Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре, пичове, стига сте спамили! Аз вече отивам да купувам балоните!

Коментар

ами ние може ли да дойдем....верно че не сме с фиат, ама поне сме от фамилията, а и да има поне една красива кола
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
        .................................................. .......и да има поне една красива кола
        Браво, браво. От тебе не го очаквах
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
          phoenix написа:
          .................................................. .......и да има поне една красива кола
          Браво, браво. От тебе не го очаквах
          не му връзвай....той така си говори , от как циганката дето беше на щат почина...
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

phoenix написа:
            ами ние може ли да дойдем....верно че не сме с фиат, ама поне сме от фамилията, а и да има поне една красива кола
            Ей на това му се вика "родоотстъпник" А по темата: дано да няма непредвидена промяна в плановете ми, иначе почти 100% ще дам приноса си в бройката на Фиатите.
            Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

хубу бре, имам и едно синьо браво на баща ми....изглежда супер, иначе мога и на брат ми Талянката да взема, ама е Дедра.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ако още "търкалям" Грандето мога да се разходя до морето, особено щом е Слънчев бряг

Коментар

phoenix написа:
                  хубу бре, имам и едно синьо браво на баща ми....изглежда супер, иначе мога и на брат ми Талянката да взема, ама е Дедра.
                  аре..ше напрайме колоната от Варна , а там кат идем килерчо ше ни закичи с балони...Обаче аз имам една руса мацка у Бургас...може ли да я возя с мене? (шото и без туй после у тях ше спя)

Коментар

Щях да дойда, ама тогава точно тръгвам на екскурзия Иначе моето е точно това което търсиш

Коментар

А това за колоната от Варна наистина ми хареса Ще стане страхотно!!! Да подкрепим колегата, а после на Слънчев Бряг!
                      Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Манеее, ако вилата е готова до тогава ви събирам на следващия ден всичките и ще стане голям фиатаджийски купон Ако не е готова - все ще намеря как да ви се отплатя

Коментар

abarth77 написа:
                          А това за колоната от Варна наистина ми хареса Ще стане страхотно!!! Да подкрепим колегата, а после на Слънчев Бряг!
                          екстра , ама там нема да пием нищо , шото после нема да има кинти за на обратно

Коментар

Това ще стане много яко,като се съберат много колеги.А пък аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 още си нямам кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 .Дано стане някакво чудо,че и аз да дойда.

Коментар

еййй ако успеем да повторим срещата която направихме предния път (варна на гости на бургас) и отидем на бала така ... манеее това ще е уникално Но този път без алфите (да, дискриминация :D )

Коментар

peho написа:
                                Това ще стане много яко,като се съберат много колеги.А пък аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 още си нямам кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 .Дано стане някакво чудо,че и аз да дойда.
                                вземи колата на Turbo :P

Коментар

Working...
                                X