Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една циганска (не ромска ами направо циганска) постъпка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    nikki_sixx написа:
    johnfound написа:
    Щом е бил хвърлен, значи всеки има право да го хване, във въздуха или във водата, какво значение? Като се има предвид, че кръста е дървен, а и има вероятност да се изгуби - едва ли е голяма ценност. Явно тогава е откраднат като култов предмет - следователно човека си е християнин. Просто го е било страх, че няма да му признаят успеха (все пак това си е състезание).
    Ти луд ли си или се правиш на глупак?Изобщо имаш ли идея какво символизира този кръст...какво е значението на Християнските ритуали?Не , че трябва да си набожен , но поне от обща култура да знаеш , че кръста е осветен (надявам се поне за това ще се разровиш да разбереш какво значи) , което прави кражбата му светотатство.Луд народ сме ей... да я закриваме тая държава... и без това файда от нея няма!Но мъдрите хора са казали: каквито поданиците - такава и държавата!(не е ли време вече оня кретен с дизелите да ме заплаши с нещо?)
    Абе колега, съжалявам, че трябва да падна до нивото ти, но ти връзка с главния имаш ли? И един смислен пост ще напишеш ли?Като искаш да закриваш държавата, хващай си парцалите и тръгвай. Аман от такива като теб.Мен поста на колегата johnfound страшно ме кефи - хем има логика, хем има хумор.

Коментар

Според мен попът хвърлил кръста е виновен Така ли се хвърля кръст та едно цигане да подскочи и го гепи.Ами да го е хвърлил нависоко и надалече във водата .Пак се задава работа на патриарха да разледва случая .Според Дон Цеци може и попа направо в ръцете на цигането да го е хвърлил. Какво е виновно то ? Взема го бяга :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Догодина да го стрелят с гаубичка Та да падне у другото село. От там пък ще връщат жеста и ще си пращат кръста в съседното

Коментар

коцев написа:
          Според мен попът хвърлил кръста е виновен Така ли се хвърля кръст та едно цигане да подскочи и го гепи.Ами да го е хвърлил нависоко и надалече във водата .Пак се задава работа на патриарха да разледва случая .Според Дон Цеци може и попа направо в ръцете на цигането да го е хвърлил. Какво е виновно то ? Взема го бяга :D
          Абе, като го хвърли далече, може никой от плувците да не го стигне - то водата студена? А може и никой да не се престраши да скочи - тогава какво правим? А между другото, като сме подхванали темата - повечето цигани са християни, а като се отчете и ниското им ниво на грамотност, са по-искрени и ревностни християни от повечето българи. Та затова смятам, че човека го е направил със съвсем религиозни подбуди - може би малко наивни, ама те го изкараха едва ли не ислямски фундаметналист-терорист-камикадзе. Според мене историята ще има продължение - ще му набият кофата (идеологически), я попа, я ходжата и ще ходи на колене да се моли за прошка... Църквите (всички) си имат методи за въздействие върху простите хорица... за съжаление.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Аз пък ще защитя градскио - дума АМАН в Българският език няма. Това е турска дума, която дори не е обнародвана като чуждица. Да не казвам, че де що турцизми има ние ги ползваме с удоволствие (кеф е турска дума, дааа)... Та в общи линии и на мен ми писна от хора дето плюят държавата, но не са чували, че държавата са хората в нея, а не географското и положение. Та мили ми сънароднци - все пак НИЕ правим България, а не България - нас... Както един мой любим класик е казал: "Прост народ - проста държава"...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nikki_sixx написа:
              ....(не е ли време вече оня кретен с дизелите да ме заплаши с нещо?)......
              Както би казал един чичко с лула и мустаци :"Товарищ nikki_sixx, а Вы кого имэли ввиду?"
              Тойота Приус

Коментар

Повечето цигани наистина си християни,но са евангелисти.Може би над половината.Второто нещо,което исках да напиша...е,че тая теория,дето всичко,което се срине до основи,на мястото му растяло нещо по-добро...е абсолютно невярна.Второто Българско царство е сринато до основи в буквалния смисъл.При това нашите си са го сринали-повечето крепости са разграбени от местните с цел набавяне на материал за строежи на къщи.Доброто,дето го е заменило,е било толкова добро,че са трябвали 500 години да се отървем от него.Българите са били чист и подреден народ...ханският дворец е имал отопление,а обществената баня е била нещо нормално.Само за 500 години този народ толкова се променя,че е трябвало да се научи да се къпе!Говори с някой по-възрастен по селата да видиш какво ще ти каже...ще се сети задължително поне за един роднина,дето се е къпал на великден,на коледа и за Богоявление.Може и за повече да се сети...особено в селата из Добричката област,където водата никога не е била в изобилие.На мястото на Римската империя кой идва...Брити и Тевтонци.В края на 18 век в Англия се е състоял лекарски консилиум (това е събрание на най-изявените лекари в държавата) на тема "Трябва ли да бъде изкъпана кралицата"...тогава около 30-годишна...Нарочно давам примера с баните като по-лесно разбираем.Може и с друго.На човек като не му харесва къде живее-или започва да променя нещата,тръгвайки от собствения си двир,или просто си вдига багажа и си търси друго място под слънцето.Аз отказвам да си напускам или мразя държавата заради някакъв циганин!

Коментар

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                      Salvador написа:
                      Аз отказвам да си напускам или мразя държавата заради някакъв циганин!
                      Зеленото го одобрявам отвсякъде, ама за червеното не е така, Правиш ли разлика между държава и страна? Българската държава е мащеха за българите и майка за циганите. Тя не е наша държава, тя е циганска държава. Защото циганите се издържат от моите данъци за да се раждат по 15 и да живеят от помощи, за да им строят къщи и апартаменти за които те не са направили нищо, а аз трябва да стана роб на някоя банка за същото нещо. Защото тока който плащам е на тройни цени защото енергото трябва да си избие разходите дето бай мангал не плаща ток. И още хиляди такива примери. Ники е прав тая държава е крайно време да я закриваме. А забрайх да вметна, че циганите толкоз се уляха че сега трябва да дам 300 - 400 лева данък за колата срещо които няма да получа нищо, после и за винетка срещо която ще получа повече и по дълбоки дупки, защото бай мангал е*е без презерватив и понятието труд е супер далечно за него.
                      и аз съм на същото мнение

Коментар

Губят ми се няколко години пребиваване в БГ...ама цигански семейства с 15 деца...не съм засичал от както съм се прибрал.Имат по 3-4.И отнесено спрямо броя на населението в държавата,процентът на такива многодетни семейства надали е по-голям,от колкото същия процент в Щатите или Австралия.За помощите...това е много разпространена легенда.С помощи у нас вече не може да се живее.Всичко стана прекалено скъпо и като гледам строежите наоколо и колко цигани са заети там...изглежда и те са разбрали,че без работа не става номера...

Коментар

Абе човек, той го каза 15 примерно. Със сигурност има поне няколко с 15. Но масово срещано явление е поне с 5. Казвам ПОНЕ. И всичко това е вярно което каза колегата по горе. Имаше преди няколко години, в сутрешния блок на нова телевизия, някакъв човек, който не беше платил лихви в размер на 70-80 ст. И заминал за чужбина. И се връща и трябва да пише молба и да плати 10 лв за да го вържат. А бай мангал праи сметки за милиони и никой не ги търси. Защото като влезне вътре вишката на енергото да ги откачи ония клатят камиона да падне човека отгоре. И хвърлят камъни, и правят зулуми. Чак па и гражданско неподчинение бяха обявили. Като им изпратиха жандармерията и кротнаха. И я питат една дрисла от Български Хелзински Комитет. Как може за 80 ст. на човека да му изключат тока, а когато му резнат кабела на бай мангал за милиони да е дискриминация? И оная .. ами вижте сега, като спрат на едно ромско семейство тока, там има много хора докато при този човек е само 1. Дреме ми на пръчката. Да не са правили толко. Или пък последно. Стената която искат да я направят в Захарна Фабрика до релсите. БДЖ ще финансира сама изграждането. Да направят стена. Хем да не излизат чаветата хем и да не мятат камъни по чисто новите мотриси Сименс. Не, дискриминация било. Молим се някой такъв където се застъпва за тях, да влезнат и да му изнасилят едни такива дискриминирани цялото семейство. Да Му дойде сметка Х3 и да му е кеф че прави добро на бай мангал.

Коментар

Salvador написа:
                            Губят ми се няколко години пребиваване в БГ...ама цигански семейства с 15 деца...не съм засичал от както съм се прибрал.Имат по 3-4.И отнесено спрямо броя на населението в държавата,процентът на такива многодетни семейства надали е по-голям,от колкото същия процент в Щатите или Австралия.За помощите...това е много разпространена легенда.С помощи у нас вече не може да се живее.Всичко стана прекалено скъпо и като гледам строежите наоколо и колко цигани са заети там...изглежда и те са разбрали,че без работа не става номера...
                            абе батка ти изглежда не си в час ходил ли си по селата да видиш за какво става въпрос основната издръжка на една циганска фамилия са кражбите а допълнителната са социалните помощи явно доста те е нямало в България това което написах може да го потвърди всеки а за тия работните мангали да ти кажа че се хващат някъде където им вървят циганските номера брат ми беше наел трима роми на един негов обект и кво стана маговците работили 3 дена и на 4 опънали кабелите и едно клекало от кенефа а кажи ми че това не е циганска работа

Коментар

Добре де, никой ли не вижда хумора в цялата ситуация? И какво сме захванали циганите, като българите, онези дето се бият в гърдите, че са такива, изобщо не сме стока? Не ви ли писна да съдите хората само по етническа принадлежност? Знам, че има устойчиви шаблони, знам, че болшинството цигани не са цвете за мирисане, но само се замислете, нима не срещате всеки ден "българи" които са по-цигани и от циганите.П.С.В правилата няма ли нещо за етническа омраза?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Няма омраза има нетърпимост Той бащами преди време хвърли един лаф, който още е валиден. Само трябва да го питам точно как беше. Беше нещо от рода на : "Видиш ли циганин и на снимка, шибни му един шамар - все ще има за какво"

Коментар

Working...
                                X