Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моята Мими искаш ли я?
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

А ние все пак, може ли да дойдем. Ще правим калабалък.....вчера Мария пак ме подсети, ко стана, кога ще ходим в Бургас.....та викам да се обадя де
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието и ако случайно не се получи.. Да, бъди с Q7-цата!
        Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

mainx написа:
          Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието и ако случайно не се получи.. Да, бъди с Q7-цата!
          трябва да се получи

Коментар

mainx написа:
            Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието
            Да разбирам , че ме каниш на абитуриентската си ли?
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
              mainx написа:
              Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието
              Да разбирам , че ме каниш на абитуриентската си ли?
              Имаш повече от усет! Но за да не ти бъде неудобно, че не съм изпратил официална покана.. На 26.05.08 ще се състои събиране по повод абитуриентския бал на mainx. Вие току що получихте покана за присъствие на това парти. Очакваме вас и стило-звярът ви. (Допълнителни координати с приближаване датата на събитието-просто може да се местим). Благодаря
              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните

Коментар

kiler_4o написа:
                  Ти искаше само Пунто-та, аз само Стило-та. Ама как да събереш толко едни и същи Фиати на едно място. Аз в града 2-3 Стилота не знам даже дали видех. Кой ти чувал за Фиат Стило, Пунто. Хората знаят само Голф и Астра. Айде наздраве! :D
                  Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блу
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блу
                      Мерси, мерси ! Дано да се е оправила до седмица максимум !
                      mainx написа:
                      kiler_4o написа:
                      Ти искаше само Пунто-та, аз само Стило-та. Ама как да събереш толко едни и същи Фиати на едно място. Аз в града 2-3 Стилота не знам даже дали видех. Кой ти чувал за Фиат Стило, Пунто. Хората знаят само Голф и Астра. Айде наздраве! :D
                      Бе то наистина, да бях почнал да събирам астри или голфове... щеше да е по-голям успеха... Представяш ли си колона от голфове с надпис отстрани "Клуб Фиат България" :D:D:D Успех със стилотата ... Аз се отказах само от пунтота, защото нямам шанс да събера само пунтота ... сега събирам предимно сини фиати, ако дойдат и други - няма да ги отпратя естествено Поне ще направим един импровизиран майски събор

Коментар

мойто е синьо, но е браво ако не съм зает съм в Бургас аз миналата година завърших
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Аз вече не търся пунтота, а фиати... като гледам не търся само сини, защото няма достатъчно ... Иначе никой няма да отпратя

Коментар

...аз още приемам оферти...на чия абитуриентска да отида...
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Kiler_4o, обещах да присъствам и аз с Живка, обаче малко понастъпих котето и ми поотнеха книжката! Та сега съм в питстопа и изтърпявам наказание!

Коментар

///// написа:
                                Kiler_4o, обещах да присъствам и аз с Живка, обаче малко понастъпих котето и ми поотнеха книжката! Та сега съм в питстопа и изтърпявам наказание!
                                Емо няма фиат, а алфа. ("разбирате ли какво искам да Ви кажа?") :D

Коментар

Working...
                                X