Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изчегъртай стикера!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изчегъртай стикера!

Изчегъртай стикера От: Видка Атанасоваvita@dnes.bgИли 8 проверени начина да свалиш миналогодишния стикер
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Да бре чета и викам тая в ред ли е аз бях питал доколкото си спомням ,и се оказа с препарата за стъкла или с лакочистител и пада и винетка и стикера за ГО-то.За прегледа си ми го смениха момчетата там - свалиха стария и сложиха новия....Тая мадама май няма кой да я земе за жена
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Моя метод за борба с упоритите стикери е 5 минути нагряване със сушоар и после с парцал, натопен в топла вода с малко сапун и търкане- от нагряването- на лепилото нещо му става зле и гадния стикер се набръчва и се пуска от стъклото.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Мога да и препоръчам вариант 10.Много лесен начин за премахване на този стикер и на всички останали стикери.Няма изобщо да се поти.Взема си чук и закарва колата пред сервиз за смяна на стъкла,излиза заедно с чука и с него шибва стъклото.След това момчетата и слагат ново предно стъкло,чистичко и няма надрано.После спокойно може да си залепи новите стикери.

Коментар

И аз се мъчих да го разлепя пустия му стикер в края на декември. Но не използвам препарати, а само ноктите на ръцете си. За около 15 мин в студа и със стария стикер е свършено. Сега вече идва реда и на препарата за прозорци, защото има следи от лепило и от зеления цвят на стикерчето.Само да споделя, че в топлите летни месеци стикера пада точно за 2 мин, дали заради загрятия прозорец, дали заради топлите пръсти на ръцете (все пак за 15 мин зимата пръстите се вкочяняват).
          Space Star 1.9 DID

Коментар

С препарат за стъкла пада за по-малко от 5 мин.

Коментар

кви борби бе колеги?до сега отлепянето ми е отнемало най-много 2-3 минути и то само с нокът и една кърпа!само при мен ли става толкова лесно?като се отлепи от единия край си разделя на 3-4 части и това е.
              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

поредните глупости. отлепя се за по малко от минута махаш на сухо каквото можеш и пръсваш с препарат за стъкла минаваш с парцала 1 път и тва е
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За 2 мин работа без никакви препарати, тая щом един стикер не може да смени кой и е дал компютър
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Айде ,айде като е толкова трудно следващия да си го залепи с нещо мазно/олио/ и да си го врътка на колите.Има начини за връткане и то доста.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако при залепянето му е изкаран добре въздуха и е печен на слънце цяла година, не е толкова лесен за махане, особено с вкочанени пръсти!
                      Space Star 1.9 DID

Коментар

Така, имам два стикера от ГО за отлепяне. Всеки, който каза, че стикерът пада за 2 мин. и то без препарати, без подръчни материали (абе направо с голи ръце), да дойде да ми ги махне/отлепи за 2 минути, като върху стъклото не искам да остава нищо (никаква част от стикера - ни крайче, ни найлонче, нито лепило - нищоооо).Наградата е по 20 лв. на стикер :D За колегата, който каза, че стикера на ГО се разпадал на 3 части ще му кажа, че между стикер на ГО и този на винетката има разлика.

Коментар

Tornado написа:
                          Айде ,айде като е толкова трудно следващия да си го залепи с нещо мазно/олио/ и да си го врътка на колите.Има начини за връткане и то доста.
                          бях чувал за махане на винетка с гореща вода и парцал после се минава с вазелин и така си го подменяш на количките
                          Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

doofiat написа:
                            Така, имам два стикера от ГО за отлепяне. Всеки, който каза, че стикерът пада за 2 мин. и то без препарати, без подръчни материали (абе направо с голи ръце), да дойде да ми ги махне/отлепи за 2 минути, като върху стъклото не искам да остава нищо (никаква част от стикера - ни крайче, ни найлонче, нито лепило - нищоооо).Наградата е по 20 лв. на стикер :D За колегата, който каза, че стикера на ГО се разпадал на 3 части ще му кажа, че между стикер на ГО и този на винетката има разлика.
                            заповядай в П-в.нямаш грижи с който и да е стикер
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

За ГО съм съгласен с колегите,че се сваля за 2-3мин(вчера го отлепях),но винетката миналата година ми отне много време и нерви и сега като наближава време да я махам сигурно пак ще е така
                              COUPE 1.8 16V
                              Volvo XC90 T6

Коментар

Working...
                              X