Напишиофициална жалба и я предай лично на началника, ама не за това дето са те обрали, а за това как са те "обслужили" ченгетата.Само че за да не иде пак в "кръглата" папка (щото и началника си има началник и на него може да му е през оная работа), напиши копие до някоя телевизия (Господари на ефира върши работа).Щото ако в даден район има много престъпления, на полицаите им се стъжнява, затова гледат да потулят всичко де що не е убийство или изнасилване...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обраха ме :(
Collapse
X
-
Re: Обраха ме
Marea Bipower написа:това Дружба 2 е като Бронкс бе да му се незнае, не знам какво да правя вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Малии ако ги засека такива дупе да им е яко.Преди време като карах Москвича до мен бе един кабел алуминиев с пвц обшивка сега е в Мареата отзад в багажника ама май ще го докарам до към предната седалка където е един малък 35 см нож за разфасоване.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
няма спасение братя само боя оправя ас и затова писах че зареди такива идиоти си купих пистолет от нета страницата е мисля че беше Sotis за 3 дена ми го донесоха 53,90 във магазините същия е 79,90 доста е голям 18 см е дълъг и тежи 1 кг 15 патрона може и със стоп патрони да гърми но трябва да се развие една муфа но ако видят куките става лошо затова недейте но пък за сметка на това има газови патрони 2 лв дето коне събаря онзи мангал дето се опита да ме обере като го напомпах падна като талпа само свари да каже мамо или нещо подобно а другия краката му се удряха във задника затова на ОРЪЖИЕ БРАТЯ СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ
Коментар
-
Значи наближава времето да се изнасяте от София и да дойдете при нас в провинцията . :D Няма кражби няма нищо .Гаражи си имаме за колите , въобще живот .Просто ви съчувствам, но като че ли трябва живеещите в даден блок така да се организирате че да имате нощем охрана на блока .Не пречи по двама да дежурите по един час.При толкова много хора ще ви се падне веднаж дваж в месеца да дежурите.Който няма възможност ще заплати на някого но друго си е като има нощем хора около блока .И колите ви ще са под поглед и мазите ви . Това е мое мнение пък както решитеА колкото за писането в полицията то си вадя извод че ако ми се наложи подобно нещо ще трябва да си нося и индиго и да напиша жалбата в два екземпляра пък тогава да видим дали ще я пусне в коша.
Коментар
-
ще кажеш че е самозащита има и друго след 23.00 ако някой ти влезне във къщата можеш спокойно да го треснеш и със два патрона ако искаш но никъква милост за тези изроди мен два пъти ме обират ама на 3 си испатиха обикалят разните му там мангали и искупуват старо желязо а прес това време оглеждат какво има мен ми свиха една машинка за рязане на дърва Штил тъкмо си я бях купил сума ти пари за нея дадох един планински бегач ролери и ски поне ми оставиха ски обуките сигорно и тях щели да вземат но като ровели и един кашон паднал върху тях и не ги видели защо не ги сварих докато са ровичкали мамка им но последния път си испатиха и за първите 2
Коментар
-
Ако има колеги които знаят къде се намира "Шатрата" (каквото и да е това подяволите) моля кажете ми, а какво е това някъкво заведение ли?Кафе?Кръчма? Аз връзки намерих, пистолет утре ще намеря, въпроса е тия къде да ги намеря. Хора навярно повечето от вас не са чували за град Баня Лука нахожда се в Босна и Херцеговина знаете за какво иде реч, та именно в този град хората не се заклюват Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 нито заключват имането си Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 нито заключват колите си Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и да не продължавам да изреждам...Та може ли да ми обясни някой как там хората са изградили така нещата, че да няма кражби и никой да не се притеснявакаква врата с колко хиляди резета и ключалки да сложи и, ако си остави колата навън дали сутринта няма да завари само контурите й, а ние претендираме, че сме класи над тях...Сме ама НЕ СМЕ!!!! ники_сикс- пише, че съм от Младост защото до преди месец живях там сега също съм там временно. Колега КиКи, на всеки се случва (ето жив пример), но да знаеш, че за тях както е дошло така си е отишло- взетите пари от вещите ще ги изпият, или ще си купят дрога с тях какво по- лошо от това да крадеш за да си проваляш живота още и още повече....
Коментар
-
Marea Bipower написа:...Та може ли да ми обясни някой как там хората са изградили така нещата, че да няма кражби и никой да не се притесняваТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Marea Bipower написа:Ако има колеги които знаят къде се намира "Шатрата" (каквото и да е това подяволите) моля кажете ми, а какво е това някъкво заведение ли?Кафе?Кръчма? Аз връзки намерих, пистолет утре ще намеря, въпроса е тия къде да ги намеря. ...
Коментар
-
deadairplane
-
В дружба има ужасно много наркомани.Знам един адвокат от там,дето са му редовни клиенти.Човека има връзки и в районното.Разказвал ми е за 20-тина "постоянни" които непрекъснато биват прибирани за нещо си.Точно във вашия квартал пък е "рекорда" в една гадна класация...човек с 28 (!!!) висящи дела,който си е на свобода,жив и здрав и вероятно изобщо няма да влезе в затвора,защото всичките му дела вървят към приключване поради изтекла давност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар