Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно СиТроен-а....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Scorpion_BV написа:
    Ами на дали вече има съмнение, че колите за Източна Европа се правят по-така...
    В Турция се сглобяват тези лизингови френски коли, а влагат сигурно части от всички мангасари още по-наизток, така, че за здравина и качество да се говори е по-скоро наивно...
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Карал съм XM.AMK-то ми е позната мизерия.Ама като другаде не разбират от тия коли...ко да праиш...

Коментар

Marea Bipower написа:
        И аз това съм чувал- че бусовете най- добрите именно са тези. А това е една сериозна инвестиция, която ще се превърне в средство за изкарване на пари, а там компромиси не бива да се правят. Благодаря ти за инфото колега.
        Ако искаш, мога да те свържа с шефа на дилърите на пловдивската фирма, продаваща Ивеко- съученик и много близък приятел ми е - мога и една две думи да кажа...А и той е итал-фен - преди караше ДЕДРА, после СТИЛО, сега е с ГРАНДЕ!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Може да ще съм благодарен, интернет страница имат ли?

Коментар

Marea Bipower написа:
            Може да ще съм благодарен, интернет страница имат ли?
            Ето: www.iveco-pts.comСъвсем сериозно - ако си сериозен можем да свършим много добра работа.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
              Scorpion_BV написа:
              Ами на дали вече има съмнение, че колите за Източна Европа се правят по-така...
              В Турция се сглобяват тези лизингови френски коли, а влагат сигурно части от всички мангасари още по- наизток, така че за здравина и качество да се говори е по- скоро наивно...
              Не е проблема, че се сглобяват в Турция. То и Фиат там се прави и Тойота и Форд и Рено... Проблема е, че има разлика в качеството за България и за Германия да речем. Колите пак си се правят в Турция, но за различните страни се правят с различни материали. За източния блок, всичко което се слага като първоначално вграждане е с по-ниско качество. Все пак от всичко правено за БГ в Турция, Линеата ми направи много добро впечатление. Имам чуството, че Фиат нарочно са вдигнали качеството за да спечелят пазарен дял в Източна Европа. Все пак обаче не съм виждал Линеа правена за Германия.
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Колега, аз скоро избрах за нашата фирма точно Ивеко. Ако искаш повече инфо за цени и прочее, може на лични. Само да ти кажа, че разхода им не е малък - 2,3 турбо, 136 коня дава около 14л/100. Това може и да е от карането, защото ние го ползваме за пътуване в ЕС и не ми се мисли как го юркат монтажниците ни. Не че не знам де - бордкомпютъра си показва, но след първата проверка се отказах да правя следваща - трудно ще го понеса.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                X