Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.

ЕДИТ: Променям заглавието, за да е актуалноЗдравейте, както много от вас знаят - тази година съм абитуриент ... Всеки ходи с най-различни гъзарски и не-гъзарски коли ... Аз имам голям избор ... от Fiat Cinquecento, през Toyota Auris, Hilux, Land Cruiser, RAV4, Audi Q7, и адски много други коли ... Но не е ли малко изтъркано ? А и какво ще покаже това ? Че имам роднини с хубави коли ??? Или пък някой камаз, количка за цемент, или автобус ? НЕ ! Аз не искам да съм като всички останали... Искам да съм като себе си ...Но понеже - кой ще забележи някакъв си фиат пунто ? Но кой няма да забележи 5-10 фиат пунто един зад друг ? Та молбата ми е следната:Искам да съм на бала с колона от пунто двойки ... та искам да попитам - има ли въобще навити от вас които да дойдат ? Ще почерпя мнооооого хубаво Бала е на 24ти Май ... Нека който би могъл евентуално да пише, за да видя въобще дали има смисъл ... за бензина - нямам толкова пари, че да Ви платя бензина, за това е молба ... иначе бих могъл да кажа "давам по 100 лв" ама ... Ако са с 3 врати - още по-добре, но и с 5 да са - никакъв проблем ... по принцип ако не се съберат пунто - и с други фиати бих отишъл, но предпочитам да са пунто ... Пък и май месец вече е топло - става и за плаж почти ... Благодаря предварително ! п.п. Тук ако пишете, че ще можете да дойдете - не значи, че сте задължени - просто искам да видя дали има някакъв шанс да се получи скромната ми идея ... искам всеки който не го е научил до сега да разбере колко съм запален по фиат и общо взето какъв фиатаджия съм по душа ...Понеже се съмнявам да се съберат пунтота и както върви - няма да стане - реших, че може би е по-добре така ... понеже синьото е един от цветовете, който най-подхожда на фиат + това имам 2 сини фиата - ще е по-лесно да се уреди (всъщност сложете ги 3)

Колега лека дискриминация усещам тука Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Колега идеята ти много ми допада , но мойта фиатка няма се впише явно Все пак приведствам идеята ти и подканвам всички горди собственици на Пунто 2 да те уважат на 24 май
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Има 3ма колеги с пунто 2 хгт ако се навият екстра
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Много бих искал да помогна на колегата тък като съм му голям фен, само че Бургас ми е малко далеч!
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

И аз съм съгласен да участвам (тамън съм 2врати ) но Бургас наистина ми е далчеко
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

Е, аз съм доста близо и често по празниците ходя в Бургас при роднините, ама колегата не ще Punto MK1
              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Ще взема да наема един автовоз от софия до бургас :D Не, сериозно - ако не успея да събера повече от 4-5 пунто двойки - ще се опитам да събера едно 10-20 фиата и да отида с тях Поне тук в бургаска област има толкова Но въпреки това ще се радвам да са пунтота Всъщност като се замисля - искам просто да са един модел - така ще се забелязват, а дали ще са пунто 2 - не е такава загуба, просто имам пунто 2 и ще имаме 1 бройка готова

Коментар

То вече остаря модата да се ходи на бал с коли Измисли нещо по традиционно примерно пеша както се ходеше едно време . Хем много хора ще те видят хем ще ти излезе без пари . :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    То вече остаря модата да се ходи на бал с коли Измисли нещо по традиционно примерно пеша както се ходеше едно време . Хем много хора ще те видят хем ще ти излезе без пари . :D
                    хахаха, ми да взема да отида с колелото - отзаде ще му сложа пак усилвателя, ще му сложа акумулатор (5Ah), ще му сложа обаче и фарове и стопове + светодиодите отдолу и съм само за бал - после в зетата в багажника и ще се прибирам пеш :Dне не Предпочитам с много фиати

Коментар

kiler_4o написа:
                      хахаха, ми да взема да отида с колелото - отзаде ще му сложа пак усилвателя, ще му сложа акумулатор (5Ah), ще му сложа обаче и фарове и стопове + светодиодите отдолу и съм само за бал - после в зетата в багажника и ще се прибирам пеш :Dне не Предпочитам с много фиати
                      Колега, виж по-добре е колело - тандем /двойка/, взимаш си шофьор, който да те вози
                      Истината е някъде там!

Коментар

Миии Аз много съжелявам но вече си продадох пунтото иначе спецялно щях да му бодна и 16-те да сме по Фешън
                        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

ikov_Vr написа:
                          Миии Аз много съжелявам но вече си продадох пунтото иначе спецялно щях да му бодна и 16-те да сме по Фешън
                          ee защо не каза преди да го продадеш да си сменим фаровете - моите са страхотни, перфектни, но нямат халогени ... не е голяма загуба, ама някой като ми свети насреща да мога да му отвърна на огъня :Dп.п. като гледам няма да можем да се съберем пунтота ... за сега сме само ... 1 :D то от меден рудник да събера пунтотата пак повече ще станем ... а какво ще кажете нещо друго - СИНИ ФИАТИ

Коментар

...аз ся не разбрах , канен ли съм или не съм?!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Хех вече за син фиат се вписвам ама и аз като др колеги бургаз ми е далечко Ама ако бала ти е от по късните (че съм на 2-3 други) може и да посета морето рано рано
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                              X