Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет !!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nanio написа:
    Най-добре отсегада си купиш колата явно имаш голямо желание. Взимай 2.0 HGT за да е по-сигурно Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    Не давайте на момчето такива акъли, докато не си изкара книжка по-добре да няма кола защото изкушението да седне зад волана без документи ще е прекалено голямо и тогава доста трудно ще вземе документа ако му направят някой акт. Всяко нещо по реда си.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

tomazo написа:
      по добре направо да се утрепа а ??
      Точно това имах предвид. Още не е завършил курсовете пък тръгнал да си избира кола . Първо се минава през някоя малолитражка пък после се купува кола.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Да така е книжка първо пък после ще мисля Обаче аз просто си мисля от далеч няма лошо нали.И друго искам малко повече да знам преди да я взема не след като я взема Някой спомена за данък че ще стане доста по-скъп колко повече може да стане ?И искам да попитам като купа колата колко да си отделя за всички филтри+ремъка,маслото спирачни дискове,ролка ?От ТОВА НАЙ-МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ
        Само Смелите Хора Живеят Вечно !!!

Коментар

И още едно питане някой да знае сайт с резервни части за FIATобаче,някой по-нов сайт не супер стар и неактивен

Коментар

16v_FIAT написа:
            И още едно питане някой да знае сайт с резервни части за FIATобаче,някой по-нов сайт не супер стар и неактивен
            Ето: www.axm-auto.comИмат и форум!
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Айде аз да отговоря на момчето на въпроса колко пари ще му трябват след като купи колата .С една дума няма да са малко : номера ,талон ,застраховка ,данък, винетка не по малко от 250-300лв. Отделно месечните разходи ще ти надхвърлят 150-200лв .Ако я караш всеки ден по 3 литра бензин да изразходваш то за месеца са 90-100л по 2 лв направи си сметката . Да не говорим че трябва масло , антифриз, гуми, накладки и хиляди още неща . Тъй че каквото спечелиш колата ще го изяде :D :D :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Абе купиш ли си кола знай че трябва да имаш поне още 1000лв заделени за да я докараш в нормално състояние( рег, номера, гражданска, каско, аларма, ремъци, ролки, филтри, масло, гуми) и 100% някой друг ремонт по колата. Както каза колегата , почти никой не си продава колата точно след като е сменил всичко по нея
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Хаха значи моята заплата варира различно но 600 са ми гарант + месечни командировки стигат до 1000 зависи де, ако има командировки мисля, че ще се справя

Коментар

Октомври купихме на сина Рено 19 за 1600 лв. и после за регистрация, ремъци, масла, гуми и.т.н. стъпи над 2000 лв., така че каквото и да вземеш те паричките си хвърчат все нещо няма да ти е натаман и ще си надиш, и в един момент като погледнеш колко си наринал за нея се оказва че не можеш да я продадеш и за цената за която си я купил. Та хората казват "млада жена и стара кола искат поддръжка".
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

значи трябва да се подготва сериозно поне ако търса кола за 2500 о6те 500/600 отделно или кола за 3000 с пазарлък може да стъпи на 2800/2500лв дано

Коментар

искам само да попитам при полоцение ,че колата има корозия по калници или независимо какви пари горе долу взимат майстори за изкърпване

Коментар

Re: Съвет !!!!

Може и да случиш.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

така си е пич ама питам щото може да случа без да искам

Коментар

Коментар

много благодаря за информацията

Коментар

Working...
                                X