Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кво стаа в таа държава бе.....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Не разбрах какво те притеснява.Такива неща стават навсякъде.Обществото,пазарът и държавата се намират в особен вид симбиоза.Изграждат нещо като саморегулираща се сиситема,подчинена на точни и ясни закономерности.В тази сиситема протичат процеси,които са над 90% предвидими не само като последователност,ами и като период на проявление с точност няколко месеца.Т.е. ако теглиш чертата какво се е случило до тук,ще знаеш какво предстои.И ако отчетеш местните особености на сиситемата-ще може и да го предвидиш кога предстои.Е...в тази последователност съществуват неизбежни сътресения,конфликти,падения и възходи.Няма световен или цигански заговор.Има естествени,предвидими процеси.Дали имаме проблем с циганите?Според мен не.Имаме проблем с крадците.Ама те тоя проблем го имат в много държави,дори в такива,където няма нито един циганин.

    Коментар


      #17
      Новините ли?Какви новини???Това са си абсолютни криминални хроники и бедствени бюлетини. Защото журналистическата гилдия е по-алчна и жадна за пари и сензации дори от политиците. Не се подбира - дали е трагедия, дали е просто нещастен случай или предумишлено. Важното е да се покаже, разрови, извади на показ и да се изтормозят потърпевшите. Някой пострада и още преди да му е оказана първа медицинска помощ, вече в носа му са натикани поне 3 до 5 микрофона и му се иска мнението - кой е виновен, кого ще съдите... Тормозят се роднините и близките докато някой някъде каже нещо сензационно... Като онази жена, която замръзнала във виелицата защото тръгнала пеша да върви 15км !?!? в най лошото време - автобусите не вървяли защото не било разчистено. Добре- това е нейно лично решение защо се търси виновен.... Съгласен съм че може да е имало голяма нужда да стигне до мястото, но не това е начина - това е неин личен избор.Години наред се търси под вола теле, само и само да видим повечко кръв и сензация. Никой не отразява положителните неща. Или ако това се случи са някъде накрая на новините, или дребна колонка във вестника с малко заглавие - просто за пълнеж, когато остава свободно място.Искам да ви пожелая нещо колеги - никого, под никакъв повод да не се получава така че да ви дават по новините или да ви пишат по вестниците!П.С. А гореспоменатата статия за планираната разруха на българия - параноични творения на болен мозък - по друг начин не мога да го определя.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

      Коментар


        #18
        deadairplane написа:
        А някой гледа ли новините по БТВ тази вечер? Цигани разбиват основите на мотокарен завод за желязо и завода пада и затрупва 2 циганки а другите 5 циганина избягали.
        А бойко кмета скара ли се на журналистите?:"Хайде стига сте вдигали ВРЯВА! Дошли да крадат, срутила се стената и ги затрупала, какво толкова... Да не би да е станал най-големия пожар?"

        Коментар


          #19
          Да беше затрупал повече. Белким намалеят

          Коментар


            #20
            ogi28b написа:
            deadairplane написа:
            А някой гледа ли новините по БТВ тази вечер? Цигани разбиват основите на мотокарен завод за желязо и завода пада и затрупва 2 циганки а другите 5 циганина избягали.
            А бойко кмета скара ли се на журналистите?:"Хайде стига сте вдигали ВРЯВА! Дошли да крадат, срутила се стената и ги затрупала, какво толкова... Да не би да е станал най-големия пожар?"
            Тея са мозъци бе, знаят си правата по-добре от всеки!За пореден път се убеждавам, че в такива ситуации винаги спорят... а те са невинни!Имам и лични наблюдения в моя край и си е така...никога не са виновни, ако трябва на бунт се вдигат заради обещетение, доказване на невинност и т.н
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

            Коментар


              #21
              Всъщност...истинският съвременен гражданин си знае правата.И ако циганите ги знаят по-добре от нас...това не говори лошо за циганите.

              Коментар


                #22
                ls1 написа:
                За мен е попресилена тая статия. Доста несъответствия и натамънявания. Да, подхранва желанието ни да вдигнем юмрук и да изревем ’Знаех си аз, че не е наша вината, мамка им!’. Но истината е че ние си ги избрахме тея хора и ние хвърляме боклук през балкона и ние хвърляме фасове по земята и ние пикаем в морето и ние къртим с хилти между 14-16 часа следобед и ние .....(моля попълнете).Кантонера му дадоха часовник и награда, с която заплатата му стана над незнам какъв праг, дигнаха му данъка и излезе че трябва да даде пари задето е постъпил правилно. Слави Трифонов помня, че му възстанови парите като жест към честността.
                И аз мися,че въпросната статия е попресилена и доста манипулативна.

                Коментар

                Working...
                X