хайде 1 син фиат от мен, ако приемеш Пунто 1 п.п. абитюрента, пише се цИмент....
Не е вярно, ЦЕМЕНТ и ЦИМЕНТ са дублетни форми, не е объркал абитуриента.А иначе по темата - аз можех да се впиша с на жената Пуното, ама то има такива гадни забележки пи боята, че по-добре да го крия, а и Бургас ми е на един реезервоар, така че, сори...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Всички са канени ! Колкото повече - толкова повече Бе кви са тия глупости от мен - сини фиати, фиат пунто ? Да взема направо всякакви фиати да извикам, та да задръстим слънчев бряг с фиати Тогава не само ще ме запомнят, ами и аз ще ги запомня :D
Еееем това се казва приказка! Тъкмо се чудех как да маскирам типо-то на пунто, че и да я боядисвам синя!Аз и Живка сме навити кат’ пружина около амортисьор!
Еееем това се казва приказка! Тъкмо се чудех как да маскирам типо-то на пунто, че и да я боядисвам синя!Аз и Живка сме навити кат’ пружина около амортисьор!
мерси, мерси Колкото повече - толкова повече Ще черпя много хубаво на 24ти
И аз преди няколко месеца имах дилема като твоята. Реших си я много просто имах Рено Меган чАрАвено, ушиха ми червен костюм на мацето червена рокля, също 30тина червени балона и стана много добро. Аз държах да си отида с моя кола, за да мога да я карам запоследно. Незнам привас как е, но при нас се тръгва от училище с патрулки и се обикаля. Аз бях сложил нови гуми предния ден и вечерта бяха останли конци . Върви и я карай колкото може, но ти май не си такъв човек. Върви с мотор , това също е идея
Круме, ако все още върви дотогава баба ти Темпра, и аз може да дойда. И без това от петнайсетина години не съм ходил на бал (Излъгах, на брат ми бала беше преди 4 години, и то пак там, в Слънчев бряг, та го карах дотам през Търново, за по-направо )
И аз преди няколко месеца имах дилема като твоята. Реших си я много просто имах Рено Меган чАрАвено, ушиха ми червен костюм на мацето червена рокля, също 30тина червени балона и стана много добро. Аз държах да си отида с моя кола, за да мога да я карам запоследно. Незнам привас как е, но при нас се тръгва от училище с патрулки и се обикаля. Аз бях сложил нови гуми предния ден и вечерта бяха останли конци . Върви и я карай колкото може, но ти май не си такъв човек. Върви с мотор , това също е идея
И това е вариант ... но е краен случай ... Ама син костюм + това при нас май няма да има дами на бала, заради някакъв скандал преди години ...
То вече остаря модата да се ходи на бал с коли Измисли нещо по традиционно примерно пеша както се ходеше едно време . Хем много хора ще те видят хем ще ти излезе без пари . :D
хахаха, ми да взема да отида с колелото - отзаде ще му сложа пак усилвателя, ще му сложа акумулатор (5Ah), ще му сложа обаче и фарове и стопове + светодиодите отдолу и съм само за бал - после в зетата в багажника и ще се прибирам пеш :Dне не Предпочитам с много фиати
как как... аз кво да кажа като на моя бал бяхме 7 мъжове на сто и кусур девойки / да де - девойки /п.п. явно ще се заформи една добра пиянска вечер щом няма да има моми...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
как как... аз кво да кажа като на моя бал бяхме 7 мъжове на сто и кусур девойки / да де - девойки /п.п. явно ще се заформи една добра пиянска вечер щом няма да има моми...
Едва ли всички са били девойки Забравих, дотогава се планира закупуването на още един ФИАТ (Пунто, най-вероятно ГТ или 1.2 16V), така че все ще има с какво да участваме в кортежа
Коментар