Не знам, да се смея ли, да плача ли. Но е ФАКТ http://focus-news.net/?id=n858632 Циганин открадна кръста на Йордановден в Пещера 06 януари 2008 | 13:54 | Агенция "Фокус" Пещера. Циганин открадна кръста в Пещера и избяга в циганския квартал, предаде репортер на радио "Фокус" - Пазарджик. На събитието по хвърлянето на кръста на Богоявление присъстваха около 150 - 200 души. Смелчаците, които искаха да се включат в борбата за кръста, не успяха да го направят, тъй като един циганин улови православния кръст във въздуха преди да падне във водата и след това избяга към циганския квартал, като отнесе кръста със себе си. Тримата свещеници заявиха, че този човек не е християнин и с постъпката си погазва християнските традиции.Димитър НАСКОВ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една циганска (не ромска ами направо циганска) постъпка
Collapse
X
-
Щом е бил хвърлен, значи всеки има право да го хване, във въздуха или във водата, какво значение? Като се има предвид, че кръста е дървен, а и има вероятност да се изгуби - едва ли е голяма ценност. Явно тогава е откраднат като култов предмет - следователно човека си е християнин. Просто го е било страх, че няма да му признаят успеха (все пак това си е състезание).Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
-
Ей, тия "бразилци" са невероятни! След всичко, което съм видял от техните изпълнения, все успяват да ме изненадат с нещо ново А съм виждал при следствен експеримент на кражба как цигане минава през прозорче буквално с размери 20х20см! Не ти се вярва, докато не го видиш на живо. А как се катерят по терасите, понякога до третия етаж, като Спайдърмен, ама без паяжината! Няма отърване от тяхUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
johnfound написа:Щом е бил хвърлен, значи всеки има право да го хване, във въздуха или във водата, какво значение? Като се има предвид, че кръста е дървен, а и има вероятност да се изгуби - едва ли е голяма ценност. Явно тогава е откраднат като култов предмет - следователно човека си е християнин. Просто го е било страх, че няма да му признаят успеха (все пак това си е състезание).Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:johnfound написа:Щом е бил хвърлен, значи всеки има право да го хване, във въздуха или във водата, какво значение? Като се има предвид, че кръста е дървен, а и има вероятност да се изгуби - едва ли е голяма ценност. Явно тогава е откраднат като култов предмет - следователно човека си е християнин. Просто го е било страх, че няма да му признаят успеха (все пак това си е състезание).like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Абе колега, съжалявам, че трябва да падна до нивото ти, но ти връзка с главния имаш ли? И един смислен пост ще напишеш ли?Lane Staley написа:Като искаш да закриваш държавата, хващай си парцалите и тръгвай. Аман от такива като теб.Lane Staley написа:Мен поста на колегата johnfound страшно ме кефи - хем има логика, хем има хумор.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
"аман" е думя влязла в българския език и с радост я използвам.Не се хаби да ме анализираш - нямаш капацитет за такива неща.Прекратявам споровете с теб - не ми допадаш като човек, не споделям начина ти на мислене. Всеки си има собствена ценностна система, признавам правото на съществуване на различни от моята.Vade in pace!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
johnfound написа:nikki_sixx, на мене, от позицията на атеист, всички тези религиозни игрички, са ми общо взето смешни, и будещи леко съжаление. А държавата вече е закрита, просто не са го казали още по новините. :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар