Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    blagun написа:
    wwweb написа:
    Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
    Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bg
    Ами в момента може да го няма, но преди Нова година (на промоция) в Технополис беше някъде около 800-900 лв. Виж в Техномаркет с 2 GB RAM на какви пари е (1099 лв.) http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033606
    Вчера ходих до там да видя за приятелката ми и нямаше такъв, в технополис имаше същия за 1020лв., но РАМта беше 512+512-демек са заети и 2та слота, а навсякъде са с 12 месеца гаранция! Моят е с 24 месец, а ти знаеш колко е важна гаранцията за лап топ Също цената се вдига с около 400лв заради операционата система, демек около 1400лв с Вистата, при мен не е включена <аз си сложих ХР, така ме посъветва един приятел, не знам дали е прав> Иначе се спрях на Тошиба, защото така ме посъветваха мойте приятели, които имат по-стари модели и гарантират за здравината! Също така Тошиба имат най-добрият сервиз в БГ!Много съм доволен от машинката :D Днес отивам за още един за приятелката
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      wwweb написа:
      blagun написа:
      wwweb написа:
      Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
      Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bg
      Ами в момента може да го няма, но преди Нова година (на промоция) в Технополис беше някъде около 800-900 лв. Виж в Техномаркет с 2 GB RAM на какви пари е (1099 лв.) http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033606
      Вчера ходих до там да видя за приятелката ми и нямаше такъв, в технополис имаше същия за 1020лв., но РАМта беше 512+512-демек са заети и 2та слота, а навсякъде са с 12 месеца гаранция! Моят е с 24 месец, а ти знаеш колко е важна гаранцията за лап топ Също цената се вдига с около 400лв заради операционата система, демек около 1400лв с Вистата, при мен не е включена <аз си сложих ХР, така ме посъветва един приятел, не знам дали е прав> Иначе се спрях на Тошиба, защото така ме посъветваха мойте приятели, които имат по-стари модели и гарантират за здравината! Също така Тошиба имат най-добрият сервиз в БГ!Много съм доволен от машинката :D Днес отивам за още един за приятелката
      Абе кефи се там и тва е Аз в момента съм с MSI, а преди това имах Toshiba. Батерията му държеше много, а това е основното, което се гледа при лаптоп, така че приятелите ти не са те подвели

Коментар

wwweb написа:
        blagun написа:
        wwweb написа:
        blagun написа:
        wwweb написа:
        Абе кефи се там и тва е Аз в момента съм с MSI, а преди това имах Toshiba. Батерията му държеше много, а това е основното, което се гледа при лаптоп, така че приятелите ти не са те подвели
        Хайде взехме още един,да са ни честити Почнах да се замислям дали да плащам повече такса за интернет с този wireless :D
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Коментар

blagun написа:
            wwweb написа:
            има го и под тази

Коментар

А бе не знам, имам една TOSHIBA SATELIT-PRO, взех я 2006г, но определено не съм много доволен от нея.Погрейва си доста... и вентилаторчетата се чуват.Вчера купих един ASUS http://www.reset.bg/catalog/product_...114baf4f7534и за малкото часове прекарани с него съм възхитен... от тишината и това, че не грее.Май и при лаптопите е като колите, за марката и емблемата плащаш ЯКО.пп...Тошибата я купих 2006г за три и канче хиляди лева.
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                А бе не знам, имам една TOSHIBA SATELIT-PRO, взех я 2006г, но определено не съм много доволен от нея.Погрейва си доста... и вентилаторчетата се чуват.Вчера купих един ASUS http://www.reset.bg/catalog/product_...114baf4f7534и за малкото часове прекарани с него съм възхитен... от тишината и това, че не грее.Май и при лаптопите е като колите, за марката и емблемата плащаш ЯКО.пп...Тошибата я купих 2006г за три и канче хиляди лева.
                Аз ще сменям моя и съм се насочил точно към Асус!Само че към F5 серията че е малко по ефтинка...Макар че точно твоя модел много съм го заглеждал.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Nino написа:
                  А бе не знам, имам една TOSHIBA SATELIT-PRO, взех я 2006г, но определено не съм много доволен от нея.Погрейва си доста...
                  Виж да не заминал термостата
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

blagun написа:
                    wwweb написа:
                    По- полека малко, колежката ми си купи същия с 2Г рам за 1000 точно. В техномаркет го мернах за 1299, ама техните цени са едни...Кашона с етикетите още седи в офиса, мързи ме да го снимам да видиш характеристиките. Освен това е с Уин ХП Хоум едишън.П.П. нейния не е със Селерон, а с Кор Дуо на 1,66мхцНа мен ми хареса общо взето, със здраве да му скъсаш гз и още по-хубав да си купиш!
                    Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Dzver написа:
                      blagun написа:
                      wwweb написа:
                      По- полека малко, колежката ми си купи същия с 2Г рам за 1000 точно. В техномаркет го мернах за 1299, ама техните цени са едни...Кашона с етикетите още седи в офиса, мързи ме да го снимам да видиш характеристиките. Освен това е с Уин ХП Хоум едишън.П.П. нейния не е със Селерон, а с Кор Дуо на 1,66мхцНа мен ми хареса общо взето, със здраве да му скъсаш гз и още по-хубав да си купиш!
                      Благодаря за повеланията!Както казах по-горе моят е с 2 години гаранция, което за мен е най-важното! Почти навсякъде, където ги гледах са с по 1г. иначе ето им цените на тошибаhttp://www.pcstore.bg/toshiba.html
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

от правилното място си го взелтова май е най-големият дилър на Тошиба в БГнаистина на някои места, моделите от по-ниския клас са с по 1г. гаранция
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Супер са тошибите, аз се бях насочил към тях, ама в крайна сметка взех http://911.bg/a2/offers.asp?p=2844146 това. Дано не се разочаровам
                          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                          Ex: Brava 1.6 1997
                          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Аз си взех един Asus Х51R, Core Duo 1.86 MHz, 2024 RAM, 160 GB HDD, ATI Express 1100 видеокарта, безжичен, четец на карти, 15.4" + чанта + мишка се върза на 1080 лв, много съм доволна, тук в къщи отнякъде ловя и безплатен wireless, та не се занимавам с гадни рутъри. NFS Pro Street върви на пушка на него!
                            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Коментар

Working...
                              X