ЕДИТ: Променям заглавието, за да е актуалноЗдравейте, както много от вас знаят - тази година съм абитуриент ... Всеки ходи с най-различни гъзарски и не-гъзарски коли ... Аз имам голям избор ... от Fiat Cinquecento, през Toyota Auris, Hilux, Land Cruiser, RAV4, Audi Q7, и адски много други коли ... Но не е ли малко изтъркано ? А и какво ще покаже това ? Че имам роднини с хубави коли ??? Или пък някой камаз, количка за цемент, или автобус ? НЕ ! Аз не искам да съм като всички останали... Искам да съм като себе си ...Но понеже - кой ще забележи някакъв си фиат пунто ? Но кой няма да забележи 5-10 фиат пунто един зад друг ? Та молбата ми е следната:Искам да съм на бала с колона от пунто двойки ... та искам да попитам - има ли въобще навити от вас които да дойдат ? Ще почерпя мнооооого хубаво
Бала е на 24ти Май ... Нека който би могъл евентуално да пише, за да видя въобще дали има смисъл ... за бензина - нямам толкова пари, че да Ви платя бензина, за това е молба ... иначе бих могъл да кажа "давам по 100 лв" ама ... Ако са с 3 врати - още по-добре, но и с 5 да са - никакъв проблем ... по принцип ако не се съберат пунто - и с други фиати бих отишъл, но предпочитам да са пунто ... Пък и май месец вече е топло - става и за плаж почти ... Благодаря предварително ! п.п. Тук ако пишете, че ще можете да дойдете - не значи, че сте задължени - просто искам да видя дали има някакъв шанс да се получи скромната ми идея ... искам всеки който не го е научил до сега да разбере колко съм запален по фиат и общо взето какъв фиатаджия съм по душа ...Понеже се съмнявам да се съберат пунтота и както върви - няма да стане - реших, че може би е по-добре така ... понеже синьото е един от цветовете, който най-подхожда на фиат + това имам 2 сини фиата - ще е по-лесно да се уреди (всъщност сложете ги 3)

Коментар