Моята Мими искаш ли я?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
А ние все пак, може ли да дойдем. Ще правим калабалък.....вчера Мария пак ме подсети, ко стана, кога ще ходим в Бургас.....та викам да се обадя деСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинаниетоТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинаниетоНо за да не ти бъде неудобно, че не съм изпратил официална покана.. На 26.05.08 ще се състои събиране по повод абитуриентския бал на mainx. Вие току що получихте покана за присъствие на това парти. Очакваме вас и стило-звярът ви. (Допълнителни координати с приближаване датата на събитието-просто може да се местим). Благодаря
Коментар
-
kiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните
Коментар
-
Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто БлуSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блуmainx написа:kiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колонитеПоне ще направим един импровизиран майски събор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар