Аре, пичове, стига сте спамили! Аз вече отивам да купувам балоните!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
ами ние може ли да дойдем....верно че не сме с фиат, ама поне сме от фамилията, а и да има поне една красива колаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:.................................................. .......и да има поне една красива колаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:phoenix написа:.................................................. .......и да има поне една красива колаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
phoenix написа:ами ние може ли да дойдем....верно че не сме с фиат, ама поне сме от фамилията, а и да има поне една красива колаUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
хубу бре, имам и едно синьо браво на баща ми....изглежда супер, иначе мога и на брат ми Талянката да взема, ама е Дедра.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:хубу бре, имам и едно синьо браво на баща ми....изглежда супер, иначе мога и на брат ми Талянката да взема, ама е Дедра.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
А това за колоната от Варна наистина ми хареса Ще стане страхотно!!! Да подкрепим колегата, а после на Слънчев Бряг!Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар