в един пасат и по-скапана кола като возия е само САЕТ от новичките дето са излъскани,а иначе возят като каруци.При първа потвърдена информация ще пиша тук и ще разчитам на знанията ви,защото виждам че ги имате......БЛАГОДАРЯ ви още веднъж за отговорите и за това,че ме изтърпихте...защото днес съм ужасна
Коментар
-
Bella написа:wwweb написа:Bella написа:Още нямам никава потвърдена информация за точните щети.След като ми се потвърди тази информация ще проверя какви са цените в Хитко в Ямбол и ако е във възможностите и желанията ми ще се отремонтира.Според цената ще е и ремонта на колата...ако е много скъпо ще се закърпи за продажба и който я взема да му мисли после.Ако пък е сносна цената ще си я отремонтирам като за мен и ще си я карам во веки веков ... щото тя вече е позлатена Просто явно майката му е в търпението.......иначе този човек дето ми я закара до Дмитровград ми предложи 5 000 лева за нея в това и състояние и да му доплатя някой лев за някоя от неговите коли ... ама мен варианта ОПЕЛ ме кара да получавам сърбежи,колики и дори разни му ти там тикове....направо права умирам ако ще и подарък да е,ама ОПЕЛ да не е ...VW пък е супер дървена и грозна кола....возя се постоянно в един пасат и по-скапана кола като возия е само САЕТ от новичките дето са излъскани,а иначе возят като каруци.При първа потвърдена информация ще пиша тук и ще разчитам на знанията ви,защото виждам че ги имате......БЛАГОДАРЯ ви още веднъж за отговорите и за това,че ме изтърпихте...защото днес съм ужасна
Коментар
-
Бе то и аз харесвам Алфите...ама ония новите ,лъскавите...а не сарите грозни ръбати недодялани като дизайн колици.....дай ми една нова алфа модел 2006/2007 и само стой и гледай как ще ми се залепи дупарата за седалката та няма да има отлепяне....там спане,там всичко....ама така де....ако ще е Алфа само нова...имат невероятен дизайн....
Коментар
-
Bella написа:Бе то и аз харесвам Алфите...ама ония новите ,лъскавите...а не сарите грозни ръбати недодялани като дизайн колици.....дай ми една нова алфа модел 2006/2007 и само стой и гледай как ще ми се залепи дупарата за седалката та няма да има отлепяне....там спане,там всичко....ама така де....ако ще е Алфа само нова...имат невероятен дизайн....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар