Снощи бяха разбити мазетата на входа Моето включително, откраднати са ми джантите, гумите, антифриза и сноуборда Писна ми вече братче- чистачките през седмица ми ги свалят, полицията идва и вдига рамене само, не знаели кои са ама сигурно били наркомани, ама сигурно са цигани, това Дружба 2 е като Бронкс бе да му се незнае, не знам какво да правя вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обраха ме :(
Collapse
X
-
Кво да не се нервираш гумите бяха на 1300км, а джантите така и не ги сложих никога бяха ми подарък за именния ден от наще баси...., почва сериозно да ми писва и от тъпата държава и от тъпите органи на власта,когато имаш проблем никой за нищо не те има, обаче могат да ми звъннат в 3 през ноща за съдействие... нямам думи ...
Коментар
-
Е при вас пак а вазможо да ви разбият мазетата и да не ги усетите. А какво ще кажеш като на един приятел му свалиха предната брония с гредите, датчика за парктроник с двата фара и двете стр. огледала на БМВ Е39 купе за една вечер без никой да ги види. Това разбирасе в София, тук при нас няма какъв филм все ще ги види някой *особедно саседката до нас тя не спи* ииии......... до като му посинеят петите.
Коментар
-
Паркинг не мога да намеря има ама е на 15 минути пеша от нас....имам гараж, който зимата обаче не мога да ползвам, на съседа- колекционер на оръжия- две метални врати изрязани касовите брави с оксиженова горелка казва полицията, и му взели половината колекция от ками, като болен е човека сега...как може да има такива хора бе...не знам кво да направя просто незнам....
Коментар
-
колега и аз си испатих но си реших проблема купих си един газов пистолет от интернет за 53,90 много голям и хубав та една вечер комшията ми звъни и вика абе гаража ти е отворвн аз живея във къща но не си държа колата във гаража понеже там има всякакви глупости и няма място за нея та прекалено много мангали се навъртат и двама да вземат да отворят гаража само чe единия стой отвън а другия вътре излязох през прозореца да не ме види звънах на един приятел да дойде но предния ден си бях взел едни газови патрони дето кон пада от тях и като го праснах гадния мангал ония взе да преритва доиде приятеля и като го заритах ме другия избяга натоварихме го във колата а вънака студ ма..... си е .... отидохме много надалеч мангала гол и захвърлен дали се е прибрал незнам та мисалта ми е купувай патлак и измисли нещо да ги издебнеш някаква система комшията е сложил някакъв прекъсвач има опънат кабел до тях и ако се отвори вратата на гаража във тях започва да писка една машинка и като ги хванеш първо бой после при кукуте
Коментар
-
Така. Отивам в полицията, казвам им искам да подам жалба какво трябва да направя?Сержанта вика- ами ела утре. Категорично му казвам, че искам да подам днес жалбата задължително и съм дошъл на крак до раьонното именно за това. Оня се троска вдига телефона и казва: -Абе тука има некъв дет искал да подава жалба кво да го права?-Ква жалба бе? В неделя??-Откачалки секви. Кво да го права?-Да пише!-Ще пише и още как.Ти пий два аспирина да се оправиш.-Ще пия, че ми се пръска главата.Дава ми два карирани листа единия за жалба другия за обяснение как съм намерил мястото, какво липсва, кои полицай са били там и в колко часа и какви документи имам за нещата който са ми откраднати за да докажа, ако евентуално ги намерели, че са си мойте. Пиша аз всичко, за вратите за ключалките за съседите- ВСИЧКО. Оня вика приятен ден. Излизам и се сещам, че не съм си взел входящ номер за жалбата, и че не съм се подписал и решавам да се върна. И ето тук идва интересното: Влизам и му казвам на полицая "Извинявайте, но забравих да се подпиша и да си взема входящ номер." А тоя ме гледа едно тъпо такова и се подхилва, така 2-3 минути и казва "Ние тука входящи номера не даваме." А аз му отговарям "Как така не давате, това е официален документ в държавна и общинска институция трябва да давате." - "Еми не даваме такава е практиката." -"Ще ми дадете ли или утре да разговарям лично с началникът Ви?", и оня доста видно се ядоса отиде до гардероба в стаята си отвори го бръкна в кофата и извади двата листа..... -"На!!!". Е кажете ми бе колеги ние простите граждани какво да правим? Нормално ли е това бе да му се невиди?А като станах бях в такова добро настроение да му се невиди дори на срещата в Пийпълс се бях нагласил да ходя...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар