Моя беше свален за 1-2 мин., просто трябва с нокът да успееш да отлепиш единия ъгъл и тук следва "тънката част", не бързайте да дърпате, подгънете под възможно най малък ъгъл отлепеното спрямо останалата част и тогава дърпайте полека без да се нервите, стикера излиза цял целеничък, поне така се получи при мен. Успех на всички експериментатори!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчегъртай стикера!
Collapse
X
-
Хора, мацката е плодовита като хамбарна мишка есента Междувпрочем - явно има сериозни пролеми с шофьорските умения и справянето с автомоила въоще Ето ви още малко статии от нея - да се хилите или да се хилите - зависи от настроението http://vita.blog.bg/Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Как бе колеги аз бих я взел за жена вижте колко умело знае всички препарати ако не друго знае как да чисти къщата само ще трябва да си крия резервните ключове от колата от нея, колкото до свалянето предпочитам да чакам лятотоFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
jenshen73 написа:Хора, мацката е плодовита като хамбарна мишка есента Междувпрочем - явно има сериозни пролеми с шофьорските умения и справянето с автомоила въоще Ето ви още малко статии от нея - да се хилите или да се хилите - зависи от настроението http://vita.blog.bg/
Коментар
-
Айде,стига майтапи с колежката-бъдете кавалери,де!Да си кажа и аз как ги махам десетките левчета залепени/бог знае за какво/на предното стъкло.Става много лесно-напръсквам стикерчето с препарат за почистване на прозорци,като подлагам едно парцалче отдолу да не се мокри таблото.Чакам около 5 мин.след което с ножче отлепвам от горната страна стикера.Пръсвам отново леко с препарата,отлепвам,и така го смъквам за нула време.Остава съвсем малко лепило,което избърсвам с парцалчето и всичко е О.К.-няма сешуари,стъргания,чупене на нокти и т.н.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Махам стария стикер с нокът, леко го подхващам от единия край и каквото остане по стъклото го махам с влажен парцал....нищо не остава!Така правя винаги и не ми е отнемало повече от минутаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:С нокът само гражданската успях , че и бях с прясно изрязани Ама с бръснарско ножче винетката се предаде за под 3 минФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
аз лично не съм отлепял стикери нито за ГО нито за ГТП нито винетка :D (малд Шофер съм)ама и аз се сетих за един метод:купувате си от наи близката железария Терминатор (тва е препарат за отстраняване на всякакъв вид боя),след това намажете стикерта с Терминатора и оставете 15-20мин. !!!внимаваите да не капнете или пипнете друго освен стикера)след това забършете с парцал няма и следа от стикерПП:тва беше маитапШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар