MrElectro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Collapse
X
-
-
MrElectro написа:Добре де , не само на тебе ти се иска да се махнеш ...Обаче , ако свестните хора се махнем от тая държава , кой ще остане ?Циганите и пенсионерите ...И кво праим тогава ?Цялата ни работа е такава - българска ...Всеки търси лесното...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мда прави сте , просто всеки търси решението в чужбина, а ние подяволите си имаме държава.Вярно ,че е няква смотана , ама си е наща...Трябва нещо да бъде променено,но политиците не вярвам да го направят без натиск.Тъй ,че ако се махнем ,няма да има кой да прилага този натиск..Почнах вече да пиша пълни глупости , все едно ме изпитват и не си знам урока
Коментар
-
Аз отдавна съм направил своя избор. Никога няма да напусна не само България, но и Пазарджик, в който съм прекарал целия си съзнателен живот, като изключим 5-те години в София като студент. Ще изчакам всички да се махнат, ще си плячкосам някоя готина къща, щото ми е малко тясно на 140 м2 и ще се ширя на спокойствие :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
MrElectro написа:а ние подяволите си имаме държава.Вярно ,че е няква смотана , ама си е наща...MrElectro написа:Трябва нещо да бъде променено,но политиците не вярвам да го направят без натиск.Тъй ,че ако се махнем ,няма да има кой да прилага този натиск..Почнах вече да пиша пълни глупости , все едно ме изпитват и не си знам урокаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
на оръжие братя трябва да се направи нещо ас понеже работя във Сл. Бряг и един разговарям със една дебела англичанка и я питам общи неща дали и харесва България и други глупости после тя ме пита дали ми харесва родината аз естествено и казвам, че не ми харесва и от там въпрос защо? ами как защо казвам и колко вземам и тя ми вика на седмица аз не тя за две седмици аз пак не накрая и казвам на месец и тя ооо господи от там следва имам малко дете на 3 месеца и изцъклената англичанка как се оправяш не ме питай и викам добре, че са нашите да помагат
Коментар
-
Plastex написа:В сряда, 13 февруари.
Коментар
-
цените на горивата
Лошото е, че ние българите сме на принципа: 5лв. да е бензина пак ще си караме, 5ст. да е пак ще си крадеме. Колкото за форма на протест отидете в раздела за газови и метанови уредби.Там вече е предложена форма за това. чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар