Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обраха ме :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обраха ме :(

Снощи бяха разбити мазетата на входа Моето включително, откраднати са ми джантите, гумите, антифриза и сноуборда Писна ми вече братче- чистачките през седмица ми ги свалят, полицията идва и вдига рамене само, не знаели кои са ама сигурно били наркомани, ама сигурно са цигани, това Дружба 2 е като Бронкс бе да му се незнае, не знам какво да правя вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Кво да правиш. Не се нервирай.

Коментар

Мн лошо колега, ама не само в Дружба е така. По всички квартали има мн наркоманчета. Защо не потърсиш някъв паркиниг поне колата да ти на сигурно място. Иначе лети джанти ли ти гепиха?
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Кво да не се нервираш гумите бяха на 1300км, а джантите така и не ги сложих никога бяха ми подарък за именния ден от наще баси...., почва сериозно да ми писва и от тъпата държава и от тъпите органи на власта,когато имаш проблем никой за нищо не те има, обаче могат да ми звъннат в 3 през ноща за съдействие... нямам думи ...

Коментар

Съжалявам много колега... Наистина там в твоя квартал нещо се случва от 3-4 месеца насам, не се кротнаха тия мръсниците гадни ( говоря за разбити коли и крадене на халогени, стопове и т.н.).
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Е при вас пак а вазможо да ви разбият мазетата и да не ги усетите. А какво ще кажеш като на един приятел му свалиха предната брония с гредите, датчика за парктроник с двата фара и двете стр. огледала на БМВ Е39 купе за една вечер без никой да ги види. Това разбирасе в София, тук при нас няма какъв филм все ще ги види някой *особедно саседката до нас тя не спи* ииии......... до като му посинеят петите.

Коментар

Паркинг не мога да намеря има ама е на 15 минути пеша от нас....имам гараж, който зимата обаче не мога да ползвам, на съседа- колекционер на оръжия- две метални врати изрязани касовите брави с оксиженова горелка казва полицията, и му взели половината колекция от ками, като болен е човека сега...как може да има такива хора бе...не знам кво да направя просто незнам....

Коментар

колега и аз си испатих но си реших проблема купих си един газов пистолет от интернет за 53,90 много голям и хубав та една вечер комшията ми звъни и вика абе гаража ти е отворвн аз живея във къща но не си държа колата във гаража понеже там има всякакви глупости и няма място за нея та прекалено много мангали се навъртат и двама да вземат да отворят гаража само чe единия стой отвън а другия вътре излязох през прозореца да не ме види звънах на един приятел да дойде но предния ден си бях взел едни газови патрони дето кон пада от тях и като го праснах гадния мангал ония взе да преритва доиде приятеля и като го заритах ме другия избяга натоварихме го във колата а вънака студ ма..... си е .... отидохме много надалеч мангала гол и захвърлен дали се е прибрал незнам та мисалта ми е купувай патлак и измисли нещо да ги издебнеш някаква система комшията е сложил някакъв прекъсвач има опънат кабел до тях и ако се отвори вратата на гаража във тях започва да писка една машинка и като ги хванеш първо бой после при кукуте

Коментар

То тва е вариант-а. Първо ние да си ги набиеме (че да ни поолекне) и после в полицията. Защото ония ако ги бият, веднага идва Дон Цеци и събира всички телевизий за да разяснява що е то полицейско насилие и има ли то почва у нас сред ромското население. Така че бой и после правосъдие.

Коментар

Ще се стреля на месо няма как.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Само гледайте да не ги убиете че става една..........

Коментар

С главата надолу в някоя шахта само така ще изчезнат гадовете

Коментар

Така. Отивам в полицията, казвам им искам да подам жалба какво трябва да направя?Сержанта вика- ами ела утре. Категорично му казвам, че искам да подам днес жалбата задължително и съм дошъл на крак до раьонното именно за това. Оня се троска вдига телефона и казва: -Абе тука има некъв дет искал да подава жалба кво да го права?-Ква жалба бе? В неделя??-Откачалки секви. Кво да го права?-Да пише!-Ще пише и още как.Ти пий два аспирина да се оправиш.-Ще пия, че ми се пръска главата.Дава ми два карирани листа единия за жалба другия за обяснение как съм намерил мястото, какво липсва, кои полицай са били там и в колко часа и какви документи имам за нещата който са ми откраднати за да докажа, ако евентуално ги намерели, че са си мойте. Пиша аз всичко, за вратите за ключалките за съседите- ВСИЧКО. Оня вика приятен ден. Излизам и се сещам, че не съм си взел входящ номер за жалбата, и че не съм се подписал и решавам да се върна. И ето тук идва интересното: Влизам и му казвам на полицая "Извинявайте, но забравих да се подпиша и да си взема входящ номер." А тоя ме гледа едно тъпо такова и се подхилва, така 2-3 минути и казва "Ние тука входящи номера не даваме." А аз му отговарям "Как така не давате, това е официален документ в държавна и общинска институция трябва да давате." - "Еми не даваме такава е практиката." -"Ще ми дадете ли или утре да разговарям лично с началникът Ви?", и оня доста видно се ядоса отиде до гардероба в стаята си отвори го бръкна в кофата и извади двата листа..... -"На!!!". Е кажете ми бе колеги ние простите граждани какво да правим? Нормално ли е това бе да му се невиди?А като станах бях в такова добро настроение да му се невиди дори на срещата в Пийпълс се бях нагласил да ходя...

Коментар

Искаш да кажеш ,че е пратил в коша твоите писания така ли?

Коментар

Да, както се изрази той- "в кръглата папка".

Коментар

Working...
                              X