Изчегъртай стикера От: Видка Атанасоваvita@dnes.bgИли 8 проверени начина да свалиш миналогодишния стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчегъртай стикера!
Collapse
X
-
Да бре чета и викам тая в ред ли е аз бях питал доколкото си спомням ,и се оказа с препарата за стъкла или с лакочистител и пада и винетка и стикера за ГО-то.За прегледа си ми го смениха момчетата там - свалиха стария и сложиха новия....Тая мадама май няма кой да я земе за женаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Мога да и препоръчам вариант 10.Много лесен начин за премахване на този стикер и на всички останали стикери.Няма изобщо да се поти.Взема си чук и закарва колата пред сервиз за смяна на стъкла,излиза заедно с чука и с него шибва стъклото.След това момчетата и слагат ново предно стъкло,чистичко и няма надрано.После спокойно може да си залепи новите стикери.
Коментар
-
И аз се мъчих да го разлепя пустия му стикер в края на декември. Но не използвам препарати, а само ноктите на ръцете си. За около 15 мин в студа и със стария стикер е свършено. Сега вече идва реда и на препарата за прозорци, защото има следи от лепило и от зеления цвят на стикерчето.Само да споделя, че в топлите летни месеци стикера пада точно за 2 мин, дали заради загрятия прозорец, дали заради топлите пръсти на ръцете (все пак за 15 мин зимата пръстите се вкочяняват).Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Така, имам два стикера от ГО за отлепяне. Всеки, който каза, че стикерът пада за 2 мин. и то без препарати, без подръчни материали (абе направо с голи ръце), да дойде да ми ги махне/отлепи за 2 минути, като върху стъклото не искам да остава нищо (никаква част от стикера - ни крайче, ни найлонче, нито лепило - нищоооо).Наградата е по 20 лв. на стикер :D За колегата, който каза, че стикера на ГО се разпадал на 3 части ще му кажа, че между стикер на ГО и този на винетката има разлика.
Коментар
-
doofiat написа:Така, имам два стикера от ГО за отлепяне. Всеки, който каза, че стикерът пада за 2 мин. и то без препарати, без подръчни материали (абе направо с голи ръце), да дойде да ми ги махне/отлепи за 2 минути, като върху стъклото не искам да остава нищо (никаква част от стикера - ни крайче, ни найлонче, нито лепило - нищоооо).Наградата е по 20 лв. на стикер :D За колегата, който каза, че стикера на ГО се разпадал на 3 части ще му кажа, че между стикер на ГО и този на винетката има разлика.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар