nanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет !!!!
Collapse
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Да така е книжка първо пък после ще мисля Обаче аз просто си мисля от далеч няма лошо нали.И друго искам малко повече да знам преди да я взема не след като я взема Някой спомена за данък че ще стане доста по-скъп колко повече може да стане ?И искам да попитам като купа колата колко да си отделя за всички филтри+ремъка,маслото спирачни дискове,ролка ?От ТОВА НАЙ-МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМСамо Смелите Хора Живеят Вечно !!!
Коментар
-
16v_FIAT написа:И още едно питане някой да знае сайт с резервни части за FIATобаче,някой по-нов сайт не супер стар и неактивенSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Айде аз да отговоря на момчето на въпроса колко пари ще му трябват след като купи колата .С една дума няма да са малко : номера ,талон ,застраховка ,данък, винетка не по малко от 250-300лв. Отделно месечните разходи ще ти надхвърлят 150-200лв .Ако я караш всеки ден по 3 литра бензин да изразходваш то за месеца са 90-100л по 2 лв направи си сметката . Да не говорим че трябва масло , антифриз, гуми, накладки и хиляди още неща . Тъй че каквото спечелиш колата ще го изяде :D :D :D
Коментар
-
Абе купиш ли си кола знай че трябва да имаш поне още 1000лв заделени за да я докараш в нормално състояние( рег, номера, гражданска, каско, аларма, ремъци, ролки, филтри, масло, гуми) и 100% някой друг ремонт по колата. Както каза колегата , почти никой не си продава колата точно след като е сменил всичко по неяFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Октомври купихме на сина Рено 19 за 1600 лв. и после за регистрация, ремъци, масла, гуми и.т.н. стъпи над 2000 лв., така че каквото и да вземеш те паричките си хвърчат все нещо няма да ти е натаман и ще си надиш, и в един момент като погледнеш колко си наринал за нея се оказва че не можеш да я продадеш и за цената за която си я купил. Та хората казват "млада жена и стара кола искат поддръжка".FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар