Хах, при мен също го мъчих много време, предполагам 20-30 мин Киснах го, пръсках го с препарат за почистване на стъкла, но не помага много търкането с кърпа. След това с тънко ножче белих парченца от по милиметър на два докато падне целия :DМного здраво се държи гадинката. Предполагам, че зависи както от адхезията на стъклото така и от времето в което го лепиш/сваляш Моят винаги се "заварява" за стъклото.Мисля си да направя следващта година нещо по въпроса и да го лепна по друг начин.Виждал съм нещо като прозрачни джобчета в които просто се поставя ГО а не се лепи Незнам дали е законно, но определено решава много проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчегъртай стикера!
Collapse
X
-
Аз пък въобще не се мъча със стикера.Отивам в първата автомивка да ми измият отвътре колата и им казвам да го свалятFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Струва ми се че тази мацка не й е дошло на ума да го разлепи този стикер. Май само е забърсвала отгоре с всевъзможни препарати. Аз моите стикери ги махам като зачеквам ъгълчето с нещо като ножка или дори ключ и те се махат. Евентуално после може да остане малко боя от стикера но с намокрен парцал с вода пада.
Коментар
-
Inessita написа:Струва ми се че тази мацка не й е дошло на ума да го разлепи този стикер. Май само е забърсвала отгоре с всевъзможни препарати. Аз моите стикери ги махам като зачеквам ъгълчето с нещо като ножка или дори ключ и те се махат. Евентуално после може да остане малко боя от стикера но с намокрен парцал с вода пада.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар