Колеги ако летните гуми вършеха работата на зимните, то заводите нямаше да произвеждат зимни гуми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си върнах летните гуми...
Collapse
X
-
А бе Яворе, ти изтрепа рибата с тая тема, брато! Изписали сме толкоз нещо за подбора на зимни гуми.Айде и аз да кажа как излязох сутринта като я беше затрупал снега. Само запалих колата, почистих стъклата, първа, ръчка и избутах пряспата с предната броня, след което предните гуми се качиха върху тая пряспа и със скокче - на улицата (добре, че нямаше джан джун никой да минава). Та на работа бяхме само аз със типо-то и биг бос с неговото терано. И оня само ме изгледа как паркирам до него. А останалите комшии маат с лопатите да ринат партини, че да излязат.
Коментар
-
Kuku написа:Няма чисто нова кола, която да се продава с друг вид гуми, освен с лятни, дори джиповете излизат с лятни гуми от завода Единствено, мисля, "Audi Allroad" се продаваше с гуми според сезона на покупката, но не съм сигурен Производител, вносител, дистрибутор и т.н., няма право да продава гуми по-стари от две години, без изрично де опомене датата на производство и съответно да намали цената на гумата, в сътветствие с промяната в състоянието й за времето от производството до датата на продажба Явка, просто се върни там от където си купил гумите и те ще ти обяснят, кое, как и защофиатче Браво 2.0
Коментар
-
cilag написа:Колеги ако летните гуми вършеха работата на зимните, то заводите нямаше да произвеждат зимни гуми.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз затова преди да си купя гумите си ги питам дали са твърди или меки.Щом зимната гума е мека все едно мека гумичка за молив, значи гумата си струва. Задължително гледам и отводнителните канали колко са и каква е шарката.Щом лятната гума е твърда, но пак лекичко се гъне е подходяща за мокри и по-прашни пътища и в големите жеги че се износва повечко.Щом лятната гума е твърда и не се гъне, значи гумата е подходяща за сухо и горещо време и не е толкова добра за мокър път.Явка, според мен не се мъчи с тези летни гуми, защото ако си вземеш едни Мишлен Алпин ще се родиш. Ти пътуваш доста и е добре да си вземеш качествени гуми.П.С. Аз съм сложил и на Фиат-а и на Сузуки-то зимни Ласса. И при Суифт-а и при Брава-та забелязвам следното - Ласса са добри на сняг и много ровят и измъкват колата, но на лед са гола-вода, на дъжд са добри, а на сухо са много нестабилни. Не съм направил добър избор, но им имам вяра, че трудно бих затънал в сняг с тях.Следващите, които съм намислил да си купя са KUMHO, но евентуално за другата зима и за другата кола :D
Коментар
-
tomazo написа:Tornado написа:atos написа:2 бордюра отзад в буса и решавам проблема със шарката и дълбочината на грайфераFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:tomazo написа:Tornado написа:atos написа:2 бордюра отзад в буса и решавам проблема със шарката и дълбочината на грайфераFiat Grande Punto
Коментар
-
cilag написа:Колеги ако летните гуми вършеха работата на зимните, то заводите нямаше да произвеждат зимни гуми.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:cilag написа:Колеги ако летните гуми вършеха работата на зимните, то заводите нямаше да произвеждат зимни гуми.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
///// написа:Tornado написа:atos написа:2 бордюра отзад в буса и решавам проблема със шарката и дълбочината на грайфераМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
atos написа:///// написа:Tornado написа:atos написа:2 бордюра отзад в буса и решавам проблема със шарката и дълбочината на грайфераI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:atos написа:///// написа:Tornado написа:atos написа:2 бордюра отзад в буса и решавам проблема със шарката и дълбочината на грайфераМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар