Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Collapse
X
-
donnna написа:Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$!FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
donnna написа:Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$!FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
бе аз съм съгласен да протестирам за каквото и да било, просто ме мързи да изброявам от кво съм недоволен, то просто нищо не ни е наред.общо взето имаме основание да протестираме,по новините слушах че пропан-бутана е с 30% по-скъп, отколкото в европа...смятайте на 1,10 лв., колко е...пак да не смятаме на 1,13-1,14 колко е.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
Верно е време малко да се обадим и ние. Таксиметровите шофьори страчкуват за всяко нещо, което не им изнася, защо ние да не се вдигнем за нещо толкова очевадно като прекомерното увеличение на горивата. За по-малко от половин година горивото поскъпна със 60 стотинки - лятото сипвах нафта на 1.65 а сега на 2.18. За к’во става дума.Просто се чудя кога ли ще почне да ми раждясва резервоара на мойто вечно гладно ПунтоFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Interceptor написа:charlie написа:Interceptor написа:Пълна спекулация със горивата! Онзи ден гледах например една сравнителна таблица и се оказа че в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензина, НО това не значи че бензина е по-ефтин.Друго нещо от което много се дразня е цените на разговорите. Какво се оказа. Цените на мобилните оператори в България са най-високи в цяла Европа. Ами заплатите? Те са едни от най-ниските.А манипулацията с горивата е огромна. Ей го вдигат пак хляба и като ги попитат защо .. "ами те цените на горивата скачат и ние трябва да дигнем цените" ... е добре 1-во вие малко ли зимахте до сега? 2-ро бензина се дига с 2 стотинки хляба с 20 ?!?Време е да се вдигнем!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
ogi28b написа:Един доцент ми разказа следното, за франция:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
[quote="charlie"]Interceptor написа:charlie написа:Interceptor написа:в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензинаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
"СЛОЖАКИА" май е в ЕС, виж "СВЕИЦАРИА" май не е, но аз не съм сигурен дали има такава държава...? А относно в коя още държава дизелът е по-скъп от бензина, май в някой от скандинавските и в "добрата стара" Англия.Кой беше казал "ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ"?! Навремето имаше такава пиеска на ДАРИО ФО!Бе научете я тази транскрипция да не се излагате като КИФЛАДЖИИ по форумите ве....Ч = ~ - горе в ляво до 1-цата Я = Q В = W Ж = V Ь = X Ъ = Y Й = J Ю = Ш = [ Щ = ]SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
nikki_sixx написа:... Всичката ни работа такава - аутсайдерска история.
Коментар
-
И аз съм за протест но организиран едновремено в няколко града съвместно с другите авто форуми ,а пречина винаги има първата е че толкова години плащаме данъци,винетки, гражданска отговорност,и каквили не други измислици а на края какво получаваме ,дупки по пътищата ,и луннипеизажи от лед.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар