Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ужас....поледица като огледало....повишено внимание !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ужас....поледица като огледало....повишено внимание !!!

Незнам от това какво по-лошо ... и не защото е супер кофти времето ами защото тия ИДИОТИ не са си направили труда дори една проста сол да нахвърлят по пътищата....вчера следобед заваля ситен дъждец...и познайте сега какво е навън.Аз от двора навън не успях да отида,а да не говорим че трябва да се работи все пак....Чувствам се като в затвор и то леден....УЖАСССССССССССССССССССПросто исках да изрева на някого.....и дори непрестанните псувни и клетви не помагат....просто кошмарно!!!
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Съчувстам ти колежке- аз сутринта с чук и длето трябваше да си влеза в колата...

Коментар

Не е истина в Хасково какъв леден чо..р го ядохме тая сутрин.Излизаме с малкия - ха да паднем и двамата още на стълбите пред блока. Колата - под половин санта лед - не изглежда много ама е страшно много. Стъргах, псувах - направих си една амбразура на предното стъкло 20 на 30 санта, по една амбразура 10 на 10 санта на страничните и тръгнах, не по скоро се запързалях... След 10 мин работа на колата всичко взе да пада и стана ОК. При нас по глваните улици имаше хвърлени пясък и луга и се караше горе долу, само дето пешеходците се опитват да се хвърлят под гумите на колите...Тия дни с този сняг това и е най големия страх - както си пълзя с 10-20 и някой да ми падне пред колата - става беля страшна...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Вече повече от седмица положението е критично...аз от толкова време и не работя...защото няма как да го сторя...работата ми е на път....ако тръгна със сигурност ще се убия,защото колкото и добре да карам кола това ми е прървата зима все пак.А то зима ли е като зима или е АД?!?Глесам как опитни шофьори катастрофират,а както остава до мен!И не само че неможе да се работи...ами дори до магазина за хляб неможе да се отиде...навън не е за излизане защото като паднеш не се знае какво ще си счушиш!

Коментар

Колега,Явор....тука няма как да стигна да улицата махленската,а до главната ако тръгна пеш със сигурност жива няма да се добера до нея....вече дори незнам кое е по-опасно да се кара кола,да се возиш в нея или да ходиш пеш?!?Аз се старая да излизам само в най-спешни и неотложни случаи,но дори и тогава го правя с такси...ама не ме питайте как треперя защото той човека вина никаква няма да има дори и да се ударим някъде.

Коментар

Сутринта разбива лед с дебелина 1см. Направо не е за вярване, чист, прозрачен лед.Добре че тръгнах по-рано, 20 мин ми трябваха само за леда.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Гледам през прозореца и всеки втори пада и то не по веджъж....освен да впрегна кучетата на една шейна и да дърпят...и таксита няма навън вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_39

Коментар

и кучетата ще падат и няма да могат да теглят шейната - слагай тези котешките неща като с тези дето се катерят алпинистите по ледниците - директно се забива в леда и няма да паднеш
                Audi 1.8S златен талон

Коментар

на Колежката много и се насъбра тая година Мисля ,че е време да си купиш кънки ,за какво ти е тая кола
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

някъде четох съвети при поледица - да не си режем ноктите на краката....
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

...вчера един комшия ми даде съвет да не отлепям със сила леда от капака, щото можело да го отлепя барабар с боята........не че няма логика, ама някак си ми се струва странно...тъй че внимавайте, де да знае човек...

Коментар

tomazo написа:
                        на Колежката много и се насъбра тая година Мисля ,че е време да си купиш кънки ,за какво ти е тая кола
                        Смей се ти смей...ама кучетата в действителност се пързалят по леда...и солта у дома свърши...от сега ще се храним здравословно,без сол Оставям шегата на страна ама преди малко един възрастен човек два пъти падна пред очите ми и нищо не можах да помогна

Коментар

Bella написа:
                          tomazo написа:
                          Смей се ти смей...ама кучетата в действителност се пързалят по леда...и солта у дома свърши...от сега ще се храним здравословно,без сол Оставям шегата на страна ама преди малко един възрастен човек два пъти падна пред очите ми и нищо не можах да помогна
                          на възрастните най-съм им се чудел винаги бързат за някъде ,все в най лошото време ,нещо трябва да се направи и т.н. p.s.за кучетата не се притеснявай ,те не падат от високо ,може да вземеш пример за придвижване от тях ама така ще стигнеш утре за работа
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

lllubo написа:
                            и кучетата ще падат и няма да могат да теглят шейната - слагай тези котешките неща като с тези дето се катерят алпинистите по ледниците - директно се забива в леда и няма да паднеш
                            Аз ще сложа,но ако имам...а като нямам ще дремя и ще се оплаквам

Коментар

tomazo написа:
                              Bella написа:
                              tomazo написа:
                              на възрастните най-съм им се чудел винаги бързат за някъде ,все в най лошото време ,нещо трябва да се направи и т.н. p.s.за кучетата не се притеснявай ,те не падат от високо ,може да вземеш пример за придвижване от тях ама така ще стигнеш утре за работа
                              К’ва работа бе човек,к’ви пет лева...аз съм без кола...немога да работя без нея Пък да..за начина на ходене на кучетата ми е минавало през главата,то на там вървят нещата

Коментар

Working...
                              X