Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$!
    това са спекулации... предвижда се средна цена за 2008 г. е 74 долара за барел...http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=445701 - тука пише..
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

сутринта като четоха вестниците в един от тях пишеше - поскъпват пломбите (на зъбите) заради поскъпването на петрола
      Audi 1.8S златен талон

Коментар

donnna написа:
        Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$!
        това са спекулации... предвижда се средна цена за 2008 г. е 74 долара за барел...http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=445701 - тука пише..
        Ако си права, то значи нафтата и бенца трябва да паднат и то не малко ако барелът ще е 74$?
        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

lllubo написа:
          сутринта като четоха вестниците в един от тях пишеше - поскъпват пломбите (на зъбите) заради поскъпването на петрола
          за какво говорим просто ......
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

donnna написа:
            Обнадеждаващо, дано дано!
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

бе аз съм съгласен да протестирам за каквото и да било, просто ме мързи да изброявам от кво съм недоволен, то просто нищо не ни е наред.общо взето имаме основание да протестираме,по новините слушах че пропан-бутана е с 30% по-скъп, отколкото в европа...смятайте на 1,10 лв., колко е...пак да не смятаме на 1,13-1,14 колко е.
              F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

И аз Подкрепям стига ме
                Mercedes E200 coupe

Коментар

Верно е време малко да се обадим и ние. Таксиметровите шофьори страчкуват за всяко нещо, което не им изнася, защо ние да не се вдигнем за нещо толкова очевадно като прекомерното увеличение на горивата. За по-малко от половин година горивото поскъпна със 60 стотинки - лятото сипвах нафта на 1.65 а сега на 2.18. За к’во става дума.Просто се чудя кога ли ще почне да ми раждясва резервоара на мойто вечно гладно Пунто
                  Fiat Punto 1.7TD
                  Mazda 626 2.0
                  Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Interceptor написа:
                    charlie написа:
                    Interceptor написа:
                    Пълна спекулация със горивата! Онзи ден гледах например една сравнителна таблица и се оказа че в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензина, НО това не значи че бензина е по-ефтин.Друго нещо от което много се дразня е цените на разговорите. Какво се оказа. Цените на мобилните оператори в България са най-високи в цяла Европа. Ами заплатите? Те са едни от най-ниските.А манипулацията с горивата е огромна. Ей го вдигат пак хляба и като ги попитат защо .. "ами те цените на горивата скачат и ние трябва да дигнем цените" ... е добре 1-во вие малко ли зимахте до сега? 2-ро бензина се дига с 2 стотинки хляба с 20 ?!?Време е да се вдигнем!
                    аре на бас, че не е единствената?второ, срещу какво ще се вдигнеш - срещу хлебопроизводителите ли, или срещу месопроизводителите, или ....? аз мога да ти кажа само едно - в една свободна икономика всеки си определя сам цените. нещо повече, ако аз съм производител и/или търговец на нещо и през ум няма да ми мине да оправдавам цените си - просто ако в един бранш или дял от икономиката има прекомерни печалби, много бързо инвеститорите го надушва и нещата се оправят
                    Ами айде на бас http://www.transportbg.com/Въпреки че икономиката е свободна, държавата е регулативен орган на икономиката и тя травба да знае кога да се намеси. Държавата има право да забави или да усокори процесите в икономиката. При нас няма кой да се намеси......
                    баса го губиш: http://www.trafikken.dk/wimpdoc.asp?...nt&objno=14758 , http://www.trafikken.dk/wimpdoc.asp?...58цените на дизела в УК, Сложакиа, Свеицариа и в ниакои не европеиски като Щатите и т.нт. са по-високи от тези на бензина за другите неща ше пиша утре, че сега ме мързи...
                    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

ogi28b написа:
                      Един доцент ми разказа следното, за франция:...
                      Не случайно там е родината на демокрацията. Всъщност , истината (според мен) е , че се е родила в Англия , ама това става друга тема...А по въпроса - хайде бе , давайте да стачкуваме. Ама ето пак основен проблем - никой не знае за какво ще се стачкува , но важното е да вдигаме гюрултия. Всичката ни работа такава - аутсайдерска история. Ако се изведе едно сериозно и икономическо обосновано искане ще застана в редиците , иначе си е загуба на време. Разбирайте ме както си искате , но аз бях на барикадите преди повече от десетилетие...и за какво да ме пита някой..?! Не ми се иска да вярвам , че сме обречени , но така както вървят нещата и това което се случва ежедневно , ме прави песимист.Ние сме най-странната издънка на природата... гордеем се за неща които са абсурдни. Тъпчат ни , бият ни , дори и ни ебат , а ние се гордеем , че сме Българи...и колкото повече ни бият и таковат - ние още повече се гордеем...и то не за нещо което сме постигнали , ами за това колко много можем да носим. Луда работа!Иначе съм за справедливите и честни искания!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

[quote="charlie"]
                        Interceptor написа:
                        charlie написа:
                        Interceptor написа:
                        в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензина
                        аре на бас, че не е единствената?второ, срещу какво ще се вдигнеш - срещу хлебопроизводителите ли, или срещу месопроизводителите, или ....? аз мога да ти кажа само едно - в една свободна икономика всеки си определя сам цените. нещо повече, ако аз съм производител и/или търговец на нещо и през ум няма да ми мине да оправдавам цените си - просто ако в един бранш или дял от икономиката има прекомерни печалби, много бързо инвеститорите го надушва и нещата се оправят
                        баса го губиш: http://www.trafikken.dk/wimpdoc.asp?...nt&objno=14758 , http://www.trafikken.dk/wimpdoc.asp?...58цените на дизела в УК, Сложакиа, Свеицариа и в ниакои не европеиски като Щатите и т.нт. са по-високи от тези на бензина за другите неща ше пиша утре, че сега ме мързи...
                        Ами не знаех че тези дъжави също са ги присединили към Европейския съюз, ама то човек не може да знае всичко Сори ама губиш

Коментар

"СЛОЖАКИА" май е в ЕС, виж "СВЕИЦАРИА" май не е, но аз не съм сигурен дали има такава държава...? А относно в коя още държава дизелът е по-скъп от бензина, май в някой от скандинавските и в "добрата стара" Англия.Кой беше казал "ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ"?! Навремето имаше такава пиеска на ДАРИО ФО!Бе научете я тази транскрипция да не се излагате като КИФЛАДЖИИ по форумите ве....Ч = ~ - горе в ляво до 1-цата Я = Q В = W Ж = V Ь = X Ъ = Y Й = J Ю = Ш = [ Щ = ]
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

nikki_sixx написа:
                            ... Всичката ни работа такава - аутсайдерска история.
                            ... Вярно е ,че цялата ни работа е такава - Българска...Иначе съм съгласен с написаното от всички колеги,дали своето е мнение.Крайно време е да се покаже на държавниците ,че не техните желания са важни , а на тези ,които са ги избрали.И все пак нека не забравят ,че са избрани от нас...

Коментар

Словакия е членка, но дизелът там също е по-евтин от 98. Всъщност според таблицата е между 95 и 98,но да не издребняваме и се отклоняваме малко от темата.

Коментар

И аз съм за протест но организиран едновремено в няколко града съвместно с другите авто форуми ,а пречина винаги има първата е че толкова години плащаме данъци,винетки, гражданска отговорност,и каквили не други измислици а на края какво получаваме ,дупки по пътищата ,и луннипеизажи от лед.
                                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                                X