Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес си взех листовките :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес си взех листовките :)

Скоро вече няма да карам с В1, а ще си мина на В - макар, че изпитващия вика на асистента си "виж го бе - тука си пише В ... Той и нормална кола може да си кара така" ... но все пак друго си е да я няма цифрата 73 отзад и да си карам спокойно

Честито пич, радвам се за теб..скоро и аз ще почвам курсовете

Коментар

Ами честито за листовките.Пунтака от подписа с В1 ли го караше досега? Може ли?Интересно ми е защото мислех че само Смарта влиза в В1.

Коментар

Айде честито колега и умната!!!!

Коментар

...честито бре... ...и ся да не ни изложиш на полигона / то такова има ли още, май няма.../, за градското не се притеснявам, що часове навъртя там...

Коментар

Авео написа:
            ...честито бре... ...и ся да не ни изложиш на полигона / то такова има ли още, май няма.../, за градското не се притеснявам, що часове навъртя там...
            Явка бате, нема полигон сега Честито и успех от мен
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

lubobg написа:
              Ами честито за листовките.Пунтака от подписа с В1 ли го караше досега? Може ли?Интересно ми е защото мислех че само Смарта влиза в В1.
              хахахаха, смарта пък е толкова далеч от B1-то :D Смарта е 700 и кусур кила А до преди септември месец карах чинкуеченто, после си карах пунтото... еми по принцип не може Ама учебната кола беше фиат чинкуеченто, преди това ги пускаха на голф 2, така че от къде на къде аз да не си карам пунтиака ? :D Ама ми трябва сега В-то да карам и ланчията @Aвео -> на полигона най-много да ги науча как се кара между конуси ... а пък градско - само да не се изтърва да дръпна ръчна някъде както си правя обикновено или да пропусна някой знак стоп, че да се връщам втори път там че тоя път да спра :D чудех се дали да не спра с моята кола зад учебната за изпита, ама викам айде сега - няма да съм толкова нахален :D

Коментар

...кога казваш , че ше черпиш?
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Когато ни дойдете пак на гости (защото знам, че ние няма да се организираме да ви го върнем) Или когато дойда да почерпя инструктора си за В1 във варна

Коментар

kiler_4o написа:
                    nikki_sixx написа:
                    Когато ни дойдете пак на гости (защото знам, че ние няма да се организираме да ви го върнем) Или когато дойда да почерпя инструктора си за В1 във варна
                    Т и и за рожденния ден имаш да черпиш... Не съм забравил - помня аз! :D
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

м даааа и ние абе в краен случай, ще скокнем до Бургас......колко е то :D
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

...малко ...ей Круме, другата седмица като се поразчисти обстановката, ще идвам в Бургас....ако си свободен, можем да идем до Растителна защита Бургас да свършим една работа за 10 мин. и после да пиинем по кафенце някъде. Става ли...че мислих да пускам тема към бургазлии за конвой до тая пуста РЗ, дето не знам къде се намира....

Коментар

Нямам нищо против, но къде е тая растителна защита ? И имаш ли ми телефона ?

Коментар

На 10ти имам изпит по кормуване - ако не го взема, значи или без да искам съм дръпнал ръчната - или някой ме е изнервил :DШегувам се Пожелайте ми да не пропускам знаци стоп и да не правя грешки - поне не сериозни и не много ...

Коментар

Айде успех и дано си вземеш всичко че мен ме късаха три пъти в София и накрая си я платих е*ати и книжката!
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                              X