Колеги, днес ми изпратиха следната петиция:До Комисията по петиции към Европейския парламент Министъра на околната среда и водите Комисията по околна среда и води към Народното събрание Община Сапарева баня Рила спорт АД Настоявам незаконното строителство на пътища и лифт към Седемте Рилски езера в Национален парк Рила, защитени зони "Рила" (BG0002055 и BG0000495) и проекто-защитена зона "Рила - буфер" (BG000118 да бъде незабавно спряно. В изпълнение на закона и зачитайки обществените интереси, да се дадат гаранции за запазване целостта и непокътнатостта на планината от ски курорти и приватизиране на планината. С уважение, Който е съпричастен, нека попълни формичката ТУК.Мен ме е грижа, за това смятам че трябва и вие да знаете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За опазване на 7-те рилски езера
Collapse
X
-
deadairplane
-
maiska
-
Имах бизнес отношения с въпросната фирма "Рила спорт" както и с фирмата им близнак "Маунт форест" и знам кой, или по скоро кои стоят зад тях. Повярвайте ми - борбата е безсмислена - това е все едно да търчиш срещу товарен влак движещ се със скоростта на влака стрела.Тези територии бяха изключени от Натура 2000 и НЯМА да бъдат включени никога. Ако ще и 1 000 000 петиции да се пратят и т.н., за добро или за лошо проектът "Супер Паничище" ЩЕ БЪДЕ реализиран. В текста "проекто-защитена зона "Рила - буфер" (BG000118", ключовата дума е "проекто"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз съм абсолютно съгласен!Това е любимото ми място и моето мнение е, че:ТАМ НИКОГА НЕ БИВА ДА ИМА НИТО АТОМОБИЛЕН ПЪТ, НИТО ЛИФТНай-краткия път да опорочим това уникално място е именни този.Тоест да плъзнат разни кияци със смрадливи си барбекюта и стекове бира натоварени на ламаринозаврите им!Достатъчно ми е да мина около "Златните Мостове" през уикенда Само че мнението на такива като нас няма никакво значение.Намесят ли се шибаните финансови интереси, всичко останало е чесане на езици.Само методите на Greenpeace биха имали ефект - крехката границата между закона и тероризма.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Повярвайте ми - борбата е безсмислена - това е все едно да търчиш срещу товарен влак движещ се със скоростта на влака стрела.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper, то дори и сега горе е вече голяма мърсотия, та камо ли като се пусне лифт...В някои от езерата, особено това при старата хижа вече има дънна растителност, което е неопровержим признак за замърсяване с органични отпъдъци... Да не говорим Дъновистите какво оставят след себе си .... Необратимия ужас горе вече е започнал....Ще се ориентираме към по-девствени кътчета - това е обречено за огромно съжаление!А зад ония стоят милиарди и солидна политическа подкрепа - няма измъкване от тези клещи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар