Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обраха ме :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Rayo написа:
    Marea Bipower написа:
    Ако има колеги които знаят къде се намира "Шатрата" (каквото и да е това подяволите) моля кажете ми, а какво е това някъкво заведение ли?Кафе?Кръчма? Аз връзки намерих, пистолет утре ще намеря, въпроса е тия къде да ги намеря. ...
    Не знам къде е тая Шатра, нито какво е, но съветът ми е - не ходи там, със или без пистолет. Виж, като извади човек оръжие -нож ли, пистолет ли, не може да го покаже и после да си го прибере. Ако извадиш оръжие, трябва да го използваш, или тоя, който е срещу тебе, ще използва неговото. В добрия случай ще има ранени, в лошия убити. А да скачаш на бандити, които с бандитлък си вадят хляба (по презумпция приемам че не си такъв) е глупаво, щото нямаш шанс. А дори и да ти провърви и да го (ги) гръмнеш, къде отиваш? Колко си готов да платиш на куките, за да потулят нещата? А роднините ти? Плюй и забрави.Много добре те разбирам, вече са ми разбивали и мазето, и апартамента.
    Абе мина ми, ама още ме е яд за джантите главно- другото майната му, подарък ми бяха да му се невиди- чисто нови. Жал ми е за блока иначе като зареда една мина пред врата на мазата оня после ще реве и ше вика "Мамо къде ми е колелото". Ама за демокрация се борим иначе- зачитане на човешките права...

Коментар

Помня преди години някакъв на вилата си беше минирал всички уреди така че като ги включиш в контакта - бум. И като му отарашили вилата циганите и после имало гърмежи из махалата и възмутени цигани обясняваха на камерите как можело така да минират човек не може спокойно да крадне, къде е държавата. Откровени наглеци!

Коментар

Tornado написа:
        Ще се стреля на месо няма как.
        Tornado написа:
        С главата надолу в някоя шахта само така ще изчезнат гадовете
        Не си прав, етническа толерантност не си ли чувал, че съществува? Не казвам, че мангалите не ги мразя, напротив, ненавиждам ги, но...Това ли е начинът?

Коментар

Коментар

Аз съм чувал за едно "Шатрата" ама е в Люлин. Автомивка и кафенце. Кратунковци се събирахе едно време там.

Коментар

Супер гадно е да те оберат. Разбирам го колегата.като ми претарашиха мазето, не се ядосах много -в смисъл ядосах се, но ми мина, макар и не веднага. Все пак ми бяха гепили един радиатор, с който се топлех през зимата, а за лятото го бях свалил в мазето. Втория път - като ми разбиха апартамента - си беше бая гадно. Изчезна един LCD монитор, и един компютър, втория комютър го бяха приготвили за изнасяне, но явно съм се върнал по-рано и до бяха зарязали напъхан в найлонов черен чувал, направо на масата. Всичкото съдържание на шкафове, етажерки, гардероби беше на пода. Освен това ми бяха напръскали кучетата със спрей и те се бяха свили и трепереха (Ченгетата, като дойдоха, казаха "а бе я отори един прозорец, ще се издушим". Беше някакъв дразнещ сълзотворен спрей). Почувствах се като ... ами като.. а бе няма думи за това.
              Тойота Приус

Коментар

Колега заинтригува ме това с пистолета Би ли споделил повечко и конкретно с какво стреля тоз патлак
                Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Може да гърми и със стоп патрони, но трябва да се развие една муфа вътре във цефта, но ако те хванат куките, че си я развил лошо ти се пише, но за сметка на това има газови патрони със нервно паралетичен гас дето коне падат от тях, ако искаш повече информация ми пиши пращам ти и снимка да го видиш много е голям и тежък.
                  Прикачени файлове

Коментар

Готин е патлака аз имам много отодаван но го дадох на сина че той слабичак и с купето му скачат разни та да има нещо. Я кажи с каъв цвят са газовите дето си купил? Може да си взема пак същия дето обяче е 165мм и 800грама но хромирания ме кефи повече.
                    Обичам си работата.

Коментар

Не модифицирайте газови пистолети!Казвам го от позицията на човек,дето от 10 години колекционира оръжия.За преправяне на теория стават руските пистолети.От турските...има един единствен с навяващи подобни мисли характеристики...и той не показания на снимката...Пак е на тая фирма,пак е нов модел....но не е този..nai7...не знам на колко години си и какъв ти е опита с оръжията въобще,но това,което си написал (без лоши чувства) е огромна глупост.Нервно-паралитични газове няма,забранени са още преди втората световна.Един газов патрон има около 80-90 милиграма газ,според калибъра.Нервно-паралитичните газове са със смъртоносна доза 7-8 милиграма на кубичен метър въздух.Такъв газ няма от къде изобщо да купиш,нито да си произведеш,да не говорим някой да го пълни в патрони.Преди години една японска секта пусна Зарин в метрото на Токио.Умряха 12 души и тежко пострадаха над 5000.При това заринът е от най-безобидните бойни газове.От легално внасяните у нас патрони най-силни са кафявия и тъмно кафявия.Пълни са с лютив газ и са предназначени само за защита от животни,заради особеностите на дихателните им пътища.Срещу човек,ако има белодробни проблеми,този патрон може да е смъртоносен.Муфата...не е нелегално да я отвиеш.Тая муфа се нарича компенсатор и служи за подпомагане на презареждането.Без нея...99% от газовите пищови спират да презареждат автоматично.Стоп патронът има достатъчно голяма енергия,за да ти откъсне половината пръсти.Така,че...без експерименти.(редактирах поста...махнах пасажите,които евентуално някой би могъл да използва като насоки за преработка)

Коментар

Marea Bipower написа:
                        Ако има колеги които знаят къде се намира "Шатрата" (каквото и да е това подяволите) моля кажете ми, а какво е това някъкво заведение ли?Кафе?Кръчма? Аз връзки намерих, пистолет утре ще намеря, въпроса е тия къде да ги намеря. Хора навярно повечето от вас не са чували за град Баня Лука нахожда се в Босна и Херцеговина знаете за какво иде реч, та именно в този град хората не се заклюват Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 нито заключват имането си Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 нито заключват колите си Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и да не продължавам да изреждам...Та може ли да ми обясни някой как там хората са изградили така нещата, че да няма кражби и никой да не се притеснявакаква врата с колко хиляди резета и ключалки да сложи и, ако си остави колата навън дали сутринта няма да завари само контурите й, а ние претендираме, че сме класи над тях...Сме ама НЕ СМЕ!!!! ники_сикс- пише, че съм от Младост защото до преди месец живях там сега също съм там временно. Колега КиКи, на всеки се случва (ето жив пример), но да знаеш, че за тях както е дошло така си е отишло- взетите пари от вещите ще ги изпият, или ще си купят дрога с тях какво по- лошо от това да крадеш за да си проваляш живота още и още повече....
                        Ще ти кажа, обяснението е адски просто.В Баня лука всеки втори е бивш иракски изселник, търговец на оръжие и дрога. Кой луд би отишъл да краде там. Мога да ти изредя и някои от най-ужасните наказания за кражба там, които не си виждал и по филмите.При нас не се краде по почти същите причини. Случайни хора почти няма, много е голям риска.В Младост или Люлин, само в някои блокове не се краде много, заради военните. Но при тях е по-сигурно че не са наоколо докато се влиза.Зарежете ги тея газови буклуци, извадиш ли пищов трябва да стреляш, вероятността да ти извадят боен в отговор също е голяма.Най-добра за защита е електрошоковата палка. Хем боли, хем не е забранена. Хем кефа от използването и е страшен :D
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колега nai7 тоз газовия патлак само с газови патрони ли стреля, в смисъл само въздух под налягане ли може да хвърля? Чувал съм, че има някви газови дето стрелят с топчета, на принципа на стоп патрона - като те удари много боли. И можеш да ги притежаваш без разрешително. Аз имам мерак да си взема такъв хем да гърми, хем да боли . А там където говореше за оня мангал дет си стрелял и пднал веднага... в смисъл от газа му стана лошо и за това падна или си стрелял с такива топчета (сачми)?
                          Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Не разчитай на това.Тия топчета са патент на полските и разни други овощни пазачи.Нямат абсолютно никаква възпираща сила срещу нападател,по-тежък от 10-ина килограма.Отделно,че от 4-5 метра нататък дават някакви ненормални отклонения.Заради това са и без разрешително.Мен ако питаш,трябва да ги забранят изобщо за внос.Неефективни са за самоотбрана,изискват неразумно много време за презареждане и с тях не се стреля точно.Относно въздуха под налягане...недей да пробваш какво хвърчи от цевта на близко разстояние.Въздух под налягане е,ама с такава температура,че топи метал.Има газови картечни пистолети...те много страдат от това явление-компенсаторите се заваряват в цевта и после нямат отвиване.А това си е необходима процедура когато се почиства оръжието.Малко линкове с турски газови оръжия на свободна продажба:http://www.youtube.com/watch?v=Rg-48...iaZRrKzdhYОт известно време турците рекламират газова реплика на М-16Всички колекционери на газово оръжие от Ванкувър до Владивосток я чакат с нетърпение

Коментар

Колега Salvador, виждам, че си на вътре в нещата :D , знаеш ли на българския пазар дали се предлага газово оръжие, от чиято цев да излитат разни неща (освен газ), с което мога да спра някой мангал, решил да обира виличката? Иии да мога да си го купя свободно.
                              Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Salvador написа:
                                Не модифицирайте газови пистолети!Казвам го от позицията на човек,дето от 10 години колекционира оръжия.За преправяне на теория стават руските пистолети.От турските...има един единствен с навяващи подобни мисли характеристики...и той не показания на снимката...Пак е на тая фирма,пак е нов модел....но не е този..nai7...не знам на колко години си и какъв ти е опита с оръжията въобще,но това,което си написал (без лоши чувства) е огромна глупост.Нервно-паралитични газове няма,забранени са още преди втората световна.Един газов патрон има около 80-90 милиграма газ,според калибъра.Нервно-паралитичните газове са със смъртоносна доза 7-8 милиграма на кубичен метър въздух.Такъв газ няма от къде изобщо да купиш,нито да си произведеш,да не говорим някой да го пълни в патрони.Преди години една японска секта пусна Зарин в метрото на Токио.Умряха 12 души и тежко пострадаха над 5000.При това заринът е от най-безобидните бойни газове.От легално внасяните у нас патрони най-силни са кафявия и тъмно кафявия.Пълни са с лютив газ и са предназначени само за защита от животни,заради особеностите на дихателните им пътища.Срещу човек,ако има белодробни проблеми,този патрон може да е смъртоносен.Муфата...не е нелегално да я отвиеш.Тая муфа се нарича компенсатор и служи за подпомагане на презареждането.Без нея...99% от газовите пищови спират да презареждат автоматично.Стоп патронът има достатъчно голяма енергия,за да ти откъсне половината пръсти.Така,че...без експерименти.(редактирах поста...махнах пасажите,които евентуално някой би могъл да използва като насоки за преработка)
                                значи колега да ти кажа на 34 съм имам ловен билет от 10 години преди това съм служил на границата и редовно гърмях на воля а конкретно за този то даже се вижда муфата вътре и че се развива със шестограм също така истрелва и сигнални ракети патроните са тъмно кафеви така ми каза продавачката може и да ме е метнала незнам но ги пробвах на едно магаре и падна ас този пистолет си го купих по интернет за 3 дена ми го докараха от София

Коментар

Working...
                                X