Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

не вярвам да има ефект... да намалят цената на нещо в България!?!?!?!!?п.п. при положение, че вече е приет държавния бюджет, а тези 5-7 ст. на литър вече са разпределени - разбирай похарчени, дори и да смъкнат акциза , ще вдигнат нещо друго...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Подкрепям. Крайно време е!
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

donnna написа:
        не вярвам да има ефект... да намалят цената на нещо в България!?!?!?!!?п.п. при положение, че вече е приет държавния бюджет, а тези 5-7 ст. на литър вече са разпределени - разбирай похарчени, дори и да смъкнат акциза , ще вдигнат нещо друго...
        Абсолютно, вече ни изиграха с този плосък данък, таман му се израдвах и качиха осигурителната тежест, вдигнаха акциза на тунджата, цигарките и пиячката... демек си вързаха гащите. Ако махнат акциза на горивата моментално ще вдигнат винетките или данъците или Бог знае какво...

Коментар

Така е ама до като малчим овцете ще продължават да ни дерат кожите.Мойта е лесна хващам си пътя и тва е,много е скъп живота в бг не е по джоба на всеки,трябва да се направи нещо
          A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
          Punto Sporting 1.9JTD 2003
          ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Протести трябва да има не само за цената на бензина, защото тези управляващите се уляха ама нали ни научиха да си мълчим и да ни го слагат а ние какво правим ....... ....... ......
            Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Нормално е горивата да поскъпват! Но не е нормално дизела да е по-скъп от бензина! ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПРИХОДИТЕ НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ!! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ДАДЕ НИТО ЛЕВ!!!! Не че следващото ще е кой знае колко по-добро, но сега просто е нетърпимо с тази 3на коалиция!!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

LiGuru написа:
                вече ни изиграха с този плосък данък, таман му се израдвах и качиха осигурителната тежест, вдигнаха акциза на тунджата, цигарките и пиячката... демек си вързаха гащите.
                от плоския данък и покачването на 2000 лв, ще съм с около 200-300 лв повече отколкото сега - супер, а - тука главно са на загуба тези които не ги осигуряват на нормалната им заплата и в този случай е виновен работодателя, а не държавата.не пуша, рядко пия, също сметнах че бюджета за бензин ще ми се увеличи с около 30-40 лв на месец и като цяло много ме устройва това положение
                Audi 1.8S златен талон

Коментар

Един доцент ми разказа следното, за франция: Там са толкова организирани, единодушни по общите въпроси, и националисти, че ако днес например една чистачка започне да дудне че вече втори ден не са и осигурили материали за работа (прахове, метли, парцали) , то утре, или след 2-3 дни половин франция стачкува - кой за каквото се сети!А ние - седим и мълчим, а ония ни прават на идиоти! гласуват с по 37 карти, не ходят на работа, самите те си гласуват колко да са им заплатите, вдигат цени, данъци, всичко, а заплатата на мен ми е същата. да не говорим че ключови министерства се управляват от турци, а майка ми когато работеше в националната служба по зърното, агенция със стратегическо значение за оцеляването, там се говорело по коридорите само на турски!!!!!!!! а в турция имат държавна политика която е за няколко века напред - отново да си вземат българските територии по какъвто начин могат. И вече го правят - идват, гласуват....а ние - жадни за власт - за да имаме мнозинство в парламента, се коалираме с депесе и им даваме министерски постове.... емел етем... джевджет чакъров.... нихат кабил..... БЪЛГАРИ...... от своге...не е далеч времето когато ще сме на мястото на Сърбите с албанците, и турците тук ще искат да си вземат кърджали, свиленград, златоград... та чак до пловдив ще искат да стигнат и ще има автономна република родопи, която по-късно ще се обедини с турция! Колега lllubo ти ако си с 200-300 лева повече, колко от тях ще дадеш за данък сгради, такса смет, винетка, данък кола, данък "пичка им лелина" ? не си помисляй че ще имаш 200-300 лева повече, просто ще ги дадеш по друг начин. това е пренасочване на данъците от една социална група към друга.

Коментар

Пълна спекулация със горивата! Онзи ден гледах например една сравнителна таблица и се оказа че в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензина, НО това не значи че бензина е по-ефтин.Друго нещо от което много се дразня е цените на разговорите. Какво се оказа. Цените на мобилните оператори в България са най-високи в цяла Европа. Ами заплатите? Те са едни от най-ниските.А манипулацията с горивата е огромна. Ей го вдигат пак хляба и като ги попитат защо .. "ами те цените на горивата скачат и ние трябва да дигнем цените" ... е добре 1-во вие малко ли зимахте до сега? 2-ро бензина се дига с 2 стотинки хляба с 20 ?!?Време е да се вдигнем!
                    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                      Пълна спекулация със горивата! Онзи ден гледах например една сравнителна таблица и се оказа че в страните от европейският съюз България е единствената с цени на дизела по високи от бензина, НО това не значи че бензина е по-ефтин.Друго нещо от което много се дразня е цените на разговорите. Какво се оказа. Цените на мобилните оператори в България са най-високи в цяла Европа. Ами заплатите? Те са едни от най-ниските.А манипулацията с горивата е огромна. Ей го вдигат пак хляба и като ги попитат защо .. "ами те цените на горивата скачат и ние трябва да дигнем цените" ... е добре 1-во вие малко ли зимахте до сега? 2-ро бензина се дига с 2 стотинки хляба с 20 ?!?Време е да се вдигнем!
                      аре на бас, че не е единствената?второ, срещу какво ще се вдигнеш - срещу хлебопроизводителите ли, или срещу месопроизводителите, или ....? аз мога да ти кажа само едно - в една свободна икономика всеки си определя сам цените. нещо повече, ако аз съм производител и/или търговец на нещо и през ум няма да ми мине да оправдавам цените си - просто ако в един бранш или дял от икономиката има прекомерни печалби, много бързо инвеститорите го надушва и нещата се оправят
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

И аз съм за. Въпреки, че не вярвам да се вслуша някой освен ако не се блокират пак кръстовища.

Коментар

charlie написа:
                          Interceptor написа:
                          аре на бас, че не е единствената?второ, срещу какво ще се вдигнеш - срещу хлебопроизводителите ли, или срещу месопроизводителите, или ....? аз мога да ти кажа само едно - в една свободна икономика всеки си определя сам цените. нещо повече, ако аз съм производител и/или търговец на нещо и през ум няма да ми мине да оправдавам цените си - просто ако в един бранш или дял от икономиката има прекомерни печалби, много бързо инвеститорите го надушва и нещата се оправят
                          Ами айде на бас http://www.transportbg.com/Въпреки че икономиката е свободна, държавата е регулативен орган на икономиката и тя травба да знае кога да се намеси. Държавата има право да забави или да усокори процесите в икономиката. При нас няма кой да се намеси......
                          Прикачени файлове
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Протеста е задължителен, и аз съм на мнение че ефект може би няма да има, но трябва да се тръгне от някъде! Вчера баща ми ми каза че сделките за петрол за догодина по това време вече се сключват на цена от 200$ за барел!
                            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ogi28b написа:
                              А ние - седим и мълчим, а ония ни прават на идиоти!
                              Прав си, свикнахме да ни го наместват. Нека се обединим и да им го наместим както заслужават, като кажем никой да не зарежда цял месец и ще им се е.е мамата на всички тарикати. Ще повървим пеша ако трябва, ще се повозим на градския транспорт но нека покажем че не сме рая покорна! Да отбележа че по навик сами им помагаме да ни клатят, май сме забравили да вървим пеша, разглезихме се , а това не се прощава от търгашите...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                              X