яко те мятат на черешата. нова глава всъщност значи глава 2 ръка. за дизела не знам какви пари е, но за бензина може да се намери от 200-400 лв. един двг 1,6 за моето браво го дават за 700 лв целия. труда ако си намериш глава, дори и да трябва да я ревизираш с препасване на клапане и всичките му глупости пак ще ти излезе 100 лв повече, гарнитура и слагане и всичко да ти вземат още 250 макс. това са цените. ако си мислиш, че като си вземеш ауди или опел или каквото и да е и е изключено да му се случи същото си се объркала. важно е колко е карана една кола, а не каква марка е. а 10 000 лв според мен са много пари за стара кола, ако ще ги даваш си вземи за 14 000 една дачия, па нека е дачия, като й направиш 150 000 км/след 5 год. напр./ ще я продадеш и нищо няма да си пипнала. сега някой ще ми каже, че няма д аизкара 150 000 км- е и аз така си мислех и казвах, ама имам нагледен пример, че издържа до тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Collapse
X
-
Аз 150 000 км няма как да минавам за 5 години след като за по-малко от 6 месеца съм минала 30 000 км и повече....За Дачия не ми говори...знам,че е трудно да се намери добра по-нова кола за 10 000 лева ... но ако не намеря добро решение на проблема може да се насоча към нещо много евтино и и старо та като се счупи да не ме е яд и да го изхвърля
Коментар
-
http://images.google.bg/images?hl=bg...N&tab=wiЕто ти малко снимки : )Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
sev написа:щом минаваш 60 000 на година - нова кола е решениетоиначе за ремонта на колата - авно ти мятат сериозносамо за справка - във форума на Алфа се продава почти нов мотор 1,9 JTD MultiJet за 1900 Евро
Коментар
-
Re: Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Bella написа:Нужна ми е кола ... до 10 000 лева със следните екстри:-климатроник-кожен салонтова са най-важните!!!После да е дизелче и ако може комби,но може и с 2(3) врати да е.Дата на пройзводство 2000 година и нагоре!Кола предимно за всичко и дълъг пъи и градско....
Коментар
-
след като правиш 60 000 км както каза сев само нова кола. от всяка друга може да очакваш какви ли не изненади. вариант е според мен да провериш по официалните представителства за върнати от лизинг коли, на 1- 2 год. дали дачия, дали шевролет ти си решаваш. но каквото и да е кола, за 60 000 да не направи никаква мизерия трябва да е нова, ако ще на наса разработка да е стара ли е пак ще те прецака, километрите ти не са малкоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Признавам, че тук ще трябва да се съглася напълно с колегите - при този километраж, няма употребявана кола, която да не се разваля П.П.Като се замисля, има вариант, който съм сигурен ще бъде отхвърлен още в зародиш - "Мерцедес W124" 1995г. за значително по-малко от 10’000лв. Реално погледното това е морално остаряла кола, с остарял дизайн и интериор, но с практически доказана издръжливост и способност да те надживее, без да те лишава от нищо
Коментар
-
Bella написа:Lane Staley написа:Един познат продава Шевролет Лацети. На 2 години е и около 70 000 кмlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар