Още ги има тия нагреватели....По Илиянци,Практикер,магазини за 1 лев...Иначе за алтернатива...има и то каква...Ама това някой ако си го сложи в колата...ще го призная за фен!http://www.teplee.net/otopiteli/031.html
И като опция към отопляемата седалка в praktiker за 18,99лв. можеш да си купиш вентилаторна печка за 12V/150W. Ура край на мръзненето докато загрее колата сутрин.
И като опция към отопляемата седалка в praktiker за 18,99лв. можеш да си купиш вентилаторна печка за 12V/150W. Ура край на мръзненето докато загрее колата сутрин.
Днес ги загледах в Практикер тия духалки... Някой изпробвал ли ги е вече...? Мнения?
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Видях в брошура на кукуфлан отоляема стелка за 13,99.
Кауфланд колега... С това съкращение никой не меже да познае какво си имал предвид.Иначе снощи ги гледах тази седалки - ама ми се струва че като и седна някоко пъти е ще прекъсне. Освен това само се оплита човек в кабели.Струва си нещо такова, ама ако имаш тапицерии - да се сложи под тях и добре да се закрепи (пришие) за да не се изхлузва, да му се пуснат хубаво кабелите - скрито с извеждане на ключе някъде отстрани на седалката...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
тези духалките на 12 V са доста зле честно казано ... предимно запотяват стъклата и не отоплят толковапробвах да я сложа под седалката да ми духа в краката но докато усетя нещо повече от течение вече парното ми е загряло... един приятел се базикаше че действали предимно на емоционално ниво единствено може да се използва за размразяване на предното стъкло
Коментар