Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пламен Марков - дали е добър вариант?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ама това да не е казарма? И какъв респект? Като Стоичков? Респектът към него се срина бързо - все пак футболистите поназнайват нещо от тактика и като го видяха какви ги забърква, бързо го разконспирираха.А Пламен е тактик.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

    Коментар


      #17
      мислиш ли, че при един Ериксон, Капело или друг лигльовците ще им стиска да ходят по дискотеки цяла нощ?не тактик, а ИМЕ с твърда ръка и тренировки може да направи тези момчета нещо.не че тактиката няма значение - напротив ,но според мен по важно е играчите да имат респект от треньора си.колкото до Ицо грешката му беше, че хвана веднага националите.
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

      Коментар


        #18
        Тъй де, ама нито Ериксон, нито Капело са приритали да ни стават треньори, така че трябва да се простираме спрямо реалностите. Марков е добър тактик и един от малкото мислещи треньори. При него националният отбор играеше най-красивия футбол поне откак аз следя тази игра. С голямо удоволствие се сещам как смазахме белгийците на техен терен, защото тази така наречена футболна нация я ненавиждам и винаги съм се чудел как се намърдват в класациите толкова нагоре без абсолютно никакво покритие.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

        Коментар


          #19
          Нека си спомним какво направи Ото Рехагел с ограничената, откъм футболни успехи, Гърция!

          Коментар


            #20
            Абе там работата нещо мирише .... и то много мирише Направо вони. Да не говорим че "победите" им идваха след статично изпълнение и след това "опълченците на Шипка".

            Коментар


              #21
              ////Punto//// написа:
              Абе там работата нещо мирише .... и то много мирише Направо вони. Да не говорим че "победите" им идваха след статично изпълнение и след това "опълченците на Шипка".
              не ги понасям тези гърци но се видя какво направиха.колкото до играта-навит съм да гледам как нашите бият грозно!футбола отдавна се играе за много пари-не за публиката
              Renault Laguna 1,9 dci 2002

              Коментар


                #22
                Да ви кажа честно отвратен съм от футболисти и от треньори.Чета че Марков и вземал по 30,000 лв. на месец заплата когато е бил треньор на ЦСКА. Как ви се струва тая работа ? 30,000 лв. на месец и за какво ????И все за пари реват. А ние с 500 лв. заплата на месец да им ходим на мача да си дерем гърлата, а те само да лапат. Чудя се, че има още хора които не спират да ходят на мачове и си плащат при това за скъпи билети. Един лекар учи 10 години и влага толкова усилия да спаси човешки живот получавайки някакви си мижави 1 000 лв., а тия ритни топковци са позлатени. Въобще светът се е побъркал според мен с трансфери и тия огромни пари които са пак от нашия гръб.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

                Коментар


                  #23
                  това е най-тъпия вариант този човека не става за тренер видя се на два пъти и със ЦСКА и със националния, дано не го изберат.

                  Коментар


                    #24
                    Според мене като вариант е добър, просто не знам кой ще направи отбор от тези хора. Трябва човек да ги остави да спят на стадиона с по един спален човал, както направи трениьора на Левски(волейбол) трябва човек малко да ги вкара в пътя. Много са разглезени момчетата. Дано който и да стане треньор да направи истински отобор от момчетата и да ни радват по-големи турнири :D

                    Коментар

                    Working...
                    X