Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пламен Марков - дали е добър вариант?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пламен Марков - дали е добър вариант?

    Е, то заглавието не оставя много съмнения относно целта на темата - да поспорим.Аз смятам, че е добър вариант. А вие?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

    #2
    Re: Пламен Марков - дали е добър вариант?

    Lane Staley написа:
    Аз смятам, че е добър вариант. А вие?
    Смятам, че скоро на голямо първенство няма да се класираме. Докато не дойде някой треньор от чужбина, от тия тумбаци отбор няма да стане.

    Коментар


      #3
      Re: Пламен Марков - дали е добър вариант?

      wwweb написа:
      ...от тия тумбаци отбор няма да стане...
      Апа и ако играеме с Чехите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

      Коментар


        #4
        Честно казано - не знам. В квалификациите за европейското, в които той беше начело, отборът хич не стоеше зле, направо играеха много приличен и интелигентен футбол. След това обаче на самото европейско чак ме хващаше яд като му гледах бездушната физиономия... А когато беше треньор на ЦСКА, нито един свестен мач не изиграха.Мнението ми по въпроса е - по-скоро не е добър вариант.Подходящите треньори за национален треньор по моето скромно мнение са: Георги Василев (защо никой не се сеща за него ?), Ераносян, Стоилов, а ако е вярно, че Олег Романцев е навит, с две ръце гласувам за него !
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

        Коментар


          #5
          ....аз пък не смятам, че чак толкова негативно трябва да подхождаме, защото по същата логика трябва да признаваме за тренер само Пената, щото видите ли при него само сме достигали върхове...ама и него не искаме.Желая им успех, пък каквото стане, колкото и да сме черногледи...

          Коментар


            #6
            със стари к.р.и нов бардак се не прави !покрай тия цени на Бербатов,менаджерските интереси сега ще действат с още по-голяма сила ,а кой треньор е по добър от послушният треньор !!!Едва ли има вече оптимисти ,които си мислят ,че тия момчета могат да направят нещо голяма на футбол нац.ниво (освен в интернет залаганията )
            фиатче Браво 2.0

            Коментар


              #7
              Няма да забравя как Марков на европейското вдигаше рамене и казваше ’Ми играхме, паднахме, гледаме напред’. Този човек научи играчите само на ’Тоя мач го забравяме, гледаме напред’. Рядко съм виждал треньор толкова ненастроен за победа. Прави ми впечатление на културен човек, но в същото време сякаш няма грам амбиция. Е, питам аз, как ще мотивира отбора?!Трябваше му време на Пената според мен. Трябваше да му дадат тези квалификации, защото за европейското не ги загуби той. Назначаването на Марков е много силен знак за безсилието на БФС да намерят треньор. Нас ни трябва един такъв като швабата къде хвана гърците, наби им шамарите и от плюнки ги направи евро шампиони. И се чудехме и се маехме как стана таз работа. Ми много просто, с авторитет, знания, налагане на правила и приземяване на ’звездите’. На виждам как Марков ще направи такова нещо.

              Коментар


                #8
                и да паднем, и да бием, пак ще се напииииииииииееееееееееееееееммммммммм!!!!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                Коментар


                  #9
                  Аз подкрепям напълно връщането на Пламен Марков. Много интелигентен и перспективен треньор. Въпросът е, че съвсем неправилно го смениха, когато загубихме на европейското. Спомнете си, че най-красивите и атрактивни мачове станаха именно с нашия нац. отбор, въпреки и резултатите да бяха все негативни за нас. Но самата загуба от Швеция беше абсолютно случайна като цифрово изражение, защото до 2-0 ние имахме абсолютно превъзходство, а и съдията, се сещате, как здраво ни поряза. Така че - за Пламен Марков, но дали ще се окаже успешно връщането, е друг въпрос, защото едно нещо като се разтури един път, много трудно може да се съгради отново.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                  Коментар


                    #10
                    Е, аз да го защитя.Няма да забравя как не ни брояха за живи при него, а той ни класира за Португалия. Няма да забравя как смазахме Швеция с игра през първото полувреме ( най-доброто полувреме на националния ни отбор за последните 10 години, според мен ), а после лигльовците които не обичаха да тренират другаде, освен в БИАД, изпокапаха физически, а и психически.След това в хотела се появи Стоичков, с амбициите си да става треньор и ...
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                    Коментар


                      #11
                      Според мен по удачен вариант беше Олег Романцев. Доказан специалист, няма спор. Друг коз беше, че той иска заплата само 10 000 евро. Останалите пари ги иска като бонус при класиране.

                      Коментар


                        #12
                        Аз мисля че не треньора е проблема,а началниците му.Навремето в Левски така идваха чужди специалистиче и в ЦСКА не беше ли същото?Колко играчи напускайки националния отбор казаха публично че там има много мениджърски интереси.Е как да има силен отбор като се влияе на треньора кой да играе пък после искаме от него и резултати.

                        Коментар


                          #13
                          Честно казано какъвто и тренйор да дойде ако тре не играят надъхано нищо няма да стане. Иначе аз лично си мисля че можеше и по- добър избор, да се надяваме че ще се мобилизират ще си повярват и ще направят нещо.
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

                          Коментар


                            #14
                            Абе и това е вярно, ама си спомням в Левски когато дойде треньор Вячеслав Грозни. Е Левски тогава беше една разпасана команда. И точно по руски ги вкара за нула време в правия път. Спомням си тогава, мача Левски - ЦСКА. Е тогава левскарите се спукаха от търчане, по принцип в тоя мач цска-то залага на търчането и агресията а левски уж на техниката. Тогава чак толкоз техника нямаше, обаче ги прекършиха с търчането. Нямаше свободен играч. Тогава биха само с 2:0. Единия мисля, че беше дежурния на Гонзо а другия на Дончо Донев. Просто не си спомням друг мач, левски така да е мачкал в буквалния смисъл съперника.

                            Коментар


                              #15
                              против съм защото на нашите футбоисти им трябва човек с име който да вдъхва респект в тях!не мисля че Пламен Марков ще се справи с разлигавените ни звезди, макар че повечето притежават класа на истински футболисти.някак си не върви в клубните отбори повечето да играят на ниво, а тук да се влачат по терена и да разчитат всеки пас към Бербо да става гол.
                              Renault Laguna 1,9 dci 2002

                              Коментар

                              Working...
                              X