Тъкмо се връщам от Дупница и се заприказвах с един от продавачите там, та той ми каза, че след 1 януари 2008 вече нямат право да внасят коли с дата на производство преди 2000 г. Да сте чули нещо подобно, защото човекът ми каза, че тоя закон е приет, а пък аз за първи път чувам за подобно нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забранен внос на автомобили по-стари от 2000 г.
Collapse
X
-
Golf 3ка юзърите ще преминат на нови Bravo-та!!! :DE предполагам, че като частно лице ще можеш да си вкараш кола от която и да е година!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Marea Bipower написа:Не имаше такъв проектозакон, но го няма в държавен вестник което ще каже че не е приет
Коментар
-
А стига ве Ако беше приет този закон ,надали щяхме да разберем от някакъв случаен джамбазин за нея ,би трябвало да се разчуе доста .Отдавна имаше идея да не се внасят коли по-стари от 10 год. ,но всяко чудо за 3 дни .П.С То старите тройки ще достигнат цени като на по-нови четворки И ко прайм ся - няма да си купуваме коли ,понеже повечето от нас надали могат да си позволят кола 2000г+Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Няма такова ограничение и ако го въведем,ще ядем пердах с голямата тояга от ЕС.Свободно движение на хора,стоки,услуги и капитали.Това е.Румънците вече опитаха.Еми подвиха опашка и си разрешиха вноса.Не е толкова проста тая работа.Утре на същия принцип някой ще поиска да спре вноса на лекарства,понеже си има собствено производство...
Коментар
-
Този проекто закон беше за автомобили идващи извън европейският съюз като освен годините трябвало да отговарят на евро 3. За момента обаче такъв закон няма.Няма логика една кола да може да се кара в Италия или Германия например а в България да не може.Нали идеята на обединена европа е еднакви стандарти навсякъде.
Коментар
-
Типично джамбазко ’къпане’...Колко ни е тжко, как ще работим, гледай каква е хубава - а вече не можем да докарваме такива... Грабай бързо докато някой не я е купил, после още една торба пари ще ти трябват....Толкоз.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Забранен внос на автомобили по-стари от 2000 г.
wwweb написа:Тъкмо се връщам от Дупница и се заприказвах с един от продавачите там, та той ми каза, че след 1 януари 2008 вече нямат право да внасят коли с дата на производство преди 2000 г. Да сте чули нещо подобно, защото човекът ми каза, че тоя закон е приет, а пък аз за първи път чувам за подобно нещо?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
wwweb написа:Marea Bipower написа:Не имаше такъв проектозакон, но го няма в държавен вестник което ще каже че не е приет
Коментар
-
Нямаше нищо общо с покупката на кола целия разговор. Не случайно казах горе, че нямаше файда да ме лъже. А и не беше някой пикльо, а възрастен човек на около 50-55 години. Ако беше от масата "интелигенти", едва ли щях да стигна въобще до някакъв смислен разговор с него. Както и да е, ако има нещо ще се разбере ...
Коментар
-
wwweb написа:Нямаше нищо общо с покупката на кола целия разговор. Не случайно казах горе, че нямаше файда да ме лъже. А и не беше някой пикльо, а възрастен човек на около 50-55 години. Ако беше от масата "интелигенти", едва ли щях да стигна въобще до някакъв смислен разговор с него. Както и да е, ако има нещо ще се разбере ...A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар