ай ся, искам точна дата и час, син фиат имам под ръка.... алфа малфа под капака на табелката пише ФИАТ, така че ????абе както и да е, имам син фиат само че е браво 2001г., 1.9 ЖТД, кажи кога и къде да дойдем и сме там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:ай ся, искам точна дата и час, син фиат имам под ръка.... алфа малфа под капака на табелката пише ФИАТ, така че ????абе както и да е, имам син фиат само че е браво 2001г., 1.9 ЖТД, кажи кога и къде да дойдем и сме там
Коментар
-
никакъв, с алфета го направихме за час, ама много късно минахме през Бургас за да се обаждаме, щото до 20 бяхме в Ямбол и хапвахме с Имортал(семейство), и в Бургас бяхме към 21 и малко, пък искахме да си вземем котето от нашите и гледахме да не ги караме да чакат та я понастъпих малко, и в 22:15 бях паркирал във Варна пред блока. Така че.... ако не ни мине котка пътя, ще дойдем. Само трябва да кажеш как да се организираме дали да спим, или ще се отрежем и после по хотели....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:никакъв, с алфета го направихме за час, ама много късно минахме през Бургас за да се обаждаме, щото до 20 бяхме в Ямбол и хапвахме с Имортал(семейство), и в Бургас бяхме към 21 и малко, пък искахме да си вземем котето от нашите и гледахме да не ги караме да чакат та я понастъпих малко, и в 22:15 бях паркирал във Варна пред блока. Така че.... ако не ни мине котка пътя, ще дойдем. Само трябва да кажеш как да се организираме дали да спим, или ще се отрежем и после по хотели....
Коментар
-
Така, 24-ти е след 2 дни ... Та сега е време да Ви питам - кой ще идва в крайна сметка ... Ето и инфото, което може би ще Ви трябва:Събираме се със съучениците ми в 18:30 на механото и към 19:30 се тръгва към слънчев бряг... Та - Кой ще участва в колоната ? Моля който ще участва да си прати ГСМ и име като ЛС, за да мога да му се обадя да се разберем ... Ще съм благодарен ако го направите утре ...
Коментар
-
тц!!!откакто миналата година пих 3 ракии и дадох Синята птица на 1 колежка да ме прибере, а тя си опита да издевателства със скоростния лост и спирачките / за съеденителя няма да споменавам / , съм се зарекъл да не я давам....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:тц!!!откакто миналата година пих 3 ракии и дадох Синята птица на 1 колежка да ме прибере, а тя си опита да издевателства със скоростния лост и спирачките / за съеденителя няма да споменавам / , съм се зарекъл да не я давам....
Коментар
-
Ние пък от далечна Варна ще дойдем.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар