Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ай ся, искам точна дата и час, син фиат имам под ръка.... алфа малфа под капака на табелката пише ФИАТ, така че ????абе както и да е, имам син фиат само че е браво 2001г., 1.9 ЖТД, кажи кога и къде да дойдем и сме там
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
      ай ся, искам точна дата и час, син фиат имам под ръка.... алфа малфа под капака на табелката пише ФИАТ, така че ????абе както и да е, имам син фиат само че е браво 2001г., 1.9 ЖТД, кажи кога и къде да дойдем и сме там
      Бала е на 24-ти, към сл.бряг ще се ходи следобяд най-вероятно, но не знам още точен час... скоро ще кажа такъв Ма то от варна за час - час и половина максимум сте тук Какъв е проблема :D

Коментар

То тъй и тъй ще става мини итал събор, ние може да дойдем с чернo HPE И на него под капака на табелката пише FIAT Auto, тъй че...Ланча - манча ...

Коментар

никакъв, с алфета го направихме за час, ама много късно минахме през Бургас за да се обаждаме, щото до 20 бяхме в Ямбол и хапвахме с Имортал(семейство), и в Бургас бяхме към 21 и малко, пък искахме да си вземем котето от нашите и гледахме да не ги караме да чакат та я понастъпих малко, и в 22:15 бях паркирал във Варна пред блока. Така че.... ако не ни мине котка пътя, ще дойдем. Само трябва да кажеш как да се организираме дали да спим, или ще се отрежем и после по хотели....
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
            никакъв, с алфета го направихме за час, ама много късно минахме през Бургас за да се обаждаме, щото до 20 бяхме в Ямбол и хапвахме с Имортал(семейство), и в Бургас бяхме към 21 и малко, пък искахме да си вземем котето от нашите и гледахме да не ги караме да чакат та я понастъпих малко, и в 22:15 бях паркирал във Варна пред блока. Така че.... ако не ни мине котка пътя, ще дойдем. Само трябва да кажеш как да се организираме дали да спим, или ще се отрежем и после по хотели....
            амм, това е много важно ... по телефона или на ЛС ще се разберем, но ще видим тая работа едит: Аз лягам, че утре рано ще ставам, а свикнах ваканцията да се наспивам

Коментар

аре бе абитуриентитииии , ко стана...покани, мокани...кой ше пие, кой ше плаща?! Дайте да ги изясняваме тез раоти,че време не остана...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Така, 24-ти е след 2 дни ... Та сега е време да Ви питам - кой ще идва в крайна сметка ... Ето и инфото, което може би ще Ви трябва:Събираме се със съучениците ми в 18:30 на механото и към 19:30 се тръгва към слънчев бряг... Та - Кой ще участва в колоната ? Моля който ще участва да си прати ГСМ и име като ЛС, за да мога да му се обадя да се разберем ... Ще съм благодарен ако го направите утре ...

Коментар

1 син фиат по-малко... утре заминавам за Русе... живот и здраве....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

дай да ти дам тойотата, да оставиш фиата за колоната :D

Коментар

тц!!!откакто миналата година пих 3 ракии и дадох Синята птица на 1 колежка да ме прибере, а тя си опита да издевателства със скоростния лост и спирачките / за съеденителя няма да споменавам / , съм се зарекъл да не я давам....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        тц!!!откакто миналата година пих 3 ракии и дадох Синята птица на 1 колежка да ме прибере, а тя си опита да издевателства със скоростния лост и спирачките / за съеденителя няма да споменавам / , съм се зарекъл да не я давам....
                        Да бе, да им се неначудиш на жените що са толкова груби със скоростния лост ... а уж трябва да е обратното

Коментар

Аз също може да не присъствам. Вчера отново ми се скъса жилото на съединителя дейб@ и Мими е в бокса...
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ние пък от далечна Варна ще дойдем.
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                              Ние пък от далечна Варна ще дойдем.
                              защото сте сериозни и като кажете нещо го изпълнявате Е това ли е ? Няма ли поне още 1 та да станем поне 5 ?

Коментар

Колега,какво стана с колоната?Успя ли да се получи?Няма ли малко снимки?Баловете минаха и темата умря без да видим резултата
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X