kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:kiler_4o написа:еййй ако успеем да повторим срещата която направихме предния път (варна на гости на бургас) и отидем на бала така ... манеее това ще е уникално Но този път без алфите (да, дискриминация :D )
Коментар
-
nikki_sixx написа:...идеята ми харесваше , ама взе да се разводнява...аре с човек по-малко ще сте! ...освен ако не остане това само "фиат"-ки да са...
Коментар
-
Мерси за което, направо се възгордяхме, и сме поласкани. Явно ще трябва и подарък да носим :D :D :D .Абе ние много сме навити да разтъпчем колицата, че досега не е излизала на извънградско. Но все пак да си спокоен...първо ще се чуем преди да правим каквото и да е :D . Дано се съберат все пак повечко Пунтаци, че :D те колегите от другите градове са малко....несериозни. По сбирки сме винаги само обичайните заподозрени , а стане ли дума за екскурзиии, съвсем оредяват.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Молба към собствениците на СИНИ ФИАТИ от цялата страна :
kiler_4o написа:Здравейте, както много от вас знаят - тази година съм абитуриент ... Всеки ходи с най-различни гъзарски и не-гъзарски коли ... Аз имам голям избор ... от Fiat Cinquecento, през Toyota Auris, Hilux, Land Cruiser, RAV4, Audi Q7, и адски много други коли ... Но не е ли малко изтъркано ? А и какво ще покаже това ? Че имам роднини с хубави коли ??? Или пък някой камаз, количка за цемент, или автобус ? НЕ ! Аз не искам да съм като всички останали... Искам да съм като себе си ...Но понеже - кой ще забележи някакъв си фиат пунто ? Но кой няма да забележи 5-10 фиат пунто един зад друг ? Та молбата ми е следната:Искам да съм на бала с колона от пунто двойки ... та искам да попитам - има ли въобще навити от вас които да дойдат ? Ще почерпя мнооооого хубаво Бала е на 24ти Май ... Нека който би могъл евентуално да пише, за да видя въобще дали има смисъл ... за бензина - нямам толкова пари, че да Ви платя бензина, за това е молба ... иначе бих могъл да кажа "давам по 100 лв" ама ... Ако са с 3 врати - още по-добре, но и с 5 да са - никакъв проблем ... по принцип ако не се съберат пунто - и с други фиати бих отишъл, но предпочитам да са пунто ... Пък и май месец вече е топло - става и за плаж почти ... Благодаря предварително ! п.п. Тук ако пишете, че ще можете да дойдете - не значи, че сте задължени - просто искам да видя дали има някакъв шанс да се получи скромната ми идея ... искам всеки който не го е научил до сега да разбере колко съм запален по фиат и общо взето какъв фиатаджия съм по душа ...Понеже се съмнявам да се съберат пунтота и както върви - няма да стане - реших, че може би е по-добре така ... понеже синьото е един от цветовете, който най-подхожда на фиат + това имам 2 сини фиата - ще е по-лесно да се уреди (всъщност сложете ги 3)Punto SX 1.1 55
Коментар
-
phoenix, лъжеш!!!! - не по-малко от 2 фиата бяха на срещата Варна/Бургас. Най-малкото щото и аз бях там, да не говорим че дойдоха и другите бургаски колеги. А иначе, както знаете сме в процес на търсене на СИНЬО Пунто ГТ - до май месец все ще сме намерили (Е, па може и да не е синьо, но специално за случая ще гледаме по възможност да е синьо)
Коментар
-
Immortal написа:phoenix, лъжеш!!!! - не по-малко от 2 фиата бяха на срещата Варна/Бургас. Най-малкото щото и аз бях там, да не говорим че дойдоха и другите бургаски колеги. А иначе, както знаете сме в процес на търсене на СИНЬО Пунто ГТ - до май месец все ще сме намерили (Е, па може и да не е синьо, но специално за случая ще гледаме по възможност да е синьо)
Коментар
-
ма чакай първо да го намерятСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Бала наближава - подготвяйте се :DИдеята ми е следната:1 1 23 3отпред две коли спират, отзад две коли спират (на дистанция 1-2 коли от предните коли) и посредата спира една кола, от която слизам аз - ако има достатъчно еднакви коли (2х2 или 4) - ще стане много ефектно ... Ако няма навити - отиваме и си правим кефа Един надпис "Клуб Фиат България" ще е идеален за случая Надявам се, че не сте се отказали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар