Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    еййй ако успеем да повторим срещата която направихме предния път (варна на гости на бургас) и отидем на бала така ... манеее това ще е уникално Но този път без алфите (да, дискриминация :D )
    Е то предния път бяха само Aлфи и един Фиат...нашата Темпра, ама вече я няма...сега откъде да намерим фиат, или да не се вясваме, някъде да се скрием като дойдем,,,,,хубу, добре, ний са сърдим
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
      kiler_4o написа:
      еййй ако успеем да повторим срещата която направихме предния път (варна на гости на бургас) и отидем на бала така ... манеее това ще е уникално Но този път без алфите (да, дискриминация :D )
      Е то предния път бяха само Aлфи и един Фиат...нашата Темпра, ама вече я няма...сега откъде да намерим фиат, или да не се вясваме, някъде да се скрием като дойдем,,,,,хубу, добре, ний са сърдим
      бе всички сте поканени, нали трябва да ни видят хората Нали трябва някой да води колоната от фиати Пък може и да съм в алфата :P ако успеем да уредим брера или 159 - още по-добре :P:P:P

Коментар

...идеята ми харесваше , ама взе да се разводнява...аре с човек по-малко ще сте! ...освен ако не остане това само "фиат"-ки да са...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          ...идеята ми харесваше , ама взе да се разводнява...аре с човек по-малко ще сте! ...освен ако не остане това само "фиат"-ки да са...
          Само фиатки, алфата е поканена, защото са ми приятели от много време и ги каня да дойдат, а дали ще е в сл. бряг - това е отделен въпрос ... за сега само фиати, но ако не се съберат достатъчно какво да правя ? С Q7 ли да ходя ???

Коментар

Мерси за което, направо се възгордяхме, и сме поласкани. Явно ще трябва и подарък да носим :D :D :D .Абе ние много сме навити да разтъпчем колицата, че досега не е излизала на извънградско. Но все пак да си спокоен...първо ще се чуем преди да правим каквото и да е :D . Дано се съберат все пак повечко Пунтаци, че :D те колегите от другите градове са малко....несериозни. По сбирки сме винаги само обичайните заподозрени , а стане ли дума за екскурзиии, съвсем оредяват.
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Re: Молба към собствениците на СИНИ ФИАТИ от цялата страна :

kiler_4o написа:
              Здравейте, както много от вас знаят - тази година съм абитуриент ... Всеки ходи с най-различни гъзарски и не-гъзарски коли ... Аз имам голям избор ... от Fiat Cinquecento, през Toyota Auris, Hilux, Land Cruiser, RAV4, Audi Q7, и адски много други коли ... Но не е ли малко изтъркано ? А и какво ще покаже това ? Че имам роднини с хубави коли ??? Или пък някой камаз, количка за цемент, или автобус ? НЕ ! Аз не искам да съм като всички останали... Искам да съм като себе си ...Но понеже - кой ще забележи някакъв си фиат пунто ? Но кой няма да забележи 5-10 фиат пунто един зад друг ? Та молбата ми е следната:Искам да съм на бала с колона от пунто двойки ... та искам да попитам - има ли въобще навити от вас които да дойдат ? Ще почерпя мнооооого хубаво Бала е на 24ти Май ... Нека който би могъл евентуално да пише, за да видя въобще дали има смисъл ... за бензина - нямам толкова пари, че да Ви платя бензина, за това е молба ... иначе бих могъл да кажа "давам по 100 лв" ама ... Ако са с 3 врати - още по-добре, но и с 5 да са - никакъв проблем ... по принцип ако не се съберат пунто - и с други фиати бих отишъл, но предпочитам да са пунто ... Пък и май месец вече е топло - става и за плаж почти ... Благодаря предварително ! п.п. Тук ако пишете, че ще можете да дойдете - не значи, че сте задължени - просто искам да видя дали има някакъв шанс да се получи скромната ми идея ... искам всеки който не го е научил до сега да разбере колко съм запален по фиат и общо взето какъв фиатаджия съм по душа ...Понеже се съмнявам да се съберат пунтота и както върви - няма да стане - реших, че може би е по-добре така ... понеже синьото е един от цветовете, който най-подхожда на фиат + това имам 2 сини фиата - ще е по-лесно да се уреди (всъщност сложете ги 3)
              Аз може ли да се включа специално си го купих според изискванията :D
              Прикачени файлове
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Май късниочко се включвам в темата , ама със сигурност пиши и от мен едно синьо пунто
                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Стига да има желание - всеки е добре дошъл ... нали трябва да се съберем Пък и на пътя за слънчев бряг (е не точно - с отклонение от около има-няма 5 км. от пътя) има автополигон, където се събират много коли

Коментар

phoenix, лъжеш!!!! - не по-малко от 2 фиата бяха на срещата Варна/Бургас. Най-малкото щото и аз бях там, да не говорим че дойдоха и другите бургаски колеги. А иначе, както знаете сме в процес на търсене на СИНЬО Пунто ГТ - до май месец все ще сме намерили (Е, па може и да не е синьо, но специално за случая ще гледаме по възможност да е синьо)

Коментар

Immortal написа:
                      phoenix, лъжеш!!!! - не по-малко от 2 фиата бяха на срещата Варна/Бургас. Най-малкото щото и аз бях там, да не говорим че дойдоха и другите бургаски колеги. А иначе, както знаете сме в процес на търсене на СИНЬО Пунто ГТ - до май месец все ще сме намерили (Е, па може и да не е синьо, но специално за случая ще гледаме по възможност да е синьо)
                      А продавате ли му двигателя ? Бартер за 1.2 8 клапана 60 к.с. на 48 000 км :P

Коментар

ма чакай първо да го намерят
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Бала наближава - подготвяйте се :DИдеята ми е следната:1 1 23 3отпред две коли спират, отзад две коли спират (на дистанция 1-2 коли от предните коли) и посредата спира една кола, от която слизам аз - ако има достатъчно еднакви коли (2х2 или 4) - ще стане много ефектно ... Ако няма навити - отиваме и си правим кефа Един надпис "Клуб Фиат България" ще е идеален за случая Надявам се, че не сте се отказали

Коментар

kiler_4o, вече ми е боядисана ударената страна и ставам за пред хора, сега фиатката е по- синя от всякога
                            ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Пък ний отпадаме, щото вместо синьо Пунто ГТ взехме черна Ланча Делта НРЕ

Коментар

Immortal написа:
                                Пък ний отпадаме, щото вместо синьо Пунто ГТ взехме черна Ланча Делта НРЕ
                                еее, жалко... добре щеше да е да има синьо GT ... Но и без него става... може просто да дойдете да се видим, но няма смисъл да се разхождате от ямбол чак само заради мен

Коментар

Working...
                                X