Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обраха ме :(

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Paparac написа:
    Tornado написа:
    Ще се стреля на месо няма как.
    Tornado написа:
    С главата надолу в някоя шахта само така ще изчезнат гадовете
    Не си прав, етническа толерантност не си ли чувал, че съществува? Не казвам, че мангалите не ги мразя, напротив, ненавиждам ги, но...Това ли е начинът?
    Някъде да съм споменал мангали,роми или някакви други зелени човечета ,а питам аз?Някакво заяждане долавям в твоите постове и цитати?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #47
      deadairplane написа:
      А ти няма ли да престанеш да разваляш всяка интересна тема с твоите заяждания. Няма ли кой да го банне тоя?
      Аз шъ го баннъ ама не е там решението.То е вече с промит мозък.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

      Коментар


        #48
        кондов...оръжие,което да е :а) газовоб)от чиято цев да излитат разни неща (освен газ)в)с което мога да спра някой мангал, решил да обира виличкатаг)ии да мога да си го купя свободно НЯМА !(Огнестрелни оръжия по смисъла на този закон са технически уреди, които чрез използване енергия на взривни вещества могат да изхвърлят твърди предмети, имащи дулен пробег, които получават целенасочено движение и причиняват механично поразяване на целта.).Това пише в закона. Подчертал съм същественото.Щом отговаря на тези характеристики,значи е под специален режим на закупуване,носене и съхранение.
        nai7 написа:
        Може да гърми и със стоп патрони, но трябва да се развие една муфа вътре във цефта, но ако те хванат куките, че си я развил лошо ти се пише, но за сметка на това има газови патрони със нервно паралетичен гас дето коне падат от тях, ако искаш повече информация ми пиши пращам ти и снимка да го видиш много е голям и тежък.
        Да не стават недоразумения съм подчертал грешнотоТози пистолет нито може да стреля със стоп патрониНито развиването на муфата е незаконноНито има патрони с нервнопаралитичен газ

        Коментар


          #49
          Tornado написа:
          Аз шъ го баннъ ама не е там решението.То е вече с промит мозък.
          Ще ме баннеш на основание какво? Разминаване в мненията ли? Това откога е нарушение на правилата? А и решенията нали ги взимате взаимно с общо решение на администраторско-модераторския екип? Как така еднолично си почнал да банваш без основание? А и как прецени, че "то", което си е лична обида, е с промит мозък? Много станахме промитите мозъци, не ти прави чест да продължаваш да говориш в общ контекст. Особено за хора, които не познаваш нито лично, нито никак. По отношение на това:
          Tornado написа:
          Някъде да съм споменал мангали,роми или някакви други зелени човечета ,а питам аз?Някакво заяждане долавям в твоите постове и цитати?
          Бях ти цитирал следното: "Tornado написа:Ще се стреля на месо няма как.Tornado написа:С главата надолу в някоя шахта само така ще изчезнат гадовете Mr. Green "Та по кои ще стреляш на месо и кои са "гадовете"? Двата ти поста идват след този!
          ////Punto//// написа:
          То тва е вариант-а. Първо ние да си ги набиеме (че да ни поолекне) и после в полицията. Защото ония ако ги бият, веднага идва Дон Цеци и събира всички телевизий за да разяснява що е то полицейско насилие и има ли то почва у нас сред ромското население. Така че бой и после правосъдие.
          Тук се говори за роми, както и в предходния на цитирания на ////Punto////, ето:
          nai7 написа:
          и като го праснах гадния мангал ония взе да преритва доиде приятеля и като го заритах ме другия избяга натоварихме го във колата а вънака студ ма..... си е .... отидохме много надалеч мангала гол и захвърлен дали се е прибрал незнам та мисалта ми е купувай патлак и измисли нещо да ги издебнеш някаква система комшията е сложил някакъв прекъсвач има опънат кабел до тях и ако се отвори вратата на гаража във тях започва да писка една машинка и като ги хванеш първо бой после при кукуте
          Явно не си имал предвид ескимоси, по които да се стреля "на месо" и да са "с главата надолу" по шахтите.Като е зор, банвай ме.

          Коментар


            #50

            Коментар


              #51
              deadairplane написа:
              А ти татювуту от къде ми знайш познанията? Та ти още не си бил плануван когато съм ги получавал! И точно любимия си форум гледам, и това което виждам е, че е крайно време да си гледаш твоя и да не се месиш в тоя.Мисля, че основанието е достатъчно ако не за Бан то поне за предупреждение, а за следващото мноние още едно и така до БАН.
              "Мамин убавец" що да е обида? Познанията ти ги виждам.Та, "знайш" се пише "знаеш", "татювуту" също не знам да съществува като дума в българския книжовен език. Някаква диалектна форума се явява . "Откъде" е наречие и е една дума, пише се заедно, не отделно. В третото изречение запетайката е пред "което", а не пред "и". Пише се "мнение", не "мноние", което съм сигурен обаче, че е по невнимание написано, не от незнание. Като искаш да критикуваш, прави го конструктивно.Поздрави и не се нервирай толкова! :D

              Коментар


                #52

                Коментар


                  #53
                  deadairplane написа:
                  Тези думи специално са от Любен Каравелов, мисля, че той ги разбира по добре от тебе "Маминото детенце" чел ли си я?
                  Повестта се нарича не "Маминото детенце", а "Мамино детенце". И да, чел съм я. Ти? Имаш и други грешки в поста отново, но да не издребняваме, помолих да не се нервираш толкова. ЕДИТ: Всъщност и ти имаш право, намирам я и в двата варианта, аз обаче съм я чел във вариант "Мамино детенце". Странно, шантава работа, сигурен бях, че е "Мамино детенце".

                  Коментар


                    #54

                    Коментар


                      #55
                      OK, но недей да ме цитираш по няколко пъти без връзка с настоящите ти постове. PEACE!

                      Коментар


                        #56

                        Коментар


                          #57
                          No answer from the server.... Скукааа, скука, к’во да прави човекът...освен да ръси оффтопик и ламерства тук.Емиле, ти наистина си човек със страшно много свободно време. ЗАВИЖДАМ ТИИИИИИИИ!!!!!!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

                          Коментар

                          Working...
                          X