Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поразчетох всички постове, и темата ми заприлича на тема от всякакъв форум, но не и на тема от ФИАТ форума.Толкова ли тук не са останали почитатели на италианските автомобили (изключвам phoenix, който направи най-смисленото предложение). Bella, Lancia Lybra изобщо не е рядък автомобил, пълно е по автокъщите, както и по улиците. Просто досега не си им обърнала внимание. Айде бе, тук само аз ли съм фен на FIAT ?!?!

Коментар

Immortal написа:
      Поразчетох всички постове, и темата ми заприлича на тема от всякакъв форум, но не и на тема от ФИАТ форума.Толкова ли тук не са останали почитатели на италианските автомобили (изключвам phoenix, който направи най-смисленото предложение). Bella, Lancia Lybra изобщо не е рядъл автомобил, пълно е по автокъщите, както и по улиците. Просто досега не си им обърнала внимание. Айде бе, тук само аз ли съм фен на FIAT ?!?!
      И аз БЯХ техен фен...ама това е минало свършено....това оказа се,че няма по-капризна и трудна и скъпа кола за ремонт от шибания Фиат!!!Ами аз за парите дето съм дала по нея за ремонти до сега са като за едно супер А3 2000-2001 с всички екстри!Аман от Фиат!!!Фен,фен но човек трябва да е реалист....Фиат е просто една евтина кола и нищо повече....именно за това е популярен и обичан!Стартовата му цена е ниска,губи си половината от стойноста като се закупи и ремонта му струва повече от самият него....аман от Фиати...
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Колега... Щом сме регнати тука,значи има нещо ...Фенове сме , но трябва и да бъдем обективни понякога Даже повечето пъти трябва да сме :D Аз лично съм голям фен, но бих предложил Сеат Леон.Много добро впечатление ми е направила колата.П.С. :Дано и аз да не бъда линчуван , но ...

Коментар

Един приятел много се беше навил точно за такова Ауди А3 - 99/2000г. ( 1,9 ТДИ ), но като поразпита малко из сервизите какви са цените на ремонтите и на частите за него му стана лошо и се отказа да го взима... в крайна сметка си купи чисто нов Ситроен Ц3 ... Както бяха споменали и колегите по-нагоре - "Дачия да е, но да е нова !"Поздрави.
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Ето тук идва момента за преразглеждане на моето предложение
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Bella написа:
              И аз БЯХ техен фен...ама това е минало свършено....това оказа се,че няма по-капризна и трудна и скъпа кола за ремонт от шибания Фиат!!!Ами аз за парите дето съм дала по нея за ремонти до сега са като за едно супер А3 2000-2001 с всички екстри!Аман от Фиат!!!Фен,фен но човек трябва да е реалист....Фиат е просто една евтина кола и нищо повече....именно за това е популярен и обичан!Стартовата му цена е ниска,губи си половината от стойноста като се закупи и ремонта му струва повече от самият него....аман от Фиати...
              Струва ми се че в Стара Загора колегите те дерат здраво. Какви са тия 2500 лв за ремонт та за тия пари ще вземеш два двигателя. Бачкам в сервиз и минават всякакви автомобили и Фиат са доста по-малко в сравнение с другите марки а поддръжката им е повече от евтина. Знаеш ли колко ти струват осемте носача на едно А4 95 година - над 1000 лв без смяната. БМВ 2.5 ТДС е най капризния мотор на едни англичани минаването през каъмк на пътя с такова чудо им коства 5500 лв. За А3 пък да не говорим скоро на едни хорица им беля главата с такова - оказа се че турбинката на водната помпа е пластмасова и с времето което не е много 4-5 години беше паднала от оста с всички "екстри" следващи от това. За великите пък ТДИ на ФВ мога да напиша книга Сеат Леон на 13 000 км хвърли съединител с все маховик и това не е изключение. 5 случая имаме това лято с великите производни на ФВ Сеат на единия му беше блокирал мотора от калпав маховик - рязаха го на място за да могат да го демонтират и това на кола на 40 000 км. За кола от този порядък пари огледай се за пежо 406 имам клиенти който въртят по над 1000 км на ден и за сега сме сменяли само масла ремъци и ролки и дреболии по ходова част. От Ауди бягай надалеко както казват колегите "караш ФВ поддържаш БМВ" дебитомерите се сменят по често и по лесно от въздушните филтри.

Коментар

Ето това беше супер отговор!БЛАГОДАРЯ ти!Дори неможеш да си представиш колко ценни за мен са подобни мнения.Защото аз съм пристрастна,а и вярвам че почти всеки от нас е....но е друго когато си работил над такава кола и си наясно с плюсовете и минусите.Ще търся и Пежо....това също би ми харесало.Благодаря още веднъж
                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ще помогна с каквото мога. Важното е да направиш правилния избор. Определено Мерцедес, БМВ, Ауди и Фв на цена до 10000 лв не можеш си намери нищо читаво. Волво В или С40 си е Рено. За мен колата за дълги пътувания до тази цена си е 406 като избягвай 2.2 турбодизела.

Коментар

Bella написа:
                    Ето това беше супер отговор!БЛАГОДАРЯ ти!Дори неможеш да си представиш колко ценни за мен са подобни мнения.Защото аз съм пристрастна,а и вярвам че почти всеки от нас е....но е друго когато си работил над такава кола и си наясно с плюсовете и минусите.Ще търся и Пежо....това също би ми харесало.Благодаря още веднъж
                    Колежке, най-добре си купи немска кола- Ауди за предпочитане. Не че няам да се чупи ако не е пазена, но дори и да се счупи, ще се успокояваш, че това на всяка кола може да се случи. Вътрешното спокойствие е най-важно. успех!
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Bella написа:
                      ...Ще търся и Пежо....това също би ми харесало.Благодаря още веднъж
                      Абе,френската кола е като френската любов-уж си се качил на коня, ама пак не е като да яздиш... нали се сещаш. :D :D :D
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Либрата наистина е добро предложение и дава най-много "кола" за парите си. Ако не - колегата Salvador го каза, ама всички го отсвирихте
                        Salvador написа:
                        ... Погледни на ИЗТОК.Далеееч,далееч на изток...има една държава,на чието знаме има нарисувана голяаааааааама червена точка върху бял фон.И там хората от 20 години правят коли....
                        Не, че като е японка това гарантира нещо, но си струва вниманието.
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

ако продължаваш така със субективни мнения да си купуваш кола ,мисля ,че няма да е скоро
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Rigel написа:
                            wwweb написа:
                            Мен, ако ме питаш, тия шведи, за 80 години история, не са мръднали грам в дизайнерско отношение.После Алфата била ръбеста
                            wweb качвал ли си се някога на волво или саабтова е истината и само някой да каже че волво е било форд
                            Абе не съм се, ама и не смятам да го правя. Аз си падам по хубави коли

Коментар

Както са казали колегите тук някъде из форума четох - > " Не е важно каква марка е автомобила, а как го е поддържал предишния собственик." Преди малко гледах сайта на Дачия България и мернах един логан - 1,4 бензин, първа регистрация 2006 год. , на 5000км., явно е бил тестов автомобил и цената му беше към 13 500 лв., което за такава кола е нищо пари-макар и Дачия - все пак е нова! Но просто като гледам досега наистина най-удачния вариант за теб е Либрата, но всичко вече е до твоят вкус и преценка.Поздрави.
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Koлежке я ми обясни как точно ги минаваш 5000км на седмица с тая твоя лимузна,особенно сега зимата апък ако щеш и лятото Издай ни тайната.Ти до Англия с колата ходила ли си,защото по надалеч от това незнам.Отиване имаш 3500 и вращане пак толкоз.Въпреки че редовно ходя само с едно отиване 2 дена не можеш да се възтановиш апак камули да работиш.Въобще тия 5000км на седмица ти и тираджиите задмина.Браво Хайде сега издайни тайната
                                A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                                Punto Sporting 1.9JTD 2003
                                ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Working...
                                X