Моята Мими искаш ли я?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
А ние все пак, може ли да дойдем. Ще правим калабалък.....вчера Мария пак ме подсети, ко стана, кога ще ходим в Бургас.....та викам да се обадя деСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинаниетоТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието
Коментар
-
kiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните
Коментар
-
Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто БлуSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блуmainx написа:kiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар