Много добре знам какво е горе...Знам че си прав но за там специално ми е адски болно.Дори и сега лятото пътеката прилича по-скоро на офроуд трасе отколкото на пътека.То не са джогани, молотовки, джипки...Ето така се качват тлъсти задници, поне до хижата.Хората са си го развили като семеен бизнес.Представям си кво ще стане като полазят авто-туристЕте по благата на цивилизацията.Все още слава богу от новата хижа нагоре има само пътека а след "бъбрека" всичко си е натурално и неосрано.Е, всъщност има превоз: ТАКСИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За опазване на 7-те рилски езера
Collapse
X
-
Esper написа:То не са джогани, молотовки, джипки...Ето така се качват тлъсти задници, поне до хижата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Esper написа:То не са джогани, молотовки, джипки...Ето така се качват тлъсти задници, поне до хижата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:kiro_of_the_day написа:Esper написа:То не са джогани, молотовки, джипки...Ето така се качват тлъсти задници, поне до хижата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Esper написа:kiro_of_the_day написа:Esper написа:То не са джогани, молотовки, джипки...Ето така се качват тлъсти задници, поне до хижата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар