Та да почна от предисторията - навън студено 20 градуса под нулата, сняг 50 см и търсейки как да си запълня времето почнах да ровя в нета за приложения за телефона. Рових, рових и изрових следното http://www.getjar.com/products/5700/RemotePC2#review .Това е програма с която да ползваш GSM като дистанционно - даже с опция да ти излиза десктопа на дисплея че ако си далече и не виждаш какво има на компа пак да можеш да го управляваш. Сложих я на телефона. Свързах телефона с компа посредством блутута и почнах да правя настройките. Е да ама не. Все нещо не мога да докарам за да заработи пустата му програма. Та въпроса ми е ако някой си е играл с това да помогне с настройките и по точно какво аджеба IP се въвежда, какъв порт, и какъв е тоя сървър дето се инсталира на компа. Клиента който се инсталира е ясен това е програмата за телефона, ама другото нещо ми се опъва. Ами това е ако има и друг като мен без работа да помага
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Remote control GSM към компа
Collapse
X
-
Re: Remote control GSM към компа
Punto SX написа:Та да почна от предисторията - навън студено 20 градуса под нулата, сняг 50 см и търсейки как да си запълня времето почнах да ровя в нета за приложения за телефона. Рових, рових и изрових следното http://www.getjar.com/products/5700/RemotePC2#review .Това е програма с която да ползваш GSM като дистанционно - даже с опция да ти излиза десктопа на дисплея че ако си далече и не виждаш какво има на компа пак да можеш да го управляваш. Сложих я на телефона. Свързах телефона с компа посредством блутута и почнах да правя настройките. Е да ама не. Все нещо не мога да докарам за да заработи пустата му програма. Та въпроса ми е ако някой си е играл с това да помогне с настройките и по точно какво аджеба IP се въвежда, какъв порт, и какъв е тоя сървър дето се инсталира на компа. Клиента който се инсталира е ясен това е програмата за телефона, ама другото нещо ми се опъва. Ами това е ако има и друг като мен без работа да помага
Коментар
-
Re: Remote control GSM към компа
Marea Bipower написа:Punto SX написа:Та да почна от предисторията - навън студено 20 градуса под нулата, сняг 50 см и търсейки как да си запълня времето почнах да ровя в нета за приложения за телефона. Рових, рових и изрових следното http://www.getjar.com/products/5700/RemotePC2#review .Това е програма с която да ползваш GSM като дистанционно - даже с опция да ти излиза десктопа на дисплея че ако си далече и не виждаш какво има на компа пак да можеш да го управляваш. Сложих я на телефона. Свързах телефона с компа посредством блутута и почнах да правя настройките. Е да ама не. Все нещо не мога да докарам за да заработи пустата му програма. Та въпроса ми е ако някой си е играл с това да помогне с настройките и по точно какво аджеба IP се въвежда, какъв порт, и какъв е тоя сървър дето се инсталира на компа. Клиента който се инсталира е ясен това е програмата за телефона, ама другото нещо ми се опъва. Ами това е ако има и друг като мен без работа да помагаPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Моя SE K810 си го има като опция това в неговия си софтуер - много е яко, ама не става за нищо - кога юе седна през телефона да си командвам компа.... Иначе естествено съм го пробвал -подкарах го, покефих е и толкова!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Моя SE K810 си го има като опция това в неговия си софтуер - много е яко, ама не става за нищо - кога юе седна през телефона да си командвам компа.... Иначе естествено съм го пробвал -подкарах го, покефих е и толкова!Punto SX 1.1 55
Коментар
-
А моя точно основно за мултимедиините плеъри отговаря - бутоните на телефона сменят предназначението си според това, което си пуснал... Удобно е само ако гледаш филм на телевизора от компа и не ти се става Иначе ме кефи как със джойстика на телефона командвам мишката...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз си играх с тази програма, но не успях да я подкарам. Моят блутут накомпа е външен и си мисля че това е причината. Все не мога да нацеля точните портове... Идеята беше само в предизвикателството. Иначе е напълно безсмислено, още повече, че моят комп си има дистанционно (на ТВ тунера, но командва и мултимедията и мишката).
Коментар
-
И аз си играх с тази програма, но не успях да я подкарам. Моят блутут накомпа е външен и си мисля че това е причината. Все не мога да нацеля точните портове... Идеята беше само в предизвикателството. Иначе е напълно безсмислено, още повече, че моят комп си има дистанционно (на ТВ тунера, но командва и мултимедията и мишката).
Коментар
-
Immortal написа:И аз си играх с тази програма, но не успях да я подкарам. Моят блутут накомпа е външен и си мисля че това е причината. Все не мога да нацеля точните портове... Идеята беше само в предизвикателството. Иначе е напълно безсмислено, още повече, че моят комп си има дистанционно (на ТВ тунера, но командва и мултимедията и мишката).Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Бате не те знам с какъв телефон си(симбиан,луидолс или уик симбиан )Та програмата която ти трябва е контрол фрик :D давам ти един линк към форум създаден за "умни" телефони.http://www.all4smartphone.com/forum/index.php тове е линк към самия форум http://www.all4smartphone.com/forum/...74584b34f38a96 А това е директно към каталога с програми за различните мобилни платформи.Разгледаи прочети и ша разбереш всичко как се прави.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар