Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за малоумниците по пътя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново за малоумниците по пътя

Вече съм с три таза ? Защо ? - За да съм с две брони ... ако имах 4 таза най-вероятно щях да имам само 1 броня ... както карахме в лява лента с малко над ограничението колона от 5-6 коли (аз бях последната) - пред мен някакъв чисто нов ситроен - първата кола спира до едно бмв, дето се беше завъртяло и отнесло много здраво ... И малоумника ми спира в лява лента при движение с над 80 км/ч и колона от коли зад него ... всички спират, аз натискам спирачки, ситроена отпред спира много по-бързо и бързо намали дистанцията, което ме принуди да натисна по-силно спирачката ... свърши работа ... докато не започнаха да ми приплъзват колелата, а явно той е имал ABS, защото нямаше такова нещо, та почнах да помпя спирачката до положения, в които спираха колелата и пусках (нещо като бавен ABS) - почти спряхме, но ситроена се закова на място и аз не мога да спра ... та в последния момент завих и се натресох в бордюра... само видях как таза ми изхвърча ... усетих, че удара не беше чак толкова силен и се надявах само таза да е ... стоя в лява лента спрял и съм пуснал десен мигач, за да мина в аварийната да видя човека с БМВ-то дали е добре (нищо, че беше извън него и говореше по телефона) ... а един малоумник с икарус от градския транспорт (караше го към гаража явно) - кара си в дясната лента и хич не му пука че съм спрял в лявата ... мина си с 60-70 км/ч покрай мен без да му пука ... минах след него, ама после едва си намерих таза ... така се беше изстрелял от удара и се търкаляше доста ... като цяло е здрав, но са счупени точно скобите, за които се захваща с болтовете ... е това ако е късмет ... Някой знае ли от къде мога да си намеря такива тазове ? Ако ще да са комплект - даже по-добре ... дори да са малко по-скъпи - ще си взема ... баси - голфаджиите събраха пари за бмв тройки и почнаха с тях да си голфаджийстват ... Едно се завъртя на 20-30 метра пред мен и се опита да си прави пергели - спря на милиметри от бордюра ... другото на околовръстното се завъртяло ... и като добавим малоумниците които спряха да го гледат ... нямам думи ... ако ще да са спирали да го питат дали е добре - така ли се спира ? Баси малоумниците ... Та ако някой може да ми каже от къде да си взема такива тазове - да се обажда ... Утре ще търся в гамата, кафеджиев, ако там не намеря - ще се отчаям ... не искам тазове със свински опашки ... и искам да са във формата на моите ... джантите са 14’’
    Прикачени файлове

А ве тасове ще намериш ти добре ли си?? И машинката добре ли е?
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Сложи си счупения със свински опашки, друг избор нямаш.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

В абсолютно всеки магазин за авточасти има тасове.Плюс Метро,Практикер,базари тип "Иличнци"..Ако пък ти е толкова ценен оригиналния,вържи го с кабелни привръзки (свински опашки).Сума коли гледам с така вързани тасове.Циганско е...ама за тия пари-толкова.

Коментар

Аз съм добре, машинката е добре ... избрах таз пред предна броня ... сестра ми вика "трябваше да избереш предна броня, още утре щях да ти я поръчам" :D тазовете ни са с болтове, със свински опашки не искам да го хващам - по-скоро бих ги свалил всичките тазове ... а тея дето се продават са точно такива - със свински опашки ...

Коментар

kiler_4o написа:
            Аз съм добре, машинката е добре ... избрах таз пред предна броня ... сестра ми вика "трябваше да избереш предна броня, още утре щях да ти я поръчам" :D тазовете ни са с болтове, със свински опашки не искам да го хващам - по-скоро бих ги свалил всичките тазове ... а тея дето се продават са точно такива - със свински опашки ...
            Ако беше избрал предна броня щеше да последва и акт и броня на ситроена.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Re: Отново за малоумниците по пътя

kiler_4o написа:
              . Утре ще търся в гамата, кафеджиев, ако там не намеря - ще се отчаям ... не искам тазове със свински опашки ... и искам да са във формата на моите ... джантите са 14’’
              Точно такива като твоите налични в гамата май нямат,но мисля имат внос на оригинални Фиатски тазове,но май ще трябва да почакаш на опашка
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

westdogg написа:
                kiler_4o написа:
                Ако беше избрал предна броня щеше да последва и акт и броня на ситроена.
                на точно това е ... че нямаше друг начин ... имаше и някакъв шанс да спра, но беше мизерен, защото беше заскрежено ... не ми се поемаше такъв риск ... все пак вдругиден ми е изпита по кормуване за B-то, тва щеше да е адската гавра ...
                Replay написа:
                kiler_4o написа:
                . Утре ще търся в гамата, кафеджиев, ако там не намеря - ще се отчаям ... не искам тазове със свински опашки ... и искам да са във формата на моите ... джантите са 14’’
                Точно такива като твоите налични в гамата май нямат,но мисля имат внос на оригинални Фиатски тазове,но май ще трябва да почакаш на опашка
                Стига да имат - аз съм с връзки там :P

Коментар

kiler_4o написа:
                  Сестра ти май незнае разликата в цените на таз и предна броня ,или просто иска да и направиш оборот :P
                  Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                  I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                    kiler_4o написа:
                    Сестра ти май незнае разликата в цените на таз и предна броня ,или просто иска да и направиш оборот :P
                    Знае тя, знае ... ама иска да помогне момичето, та да ми оправи колата по-бързо, та избира по-бързия вариант с предна броня ... пък и нали пълно каско имам ...

Коментар

Сори за инцидента, но не се кахъри толкова. Само една пластмаса е. Огледай хубаво гумата, да не станал балон. За друг път ще знаеш, че спазването на дистанция не е "вятър" работа, особено на мокро или хлъзгаво. И аз съм си трошил брони и фарове в подобни случки.off:
                      kiler_4o написа:
                      Вече съм с три таза ? Защо ?...
                      И стига с тези таЗове, помислих в началото, че си с три г*за
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Re: Отново за малоумниците по пътя

kiler_4o написа:
                        не искам тазове със свински опашки
                        Пожелавам ти да намериш по-скоро тасчета, обаче това ме уби!!!
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Всичко е хубаво, когато свършва добре. Добре е, че си се разминал само с един таС. Но ми се струва, че трябва да погледнеш ситуацията от друг ъгъл. Защото така описано никой друг не е виновен, освен теб. Ти не си осигурил дистанция и ако се беше натресъл отзад в Ситроен-а, може би в техния форум щеше да се появи тема със същото заглавие. Доколкото разбирам ти си единствения пострадал от "колона от 5-6 автомобила". Това трябва да ти говори нещо. Не охулвай човека, че колата му има АБС, а си преценявай разстоянията. Поздрави и много безаварийни километри. И умната!!!
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

освен баланс на гумата (то по-добре на всичките колела, никога не е излишен), мини да ти погледнат и ходовата част при това колело, може и един реглаж на предницата да направиш профилактичо - поне аз така бих постъпил де
                            Audi 1.8S златен талон

Коментар

Lane Staley написа:
                              Всичко е хубаво, когато свършва добре. Добре е, че си се разминал само с един таС. Но ми се струва, че трябва да погледнеш ситуацията от друг ъгъл. Защото така описано никой друг не е виновен, освен теб. Ти не си осигурил дистанция и ако се беше натресъл отзад в Ситроен-а, може би в техния форум щеше да се появи тема със същото заглавие. Доколкото разбирам ти си единствения пострадал от "колона от 5-6 автомобила". Това трябва да ти говори нещо. Не охулвай човека, че колата му има АБС, а си преценявай разстоянията. Поздрави и много безаварийни километри. И умната!!!
                              Така е!
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X