Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за малоумниците по пътя

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Lane Staley написа:
    Всичко е хубаво, когато свършва добре. Добре е, че си се разминал само с един таС. Но ми се струва, че трябва да погледнеш ситуацията от друг ъгъл. Защото така описано никой друг не е виновен, освен теб. Ти не си осигурил дистанция и ако се беше натресъл отзад в Ситроен-а, може би в техния форум щеше да се появи тема със същото заглавие. Доколкото разбирам ти си единствения пострадал от "колона от 5-6 автомобила". Това трябва да ти говори нещо. Не охулвай човека, че колата му има АБС, а си преценявай разстоянията. Поздрави и много безаварийни километри. И умната!!!
    Напълно подкрепям колегата. Освен това и без книжка караш. Това, че си избегнал удара е хубаво, но внимавай повече като караш и се старай да гледаш 2 коли пред теб за да имаш повече време за реакция.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

    Коментар


      #17
      Прави са колегите преди мен.Още не си взел изпита по кормуване, имаш съвсем малък опит като шофьор, а вече обвиняваш другите, че не карали правилно. Да не карали, ама спряли, а ти не си успял. Същата ситуация можеше да се получи, ако в момента се е завъртяла някоя кола пред вас. Ами, ако пред теб притича дете? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

      Коментар

      Working...
      X