Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата най-висока скорост за серийна кола е 412 км/ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата най-висока скорост за серийна кола е 412 км/ч

Хайде сега отново да се преосмисли широко ширещата се все още тема , че Вейрон на Бугати е най бърз сериен автомобил!Произведеният от Shelby Supercars Ultimate Aero TT най-накрая успя да счупи световния рекорд за най-бърз сериен автомобил. Автомобилът с мощност 1183 к.с. постигна средна скорост от 411,76 км/ч , което е с 5,01 км/ч по-бързо от предишния рекорд на Bugatti Veyron. За да бъде постижението официално вписано в Книгата за рекордите на Гинес, тестваният автомобил трябва да мине по трасето и след това да се върне обратно в рамките на 1 час. После се изчислява средната скорост от двата опита. На затворена отсечка от магистрала в щата Вашингтон Ultimate Aero TT постигна максимална скорост от 413,83 км/ч в първия си опит и 409,71 км/ч на втория, с което постигна средна скорост от 411,76 км/ч - нов рекорд за най-бърз сериен автомобил в света.Автор: Speed-Press
    Прикачени файлове
    .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Абе тея докога ще препечатват статии със задна дата? Рекордът е от октомври миналата година
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Sko написа:
      Абе тея докога ще препечатват статии със задна дата? Рекордът е от октомври миналата година
      Колега аз тая тема съм я пуснал за онези дето все още ми спорят , че Вейрона държал рекорда! И то октомври миналата година май беше само преди 2 месеца мисля
      .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Re: Новата най-висока скорост за серийна кола е 412 км/ч

http://www.snews.bg/bg/statiya/kola-...431-km-ch:1006
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Искам да видя едно такова Бугати засилено с 350км. по някоя от Варненските улици
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

тука и със 70 да миниш не знаеш кое първо ще счупиш
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=z8zYD...eature=related "267mph in a car with windscreen wipers?!"
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://vbox7.com/play:75f3ef3a
                Lancia Kappa 2.4JTD
                Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Naidenov написа:
                  http://vbox7.com/play:75f3ef3a
                  Марешки, го знаем, че се изхвърля. Сега ако вземе да оправи и всички улици във Варна, че да може поне втора да включи... Муахаха, това е като да имаш най-красивата жена на света, а да не можеш да я ползваш, щото инструмента е само в отвесно положение... Лично аз за $700000 щях да си купя някое хубаво островче В топла част на света...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Новата най-висока скорост за серийна кола е 412 км/ч

ivan_enchev написа:
                    Хайде сега отново да се преосмисли широко ширещата се все още тема , че Вейрон на Бугати е най бърз сериен автомобил!Произведеният от Shelby Supercars Ultimate Aero TT най-накрая успя да счупи световния рекорд за най-бърз сериен автомобил. Автомобилът с мощност 1183 к.с. постигна средна скорост от 411,76 км/ч , което е с 5,01 км/ч по-бързо от предишния рекорд на Bugatti Veyron. За да бъде постижението официално вписано в Книгата за рекордите на Гинес, тестваният автомобил трябва да мине по трасето и след това да се върне обратно в рамките на 1 час. После се изчислява средната скорост от двата опита. На затворена отсечка от магистрала в щата Вашингтон Ultimate Aero TT постигна максимална скорост от 413,83 км/ч в първия си опит и 409,71 км/ч на втория, с което постигна средна скорост от 411,76 км/ч - нов рекорд за най-бърз сериен автомобил в света.Автор: Speed-Press
                    Явно "моята" информация е доста стара, въпреки че статията, която четох, е от 23.08.2010г. Та там пише:"...Бугати Вейрон държи рекорда за най-бързо ускоряваща кола - от 0 до 100км/ч за 2,46сек. Това свръхскоростно возило разполага с 16-цилиндров двигател с обем 8 литра и развива максимална скорост от 407,5км/ч."
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

SSC Ultimate Aero II се бори за нови рекордиhttp://www.tuning.bg/avto-novini/ssc...-rekordi-23877

Коментар

Working...
                      X