Незнам от това какво по-лошо ... и не защото е супер кофти времето ами защото тия ИДИОТИ не са си направили труда дори една проста сол да нахвърлят по пътищата....вчера следобед заваля ситен дъждец...и познайте сега какво е навън.Аз от двора навън не успях да отида,а да не говорим че трябва да се работи все пак....Чувствам се като в затвор и то леден....УЖАСССССССССССССССССССПросто исках да изрева на някого.....и дори непрестанните псувни и клетви не помагат....просто кошмарно!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужас....поледица като огледало....повишено внимание !!!
Collapse
X
-
Не е истина в Хасково какъв леден чо..р го ядохме тая сутрин.Излизаме с малкия - ха да паднем и двамата още на стълбите пред блока. Колата - под половин санта лед - не изглежда много ама е страшно много. Стъргах, псувах - направих си една амбразура на предното стъкло 20 на 30 санта, по една амбразура 10 на 10 санта на страничните и тръгнах, не по скоро се запързалях... След 10 мин работа на колата всичко взе да пада и стана ОК. При нас по глваните улици имаше хвърлени пясък и луга и се караше горе долу, само дето пешеходците се опитват да се хвърлят под гумите на колите...Тия дни с този сняг това и е най големия страх - както си пълзя с 10-20 и някой да ми падне пред колата - става беля страшна...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Вече повече от седмица положението е критично...аз от толкова време и не работя...защото няма как да го сторя...работата ми е на път....ако тръгна със сигурност ще се убия,защото колкото и добре да карам кола това ми е прървата зима все пак.А то зима ли е като зима или е АД?!?Глесам как опитни шофьори катастрофират,а както остава до мен!И не само че неможе да се работи...ами дори до магазина за хляб неможе да се отиде...навън не е за излизане защото като паднеш не се знае какво ще си счушиш!
Коментар
-
Колега,Явор....тука няма как да стигна да улицата махленската,а до главната ако тръгна пеш със сигурност жива няма да се добера до нея....вече дори незнам кое е по-опасно да се кара кола,да се возиш в нея или да ходиш пеш?!?Аз се старая да излизам само в най-спешни и неотложни случаи,но дори и тогава го правя с такси...ама не ме питайте как треперя защото той човека вина никаква няма да има дори и да се ударим някъде.
Коментар
-
Явор Митев
...вчера един комшия ми даде съвет да не отлепям със сила леда от капака, щото можело да го отлепя барабар с боята........не че няма логика, ама някак си ми се струва странно...тъй че внимавайте, де да знае човек...
Коментар
-
tomazo написа:на Колежката много и се насъбра тая година Мисля ,че е време да си купиш кънки ,за какво ти е тая кола
Коментар
-
Bella написа:tomazo написа:на Колежката много и се насъбра тая година Мисля ,че е време да си купиш кънки ,за какво ти е тая колафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Bella написа:tomazo написа:на Колежката много и се насъбра тая година Мисля ,че е време да си купиш кънки ,за какво ти е тая кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар