Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде спрете да недоволствате и се насладете на красиват зима
Collapse
X
-
deadairplane
-
Mindzu написа:Абе не знам за вас, ама аз в такова време направо се раждам!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
мммм да, много е красиво. Навсякъде из балкана е много красиво зимата, най-гадно е до морето и в дунавската равнина+Русе. Щото нищо не спира тоз дет идва от север. И понеже Варна е долям град, тука има доста пострадали, но положението в цяла североизточна България е мноооого гадно зимата. Просто в Търново, Габрово и изобщо навсякъде из балкана е супер. Може и 5м сняг да има, ама не е като по нашия край.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз обожавам зимно време ама да съм в Германия,а не в България!Тук в Стара Загора снегорините да са минали най-много по два пъти по главните улици!Всичко е сняг,лед и сега като стегна с настъпването на ноща навън не те спасяват и зимните гуми.Такситата карат с вериги...ако моята кола беше в движение бих и сложила вериги с допълнително наточени шипове от към външната страна...Нашият кмет не е в страната и няма кой да каже на фирмите за почистване да си свършат работа и така те си дремят,а ние вчера успряхме да спрем само и единствено с помоща на един СТОП!И то добре,че го имаше този стоп иначе незнам в каква посока щяхме да полетим и то при все че бяхме със зимни гуми и т.нВие си се радвайте на ш...ния сняг....аз го мразя тази зима.......има сняг....колата ми е повредена и няма как да я закарам на ремонт.....не работя...нямам пари....мръзна.....гладувам.....мизерувам......ще почна СКОРО и да прося ...
Коментар
-
Mindzu написа:iee написа:Mindzu написа:Абе не знам за вас, ама аз в такова време направо се раждам!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Mindzu написа:iee написа:Mindzu написа:Абе не знам за вас, ама аз в такова време направо се раждам!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар