Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

яко те мятат на черешата. нова глава всъщност значи глава 2 ръка. за дизела не знам какви пари е, но за бензина може да се намери от 200-400 лв. един двг 1,6 за моето браво го дават за 700 лв целия. труда ако си намериш глава, дори и да трябва да я ревизираш с препасване на клапане и всичките му глупости пак ще ти излезе 100 лв повече, гарнитура и слагане и всичко да ти вземат още 250 макс. това са цените. ако си мислиш, че като си вземеш ауди или опел или каквото и да е и е изключено да му се случи същото си се объркала. важно е колко е карана една кола, а не каква марка е. а 10 000 лв според мен са много пари за стара кола, ако ще ги даваш си вземи за 14 000 една дачия, па нека е дачия, като й направиш 150 000 км/след 5 год. напр./ ще я продадеш и нищо няма да си пипнала. сега някой ще ми каже, че няма д аизкара 150 000 км- е и аз така си мислех и казвах, ама имам нагледен пример, че издържа до тях
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Един познат продава Шевролет Лацети. На 2 години е и около 70 000 км. Има и фабрично монтирана газова.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз 150 000 км няма как да минавам за 5 години след като за по-малко от 6 месеца съм минала 30 000 км и повече....За Дачия не ми говори...знам,че е трудно да се намери добра по-нова кола за 10 000 лева ... но ако не намеря добро решение на проблема може да се насоча към нещо много евтино и и старо та като се счупи да не ме е яд и да го изхвърля
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

спам - е то не може - душата в рая и ...... до края ....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

щом минаваш 60 000 на година - нова кола е решениетоиначе за ремонта на колата - авно ти мятат сериозносамо за справка - във форума на Алфа се продава почти нов мотор 1,9 JTD MultiJet за 1900 Евро
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Lane Staley написа:
              Един познат продава Шевролет Лацети. На 2 години е и около 70 000 км
              Дай ми повече информация за тази кола...снимки или поне точен модел та да видя в гугъла

Коментар

http://images.google.bg/images?hl=bg...N&tab=wiЕто ти малко снимки : )
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

sev написа:
                  щом минаваш 60 000 на година - нова кола е решениетоиначе за ремонта на колата - авно ти мятат сериозносамо за справка - във форума на Алфа се продава почти нов мотор 1,9 JTD MultiJet за 1900 Евро
                  Ми и това е вариант с тази забележка,че не ми се иска да взимам кола на лизинг защото бизнеса ми е такъв,че днес съм тук,а утре не.Тази година дори е възможно да се преместя в Азия или Южна Америка според това коя оферта ще е по-приемлива за мен.Какво ще я правя тая лизингована кола....като я върна губя страшно много пари които сега са ми нужни........

Коментар

Re: Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети

Bella написа:
                    Нужна ми е кола ... до 10 000 лева със следните екстри:-климатроник-кожен салонтова са най-важните!!!После да е дизелче и ако може комби,но може и с 2(3) врати да е.Дата на пройзводство 2000 година и нагоре!Кола предимно за всичко и дълъг пъи и градско....
                    Ти май говориш за Alfa 156

Коментар

Дай ми линк със снимки за тази Алфа...каква е,що е,какво е....мерси предварително!

Коментар

Bella написа:
                        Дай ми линк със снимки за тази Алфа...каква е,що е,какво е....мерси предварително!
                        Най-големата убавица за до 10 бона :Dhttp://katalog-automobilu.cz/img/alfa-romeo-156-2-4-jtd-20v-1.jpgОтговаря на всичко, което си написала, като изисквания.

Коментар

след като правиш 60 000 км както каза сев само нова кола. от всяка друга може да очакваш какви ли не изненади. вариант е според мен да провериш по официалните представителства за върнати от лизинг коли, на 1- 2 год. дали дачия, дали шевролет ти си решаваш. но каквото и да е кола, за 60 000 да не направи никаква мизерия трябва да е нова, ако ще на наса разработка да е стара ли е пак ще те прецака, километрите ти не са малко
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Признавам, че тук ще трябва да се съглася напълно с колегите - при този километраж, няма употребявана кола, която да не се разваля П.П.Като се замисля, има вариант, който съм сигурен ще бъде отхвърлен още в зародиш - "Мерцедес W124" 1995г. за значително по-малко от 10’000лв. Реално погледното това е морално остаряла кола, с остарял дизайн и интериор, но с практически доказана издръжливост и способност да те надживее, без да те лишава от нищо

Коментар

Bella написа:
                              Lane Staley написа:
                              Един познат продава Шевролет Лацети. На 2 години е и около 70 000 км
                              Дай ми повече информация за тази кола...снимки или поне точен модел та да видя в гугъла
                              Повече инфо - 1,6 е колата, 110 или 115 коня. Купи я от някой от всичките вносители на Шевролет, сложиха му газова преди да я вземе. На лизинг е. Доколкото знам и търси някакви пари и прехвърляне на лизинга. Колата е доста добра - преди 3-4 месеца ходихме до Букурещ с нея и имам наблюдения ( и други в последствие ). Ако се интересуваш пиши на лични.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Пежо 307/406 комби 2.0 HDI. мАЙ СА скъпички.....

Коментар

Working...
                                X