Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хайде 1 син фиат от мен, ако приемеш Пунто 1 п.п. абитюрента, пише се цИмент....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      хайде 1 син фиат от мен, ако приемеш Пунто 1 п.п. абитюрента, пише се цИмент....
      Не е вярно, ЦЕМЕНТ и ЦИМЕНТ са дублетни форми, не е объркал абитуриента.А иначе по темата - аз можех да се впиша с на жената Пуното, ама то има такива гадни забележки пи боята, че по-добре да го крия, а и Бургас ми е на един реезервоар, така че, сори...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

nikki_sixx написа:
        ...аз ся не разбрах , канен ли съм или не съм?!
        Всички са канени ! Колкото повече - толкова повече Бе кви са тия глупости от мен - сини фиати, фиат пунто ? Да взема направо всякакви фиати да извикам, та да задръстим слънчев бряг с фиати Тогава не само ще ме запомнят, ами и аз ще ги запомня :D

Коментар

Еееем това се казва приказка! Тъкмо се чудех как да маскирам типо-то на пунто, че и да я боядисвам синя!Аз и Живка сме навити кат’ пружина около амортисьор!

Коментар

///// написа:
            Еееем това се казва приказка! Тъкмо се чудех как да маскирам типо-то на пунто, че и да я боядисвам синя!Аз и Живка сме навити кат’ пружина около амортисьор!
            мерси, мерси Колкото повече - толкова повече Ще черпя много хубаво на 24ти

Коментар

Намери си един Трактор ФИАТ и отиди с него.Те повечето са сини.

Коментар

И аз преди няколко месеца имах дилема като твоята. Реших си я много просто имах Рено Меган чАрАвено, ушиха ми червен костюм на мацето червена рокля, също 30тина червени балона и стана много добро. Аз държах да си отида с моя кола, за да мога да я карам запоследно. Незнам привас как е, но при нас се тръгва от училище с патрулки и се обикаля. Аз бях сложил нови гуми предния ден и вечерта бяха останли конци . Върви и я карай колкото може, но ти май не си такъв човек. Върви с мотор , това също е идея
                Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Круме, ако все още върви дотогава баба ти Темпра, и аз може да дойда. И без това от петнайсетина години не съм ходил на бал (Излъгах, на брат ми бала беше преди 4 години, и то пак там, в Слънчев бряг, та го карах дотам през Търново, за по-направо )

Коментар

nanio написа:
                    И аз преди няколко месеца имах дилема като твоята. Реших си я много просто имах Рено Меган чАрАвено, ушиха ми червен костюм на мацето червена рокля, също 30тина червени балона и стана много добро. Аз държах да си отида с моя кола, за да мога да я карам запоследно. Незнам привас как е, но при нас се тръгва от училище с патрулки и се обикаля. Аз бях сложил нови гуми предния ден и вечерта бяха останли конци . Върви и я карай колкото може, но ти май не си такъв човек. Върви с мотор , това също е идея
                    И това е вариант ... но е краен случай ... Ама син костюм + това при нас май няма да има дами на бала, заради някакъв скандал преди години ...

Коментар

Как бал без дами?!?!?Не мога да повярвам...

Коментар

имам добра новина тогава ако мога да си купя кабриото ще се включа че и то е синьо металиче
                        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

kiler_4o написа:
                          коцев написа:
                          То вече остаря модата да се ходи на бал с коли Измисли нещо по традиционно примерно пеша както се ходеше едно време . Хем много хора ще те видят хем ще ти излезе без пари . :D
                          хахаха, ми да взема да отида с колелото - отзаде ще му сложа пак усилвателя, ще му сложа акумулатор (5Ah), ще му сложа обаче и фарове и стопове + светодиодите отдолу и съм само за бал - после в зетата в багажника и ще се прибирам пеш :Dне не Предпочитам с много фиати
                          А дамата къде?

Коментар

Как бал без дами?!?!? Не мога да повярвам...
                            как как... аз кво да кажа като на моя бал бяхме 7 мъжове на сто и кусур девойки / да де - девойки /п.п. явно ще се заформи една добра пиянска вечер щом няма да има моми...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              Как бал без дами?!?!? Не мога да повярвам...
                              как как... аз кво да кажа като на моя бал бяхме 7 мъжове на сто и кусур девойки / да де - девойки /п.п. явно ще се заформи една добра пиянска вечер щом няма да има моми...
                              Едва ли всички са били девойки Забравих, дотогава се планира закупуването на още един ФИАТ (Пунто, най-вероятно ГТ или 1.2 16V), така че все ще има с какво да участваме в кортежа

Коментар

Един съученик дойде с една шарена, шарена каручка с магаренце!!! Направо изби рибата ви казвам!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X